Hirdetés
Aktív témák
-
belaboy
csendes tag
Hello.Én is kérnék egy piros pontot szigeti0509 kollégának.
Korrekt eladó.Minden úgy volt ahogy előre megbeszéltük.
És elégedettek vagyunk a tőle vásárolt készülékkel is.Ajánlom őt.Azt még csak tudom,hogy mi lesz.De addig mi lesz?belaboy12@freemail.hu
-
Kam1kaze
tag
Kérnék egy piros pontot IcEnergy számára a microSDHC üzletért, megbízható, gyors, pontos vevő.
-
gyozi
aktív tag
Pirosat kérnék danikollar kollégának, korrekt vevő, az üzlet a megbeszéltek szerint bonyolódott.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
VateRicsi
aktív tag
-
E2E4
aktív tag
Piros pont Terminator17 fórumtársnak az itt található Kingmax 2gb 800 mhz KLDE88F-B8KU5 NHES 4.000 ft Alig használt tételért, amit megvásároltam tőle.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Belako
tag
Egy hatalmas pirosat kérek bitfarago fórumtársnak. Nagyon korrekt bátran ajánlom mindenkinek.
ezértNyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
hazai
tag
Kérnék egy óriási pirosat fagyalllo kollégának ezért az üzletért.[érintő panel csere] Korrekt, megbízható.köszönöm
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Prof
addikt
Kérnék egy pirosat Slownz-nak a Sansa Clip+ védőfóliáért
-
joci221
tag
Kérnék egy pirosat user321-nek az Asus TUSL2-C- ért.
Megbízhatóságom.: https://tinyurl.hu/lX2w/ ---- http://t7.hu/ngl
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirospontot Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
Prof
addikt
Kérnék egy piros pontot Hammmer-nek a az egyik Abit Serilell átalakítóm megvételéért.
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Piros pontot kérek Coix-nak a Micron 128GB SSD-m megvételéért.
-
Prof
addikt
Kérnék 2 piros pontot Togusa-nak a következő üzletetkért: Seagate 40GB megvételéért, illetve a Maxtor 120GB megvételéért. Megbízható, pontos vevő.
-
Prof
addikt
Kérnék egy pirosat pgery83-nak a FSP Blue StormII tápom megvételéért. Rugalmas, korrekt vevő.
-
Prof
addikt
Kérek egy pirosat szag -nak a Hynix DDR RAMok megvételéért. Korrekt vevő.
-
Prof
addikt
Kérek egy pirosat Smily64-nek a Sennheiser füllhallgató-m megvételéért. Házhoz jött érte, rugalmas, korrekt vevő.
-
lefkosia
őstag
LeC kollégának kérnék egy piros pontot a velociraptor üzletért. Korrekt, megbízható embert ismertem meg személyében.
The Truth Is Out There
-
törölt tag
Sziasztok!
Maxxenergie kollégának mkérnék egy pirosat. Mint mindig most is a korrektség jellemezte. Egy tápot vásárolt tőlem. Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm az üzletet!
-
Smily64
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Prof nevű fórumtársnak a [link] üzletért.
Korrekt, segítőkész eladó! Mindenkinek ajánlom!
-
őstag
válasz runner 125 #40231 üzenetére
Piros pont jár a következő korrekt vásárlóknak:
runner 125 ezt vásárolta: [link]
kaszas19 ebből vásárolt: [link]VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
maxxenergie
senior tag
peto.istvan kollégénak egy nagy piros pont, rugalmas megbízható korrekt eladó, mint mindig (harmadik üzletünk volt ) minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom bátran mindenkinek! Ezt a tápot vettem tőle.
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
liveact
csendes tag
Smani Kollégának kérek szépen egy piros pontot innen vásárolt tőlem,korrekt,üzleteljetek Vele!
Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
-
liveact
csendes tag
ész ventura fórumtársnak kérek egy piros pontot,innen vásárolt tőlem.Korrekt,pontos,megbízható!
Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
-
profisher.
tag
Pirospont ViiiiktorOC kollégának ezért a korrekt üzletért.
Pontos, megbízható![ Szerkesztve ]
-
wii90
tag
Szeretnék egy Piros pontot kérni borkarico kollégának ezért az üzletért. Csak ajánlani tudom pontos megbízható előre utalt és minden rendben zajlott mind2en elégedettek vagyunk ilyen a jó üzletfél!
[ Szerkesztve ]
-
Balu4
csendes tag
Jár a piros Moongoose fórumtársanak, korekt vevő, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Piros pont jár részemről profisher. fórumtársunknak ezért az üzletért.
Vele bátran üzletelhettek. Korrekt, gyors és megbízható partner. Személyes átvétel is rendben volt!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
abydos
aktív tag
Pirospontot kérnek madgienek, Gran Turismo 5 üzletért
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
csigilac
csendes tag
Üdv. Piros pont jár saw-nak ezért az üzletért sapphire 6870
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest