Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Tuning kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
dizelracerpirospont az illetőnek, korrekt. virusvédelemmel kalcsolatosan kerültem vele üzenetváltásba.
-
bb.bocs
őstag
kérnék egy piroskát Az-X nevű kollégának. ddr3as lapptop memória garival sikeresen átvéve beüzemelve.
-
bb.bocs
őstag
Baksaattilanevű felhasználónak kérnék 1 piros pontot, turbo sim vásárlásáért, korrekt eladó hirdetést nemtudom már mellékelni. de ma ért ide a cucc
-
bb.bocs
őstag
kérek 1 pirospontot fodorv nevű felhasználónak. pm ben irt nekem 1 hirdetést melyben 1 samsung p2270hd tv t vásároltam. miután kiderült hogy van 1 kis hibája, korrekt eladóként visszatéritett a kishibás termék árából. korrekt eladó és megbízható meegérdemli a pirosat
-
bb.bocs
őstag
kérnék 1 pirospontotWRoli nevű kolégánknak, a megbizható üzletért. a posta 2* megbízhatatlanabb. a tulaj jól csomagolva vigyázva rá elküldte a terméket. megbizható előre utalás esetén is. pirosat nekiezért az üzletért
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
piros pontot kérnék ezért a hirdetésértTomio32nevű felhasználónak. korrekt gyors, és jó árut árul.
kérnék még 1 pirospontot oroszlanbpfelhasználónak. ö ma vett tőlem egy tp link usb adaptert ( sajnos nem tudom linkelni, mert már érvénytelenítettem a hirdetést ) korrekt vásárló, és igen jófej ( kaptam ajándékot hogy házhoz mentem, és engedtem 100ft ot hogy ne szórakozzunk ott ezen )
-
bb.bocs
őstag
piros pont amrdiabmusic nevű felhasználónak a nagyon korrekt üzletért megbízható pontos személy, ajánlani tudom
-
bb.bocs
őstag
piros pontot warrinelfkollégának wzét a pc ért.nayon jó vétel megbizható személy
-
bb.bocs
őstag
kérnék 1 pirosatbegrimius kollégának a gyors és pontos átvételért.[link] és kérnék 1 pirosat attis radeon kollégának a tabletért ami nagyon jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
ki tudja gangster_68 telefonszámát?
-
bb.bocs
őstag
pirosat kérnék gangster_68kollégának ezértmegbizható gyors személy
Aktív témák
Hirdetés
- Több darab Iphone Se 2020 64GB fekete, független, magas akkuállapotokkal, 27% ÁFÁ-s ÁR !
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple AirTag 4db/Pack Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 128-256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest