- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
kiralylev
csendes tag
ed019 fórumtársnak kérek egy piros pontot a tölthető elemek üzletért!!
-
do-Sequence
tag
Nagy PHirosat kérnék Dancii kollégának ezért az üzletért, postai megoldás volt - minden rendben zajlott.
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
sipőőőc
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy-nagy pirosat Naster -nek.
Minden rendben volt, csak ajánlani tudom! -
sipőőőc
csendes tag
Szeretnék kérni pirosat itachi01 -nek.
Vodás kártyát vett tőlem, minden rendben volt, csak ajánlani tudom! -
wlf
tag
Piros pontot ajánlok RVencel kollégának ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, kifejezetten ajánlom.
-
hossszú
őstag
repair kap tőlem egy piros pontot, egy nagyon praktikus noti töltőt vettem tőle.
Korrekt üzleti partner csak ajánlani tudom.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
félisten
Pirosat kérek beírni sephi kollégának. Semmi sallang, határozott, ajánlom! Üzletünk tárgya Nokia 6300
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ypstone
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot sipőőőc -nek.
PSP-t adott el nekem, minden teljesen rendben ment!
Ajánlom mindenkinek! -
nTom
aktív tag
kicsipapucs kollégának kérek egy pirosat ezért az üzletért
-
sestertius
őstag
Kérek egy pirosat Vikike9310 fórumtársnak, ezt vásároltam tőle. Megbízható, ajánlom mindenkinek!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Vikike9310
csendes tag
Piros pontot szeretnék adni sestertius fórumtársnak, mert manapság már a megbízható vevőkből is kevés van, de őt csak ajánlani tudom! Ezt vásárolta.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Vikike9310
-
OII
csendes tag
Kérnék szépen egy megérdemelt pirosat Tomics kollégának, amiért sikeresen megvásároltam tőle ezt a terméket
Köszönöm!
Ajánlom másnak is!958 nap után lelkes újonc lettem
-
liveact
csendes tag
Szpisti fórumtársnak kérek szépen egy pirosat!Ezt vásárolta tőlem.Korrekt rugalmas partner,üzleteljetek Vele!
Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
-
Gabboo
tag
válasz mandriva11 #24846 üzenetére
Én is ajánlom mandriva11 fórumtársat, aki ezt a kártyát vette meg tőlem, kérném én is neki a pirosat!
Üdv,
Gabboo -
oltika
csendes tag
Üdv.egy pirosat kérnék [PeliScan]kollegának,A tényleg új készülékért és Az IGAZI PH-s hozzáállásért
[ Szerkesztve ]
Tiszta Hülye aki nem normális.
-
oxygeen
csendes tag
Mindenképpen jár egy óriási pirospont Mumee kollégának a rettentő megértő jelleme, profi, és gyors munkája miatt. Nem kevés időt töltve juttatott aion serialhoz, és gamecardhoz rövid időn belül.
-
Sabre
őstag
jár a piros pont ezért az alaplapért a csigi fórumtársnak, korrekt!
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék piros pontot kérni lazyg Fórum társnak ezt az asztali gépet vette korrekt megbízható!
Köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
- = Zk = -
félisten
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
roland_17
tag
Tiszteletem minden fórumozónak !!!
Nagy piros pontot szeretnék adni LeC Kollégának
Vettem tőle 1gb ddr1 es ramot !!
Ajánlom mindenkinek , gyors és megbízható--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--
-
Maszti
tag
Piros Pötty olbaidhun - nak ezért: [link]
-
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
LaptopSystem
őstag
Szeretnék piros pontot kérni ovecs Fórum társnak ezért az üzletért Korrekt megbízható!
Köszönet érte!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz Thunderzolee #24897 üzenetére
Szállt a pü!
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest