- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
senior tag
Szeretnék pirosat kérni 0 nihil 0 kollégának, processzort vásároltam Tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Korrekt, megbízható partner, mindenkinek ajánlom.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
LeC
addikt
válasz Daveboy1991 #24695 üzenetére
Daveboy1991 kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
tpst
csendes tag
Szeretnék adni egy piros pontot sipőőőc eladónak. Korrekt üzlet volt, maximálisan elégedett vagyok.
-
luki94
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék andras87 kollégának, aki rendkívül korrekt és szimpatikus partnernek bizonyult ezen üzletünk kapcsán.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
ZUGLO
-
radi8tor
MODERÁTOR
Piros pont jár bagolypamacs fórumtársnak a Kindle vásárlásért.
⭐ Stella
-
tpst
csendes tag
Szeretnék egy pirosat sipőőőc részére.
Korrekt eladó! -
Bisz
tag
Hatalmas pirosat kérnék Templomegere kollégának ezért a Pentium Pro bizniszért. Nagyon korrekt, rugalmas, ajánlom mindenkinek
-
Hebry
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy nagy pirosat csigi fórumtársnak.
Kártyaolvasó volt az üzlet tárgya.
Minden pontosan, zökkenőmentesen zajlott. -
andew
tag
Egy nagyon nagy pirospontot érdemel Legendd.
Egy kiváló állapotú iPhone 3Gs 32GB ért!Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
nihil
tag
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
hobbiletolto
tag
ÓriásPirosPont ezsoltinak a kiváló alkatrészekért, procit és alaplapot vettem tőle. Gyorsan, korrekten intézett mindent, csak ajánlani tudom és maximális respect! Köszönöm!
-
Balu7606
csendes tag
Piros jár szaya-nak, a korrekt vevőnek, mert megvette a Cooler Master Cosmos S házamat.
[ Szerkesztve ]
-
ATI91
csendes tag
hatalmas piros pont feketeibiza kollégának! Nagyszerű,készséges,remek eladó! Tőle megvásárolt termék: Xbox 360
-
spista222
addikt
Pirosakat kérnék:
- eBandee fórumtársnak procit vettem tőle
- xxxbmx fórumtársnak tápot és VGA-t vettem tőle.
Korrektek voltak és a megbeszélt időpontban meg is történt az átvétel.[ Szerkesztve ]
-
KraRe
aktív tag
Pirosat kérnék LeC fórumtársnak, egy2 gb-os kitet vettem tőle!
-
decibeldrag
tag
Egy piros pontot kérnék Faresz5 részére az USB3 hosszabitó kábelért!
Köszönöm a kábelt!"A processzor füsttel működik, ha kijön a füst, akkor Nem működik többet!" AMD FX9550
-
koadi
csendes tag
Pozitív értékelés jár Psyhi1-nek, ezért az eladásért! Minden rendben zajlott, ha tehetem, máskor is üzletelni fogok vele.
-
adolfka00
tag
Sziasztok piros pont jár Szpilu__25 kollégának 1 160GB-os laptop winyóért linkelni sajnos nem tudok már
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
dudigy
tag
Jár egy nagy piros Valderrama fórumtársnak
ezért az
üzletért.Korrekt eladó mindenkinek ajánlom! -
sNORh
addikt
pockhome kolegának kérnék egy pirosat. Az üzlet tárgya.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
do-Sequence
tag
Másokra bízzuk, hogy tájékoztassanak minket de bölcsességet senkinek sem lehet tanítani. Ezért mindig mi döntsük el magunkban, hogy mi az igazság! "Ez a kemény, nem a fa***m Öreg" - Mondta egyszer Stanley Tucci :)
-
Petryx
csendes tag
[ Szerkesztve ]
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X64 32000+ 12Ghz - Geil Ultra 4x16Gb DDR8 6000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 2db Samsung 10Tb SSD M4
-
senior tag
Piros pontot kérnék sipőőőc kollégának a Samsung Galaxy Mini fóliáért, korrekt megbízható, ajánlom!
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
chester99
aktív tag
teratti kollégának szeretnék egy piros pontot kérni, korrekt vevő, házhoz jött, minden prímán és gyorsan lezajlott, ezt volt az üzlet tárgya.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest