- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Aktív témák
-
djcool
tag
Pirospontot adok szeretnék adni rusthyprod fórumtársnak a gyors és korrekt üzletkötésért!
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
Pepe78
őstag
Piros pontot kérek frecsume részére.
VGA-t vet tőlem.
Minden rendben ment. -
addikt
-
jason1230
csendes tag
[ LAZA-C] -nak egy piros pont
Ne csak hirdesd, add is el!
-
MPowerPH
félisten
Kérnék egy pirosat jozsef973 -nak ezért az üzletért. Személyesen jöttek a memóriáért. Köszönöm!
Pirosat kérnék fenyvarazs fórumtársnak is ezért az üzletért. Előre utalt, köszönöm a bizalmat.
Pirosat kérnék pityu8611 fórumtársnak is ezért az üzletért. Szintén előre utalt egy elég komoly összeget. Köszönöm a bizalmat.
Don't Tread On Me
-
Dominó85
addikt
DaveJr-nak kérnék újfent egy PHiros pontot. Szakszerűen és olcsón megjavította dióda és kondihibás Scythe KazeQ ventiszabályozómat. Nagyon szépen köszönöm neki.
üdv, D* Péter - 06302461862 *
-
vakeszqe
csendes tag
Sziasztok!
LW-nek szeretnék kérni egy pirosat a megbeszéltek alapján elküldte tegnap a 8500gt silent videókártyát, ma pedig kézhez kaptam tökéletesen állapotban.
Bikes for life.
-
Szultan66
újonc
Mindenkinek!
Samsung SH-S223L TIP-TOP állapotban, szépen becsomagolva megérkezett! Verybigboy korrekt és segítőkész volt! Köszönet érte!Szultan
-
PH.User
tag
Én is kérnék szépen egy piros pontot Zé777 kollégának ezért az üzletért: 2,5 HDD gyors,pontos,szavahihető!
Mindenkinek csak ajánlom!*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
Bargain
tag
Egy nagy piros pontot kérek Géjza úrnak a Gigabyte GTX 560 kártya gyors, korrekt üzletért.
Cukor az élet, csak tudni kell szopogatni!
-
italjet77
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy nagy Piros pontot animatrix11 kollégának ezért az üzletért.
Gyors,korrekt és megbízható.
Üdv."italjet77" -
nonee
aktív tag
válasz slimshady #49723 üzenetére
Kérnék egy pirosat mcclode kollégának,egy sikeres Vga üzletért!
nem volt zökkenőmentes,de sikeres volt!ajánlom mindnekinek!!üdv
(bocsánat a válaszra mentem véletlen!sorry)[ Szerkesztve ]
A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
lolll3
tag
Szeretnék egy pirosat kérni febazsi-nak egy Xperia X8-at vettem tőle tökéletes!
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
Maci80
csendes tag
Egy pirospontot kérnék barnaking-nek a NFS Most Wanted xbox 360 játékért. Korrekt és gyors volt! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Légy önmagad,mert mindenki más már foglalt" Maci80 felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(ez a régi piros pontos értékelésből van)
-
zsiz
őstag
Nagy pirospont barnaking tagnak a játékokért. Korrekt, gyors eladó. A pénzt csak azután kérte elutalni, hogy megkaptam és kipróbáltam a játékokat.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Ombi5
őstag
válasz molochtomika #49721 üzenetére
molochtomika kolleganak piros pont ezert a korrekt uzletert!!
-
pavesy
csendes tag
Hatalmas piros pötty twinx kollegának a 2 darab világító csodáért minden rendben, gyors, korrekt, megkeres ha valami van és a termékek is szuperek bátran vásároljatok tőle
[ Szerkesztve ]
-
jason1230
csendes tag
Pirospont a hónap üzletéért zibzib-nek
Ne csak hirdesd, add is el!
-
Devil Smile
őstag
puchenko forumtársnak küldenék egy pirosat! Ezt vette meg tőlem.
Megbízható vásárló!Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
maxxenergie
senior tag
beers kolléga részére ismét egy piros pont, korrektség jellemezte mint mindig, megbeszélt helyen és időben gyorsan megoldottuk ezt az üzletet, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon megbízható, nem az első üzletünk volt
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
pityulaman
csendes tag
benvolio részére szeretnék egy hatalmas piros pontot ezért a fantasztikus erősítőért
--- Ki az a korporésön? C8D, 512GB RAM, 8PB HDD, 10TB SSD, GT990GTA, 172" IPS LED Display, de a tabletemről fórumozok
-
maxxenergie
senior tag
lajbii részére egy piros, minden a megbeszéltek szerint, ezt vettem, minden a megbeszéltek szerint, időben gyorsan történt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
MaxxDamage
félisten
1 Pírosat szeretnék baltazarka kollégának a tőlem megvásárolt PC-Konfigért !
Köszönöm !L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirospontot Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
eninek
tag
Piros pont slimshadynek a remek tokért is! Öröm vele üzletetlni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest