Aktív témák
-
pcminden
csendes tag
Piros pontot kérek [zsolthee]-nak egy [akkumulátort] vettem tőle, az eladó nagyon megbízható rendes, az áru hibátlan 1.osztályú volt, köszönet érte, bátran vegyetek tőle...
Pirosat kérek [sbala89-nek], egy videókártyát vett tőlem, ismét korrekt volt, ajánlott
[Immy]-nek egy pirosat, egy [töltőt] vett, gyors megbízható partner, ajánlott.
És pirosat [zolee007]-nak, habár újonc de szerintem kezdetnek maximálisan megbízható korrekt, utánvéttel küldtem neki egy [házat], átvette pontosan, lehet vele üzletelni.
ÉS MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT
[ Szerkesztve ]
-
1blackdragon
csendes tag
Piros pont jár Frenky944 -nek ezért az üzletért:
Minden rendben ment, csak ajánlani tudom.
...az még elmegy, hogy alacsony a kerítés, de sajnos sok helyen hiányos is.
-
lujo10
aktív tag
Egy nagy pontot kérnék Enemy kollégának, ezért az üzletért. Gyors, rugalmas, megbízható üzleti partner, csak ajánlani tudom.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
1blackdragon
csendes tag
Piros pont jár laki7 -nek ezért:
40 GB IDE/ATA vinyó 100/100 !!!!!!.
Minden rendben ment, csak ajánlani tudom....az még elmegy, hogy alacsony a kerítés, de sajnos sok helyen hiányos is.
-
Frenky944
tag
válasz 1blackdragon #19403 üzenetére
Piros pont jár 1blackdragon forumtársnak egy FS Li1718 Magyar bill vásároltam tőle gondosan becsomagolva postafordultával érkezett a hibátlan termék.
Köszönettel..
FerencSajnos Csak priviben leszek elérhető kis ideig.... Ferenc
-
nokiae51
tag
Eladtam "lorand2" kollégának egy PocketPC-t.Rendes ,korrekt vásárló mindenkinek ajánlani tudom!
Piros pontot érdemel.Köszi még egyszer hogy elvitted.Nálam csak porfogó volt.Remélem te hasznát fogod majd venni.
Üdv: The Flash
-
csendes tag
Piros pontot kérnék [laccerot] kollégának az APC és Centralion Blazer szünetmentes üzletéért.
Mintapéldája a legnormálisabb vevőknek![Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]
-
laki7
csendes tag
Piros pont 1blackdragon - nak ezért az üzletért:
[link]Remek vevő, ajánlom mindenkinek !! +++++
-
edem1986
csendes tag
Üdv!
Piros pontot szeretnék kérni Ezért az üzletért sebo kollegának. A korrekt üzletért a gyors lebonyolításért. Megbízható korrekt eladó.
köszönet.
üdv EdEm
[ Módosította: #65675776 ]
-
csirkescsavo
csendes tag
válasz Zaneck #15933 üzenetére
Hé hé hé!!!
Most látom, hogy fekete pontot adtál!!!! Nekem meg azt írtad minden rendben van.
A gép egyben került hozzám és raktam rá egy új rendszert, ha nem indult volna, akkor nem raktam volna fel ide. Valamit rosszul csinálhattál és azért nem indult, ugyanis ez a lenovo BIOS-ig úgy hajtotta a ventiket mint a rakétát.
Egyébként is működő tesztelt cuccot adtam el és filléres dolgon akarsz leminősíteni????
Írtam is neked, hogy minden rendben van-e, ha gond lett volna vele még vissza is veszem abban a pillanatban.
Még nem kaptam meg hivatalosan a feketét, de megkérlek változtasd ezt az értékelést, mert szerintem ilyenért nem jár fekete, még ha így is lett volna....
Kérném szépen az adminok bírálatát is.
Köszönöm előre is!
-
XP NINJA
őstag
piraos pont gothic20 -nak a kiváló vásárlásért.
-
Rootkiskacsa
tag
Piros pontot kérek lakisoft -számára.
Vettem tőle: (4db hotswap 80pin -> 64pin átalakító)-t. Postán küldte. -
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot Smirty kollégának aki innen vásárolt egy 512 MB Noname Pendrive-ot! Az üzlet gond nélkül zajlott le így mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést!
-
mitkov77
aktív tag
Kérnék egy piros pontot tballai kolléga részére ezért az üzletért. Korrekt megbízható vevő, mindenkinek ajánlani tudom.
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
benktib
csendes tag
Kérnék egy piros pontot sestertius kollégának a remek üzletért HD6990 !
-
rob210
nagyúr
-
Sareth
senior tag
Piros pont jár pilaka fórumtársnak a tőlem vásárolt 1 GB Noname Pendrive-ért és a korrekt üzletért!
-
Bandiii7
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék sanchoTHEcri kollégának ezért az üzletért. Pontos, korrekt, jó kommunikációval rendelkező vásárló.
-
Tatapowa
csendes tag
Nagy Piros pont jár norbee2244 fórumtársnak, korrekt és megbízható!
Sok a paraszt aki nem ír vissza itt PH-n...te is az vagy?:)
-
Klupi01
csendes tag
LeC-nek küldenék egy nagy pirosat!
Most vettem tőle 1 giga ramot, teljesen korrekt áron, jó minőséget.
Köszönöm neki! -
cAby
tag
Piros pontot adnék krisztian7-nek a korrekt üzletért!
[link] -
veterán
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
nightmare13
őstag
Szeretnék pirospontot kérni Martinka1111 részére, az 5 könyv tökéletes állapotban megérkezett!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Exposure
csendes tag
Kérnék egy piros pöttyöt KTU apródunknak, ezért a ventiszabályzóért!
Köszönöm!
"Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva." (John Gardner)
-
Mormota9
csendes tag
Piros-pontot szeretnék kérni udi fórumtársnak a hibás videokártya "javításáért".
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest