- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Tombi
őstag
Nagy pirost kérek fickóne tagunknak, mivel 2gb ddr2 kingmax memóriát vettem tőle, és minden rendben ment.
-
lajbii
tag
válasz maxxenergie #49741 üzenetére
Nagy pirospontot kérnék " maxxenergie " [link] fórumtársnak ezért : [link] a vásárlásért.
Előre eggyztetett időpontba pontosan ott volt, korrekt nem alkudozó vásárló.
Mindenkinek ajánlom.Köszönöm a vásárlástlajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
snowball
tag
Nagy pirospontot szeretnék kérni ivan drago kollégának Ezért az alaplapért. Gyors megbízható eladó.
-
chop
őstag
Piros pont jár t.adam kollégának az üzletért.
-
Ferrari056
csendes tag
-
Bisz
tag
Pirosat szeretnék kérni Phoszphorosz kolléga részére, ezért az üzletért. Korrekt, pontos, megbízható vevő, mindenkinek ajánlom!
-
mcclode
tag
Vissza is nonee kollégának egy piros pötty.VGA vásárlása korrekt és megértő volt.
"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
mcclode
tag
-
buca84
őstag
ArrayOfLillynek kérnék egy pirospontot.
Ezt vette tőlem. -
Gaben0630
csendes tag
Jár a piros pont ezért az üzletért [K770i],
Zsori_Peter kollégának, előre utalással simán ment az üzlet -
prestigio
csendes tag
Én is szeretnék kérni egy pirosat Dalgor kollégának javítottam a kártyáját és minden rendben ment !
-
=HG=
addikt
Egy pirosat kérnék MontyCrew fórumtársnak a csatlakozókért. Gyors, korrekt megbízható eladó, ajánlom mindenkinek !
-
Paci84
csendes tag
Piros pontot kérnék Hawktz kollégának a hibátlan Fujitsu monitorért.
-
tag
Pirosat kérnék BeriHampeR részére.
Batman gammát vettem tőle.
A pénz megérkezése után pár órán belül megkaptam a progit, ajánlom nektek is, korrekt eladó ! -
a000
őstag
Nagy-nagy piros pont Narasim kollégának. Önzetlenül elküldte a számára már hasztalan vinyo elektronikát. Ezer köszönet érte!
-
zsori_peter
tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot gaben0630 részére kitől ezt a telefont vásároltam előre utalás esetén történt nagyon korrekt,megbízható eladó
-
Szdn89
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat tubus kollégának az Unreal III xbox játékért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Johnnybee
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat tucsok0706 kollégának a gyors üzletért.
www.szamitogepek.eu
-
Johnnybee
csendes tag
zka79 fórumtársnak kérnék egy nagyon nagy piros pontot, mert futárt küldött az áruért, hogy ne keljem bajlódnom a feladással. Köszönet érte.
www.szamitogepek.eu
-
nrqz95
csendes tag
Szeretnék kérni egy PIROSAT balu72 kollégának ezért a monitorért!! gyors, korrekt, megbízható!!
-
Szabus
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Blue Thunder kollégának, ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint ment.
Az a fontos, hogy érezz, szeress, remélj, remegj, élj. Elsősorban ember légy, s csak aztán művész.
-
xcel2000
aktív tag
Szeretnék két Jotanka Kollégának a pendikért!
Egyiket garanciába visszavette és ki is cserélte rögtön meg egyet még vettem és a megbeszélt időpontban ottvolt!Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
N_A_S
veterán
Pirospontokat kérnék a következő PH-s kollégának:
norB! fórumtársnak, ezért, korrekt, rugalmas üzletfél, szinte házhoz hozta a termékeket, és dumáltunk is egy jót. Mindenképpen ajánlott vele üzletelni!
ebeni95 kollégának, aki ezt vette tőlem
Freeman444a kollégának pedig ezért
Mindkettőjük nagyon rugalmas volt a vásárlást illetően!
https://tinyurl.com/phnas
-
p0rt3r
csendes tag
Dee-jay - nek pirosat kerek i7 felkonfig (alaplap, proci, häz) eladäsert. Korrekt äron adott kivälo minöseget!
i7-8700k @all cores 5000 delid der8auer || MSI 2080Ti Duke OC | Alphacool GPX Pro || 32GB Corsair RGB @3600MHz || Gigabyte Aorus Master || EK KIT P360 /Thermal Grizzly Conductonaut || Fractal Design Define R6
-
luckdanika
csendes tag
t.adam -nak szeretnék kiosztani 1 piros pontot. Korrekt vevő.
-
luckdanika
csendes tag
Furionight -nak 1 baromi nagy fekete pontot szeretnék amiért nem tartotta a szavát és nem küldte el azt amiért fizettem és megbeszéltük. a pénzt amit benyultál költsd gyógyszerre ...
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- loup-garou károsultjai
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest