Hirdetés
- Tuning kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
Aktív témák
-
retfirg
tag
Szétosztanék egy kalap alatt egy egész pöttyös rudit:
- stbalazs-nak ezért
- Tirpitz1-nek egy Q9400-ért, amihez már nem találom a linket, de remek vétel volt EKL hűtővel 30-ért, + vendégszerető megtekintés
- almafa42-nek egy ilyenért
- tix-nek 2×2 Geil Ultráért, szintén nincs már meg a link, de korrekt volt és rugalmas
- prof-nak, szintén nincs link, nekem kellemetlen, de egy remek G110 gazdája lettem
- abri-nak ezért, főleg hogy végül olcsóbb volt
- Mokaficek74-nek 2×1 Geil Ultráért, link miért is lenne, de egy hetet várt és hozta egyből, korrekt
- jokeman-nek ezért, meg mert ajtóig hozta készségesen és még zsák is volt !...és ennyi
# If the wishes were fishes nobody ever get hungry
-
retfirg
tag
válasz retfirg #10360 üzenetére
Utólagos kiegészítések:
"- prof-nak, szintén nincs link, nekem kellemetlen, de egy remek G110 gazdája lettem"
Ez a G110 volt az, tehát ezért jár a piros Prof-nak...és "- Tirpitz1-nek egy Q9400-ért, amihez már nem találom a linket, de remek vétel volt EKL hűtővel 30-ért, + vendégszerető megtekintés"
Ez a Q9400 volt, ezért jár tirpitz1-nek a piros....végezetül "- Mokaficek74-nek 2×1 Geil Ultráért, link miért is lenne, de egy hetet várt és hozta egyből, korrekt"
Geil Ultra, mokaficek74-től.Utólagos elnézést és kösz nekik
-
retfirg
tag
Száljon áldás decibeldrag-re ezért a bizniszért
-
retfirg
tag
Kérnék szépen pöttyöt az alábbiaknak az alábbiakért !
Peppe90 remek 360 kontrollert adott nekem
Mr.V ezt a remek házat passzolta át
acsaba pedig az ezt összeállítástVégül jenci1984-nek jár egy vörös, mert ugyan nem hírdette, csak beírta vkinek, hogy cserélné ... de rábeszéltem, hogy adjon el nekem egy 5870 Vapor-X-et
-
retfirg
tag
Nyomassunk h1n1_900 kollégának egy bazi nagy piros pecsétet, mert eladta nekem ezt és hozzá ezt is, amiből előbbivel nem voltam 100%-ig elégedett, utóbbit meg fel se szereltem (pedig gyönyörű!), de ez nem feltétlenül az ő hibája, a kettőért együtt pedig mindenképpen jár egy vörös!
(Igen, ez egy mondat volt, táguljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló )[ Szerkesztve ]
-
retfirg
tag
Maci80-nak a a Ninja Gaiden 2-ért egy veres, kösz.
Aktív témák
Hirdetés
- Több darab Iphone Se 2020 64GB fekete, független, magas akkuállapotokkal, 27% ÁFÁ-s ÁR !
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple AirTag 4db/Pack Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 128-256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest