Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz LouiS22 #14361 üzenetére

    Ahhoz, hogy én hivatalosan belépjek nem kell semmilyen hozzájárulás, regisztráltam, van hozzáférésem, tehát ha belépek az adott felületre akkor tudom használni, az meg ne zavarjon senkit, hogy "én magam készítettem egy programot amivel egy másik felületről lépek be", egyébként meg ha ennyire kukacoskodunk akkor javaslom, hogy készítsünk egy teljesértékű böngészőt, mondjuk Chrome vagy Firefox alapokra és innentől kezdve a kutyát nem fogja érdekelni, hogy most épp miről nézem ugyanis Kodi alól a böngészőn keresztül elérem a Telenor MyTV-t, a Horizon Go-t stb, ha én készítek egy olyan oldalt magamnak amivel megkönnyítem az elérést, ezzel semmilyen illegális dolgot nem követtem el, nem lépek senkinek sem a lelkivilágába, akkor lenne illegális ha megkerülve a bejelentkezést máris minden tartalmat elérhetnék és ezt közzé is tenném.
    Én egyáltalán nem tartom illegálisnak az olyan dolgokat ami semmilyen módon nem kerüli meg a bejelentkezést, stb, miért is lenne? Megszámlálhatatlan böngésző érhető el különböző platformokra, ezzel az erővel ezek is illegálisak, nem kell ennyire túlértelmezni a dolgokat. A felhasználó meg vegye a fáradságot és nézze meg, hogy azt a programot amit használ ki készítette, és szó szerint h.lye ha egy ilyen kiegészítővel kapcsolatban a szolgáltatónál érdeklődik.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák