Aktív témák
-
tag
Pirosat djxp01 fórumtársnak ezért az üzletért
-
Bedczooo
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot a [joke01] kolégának a 16"-os kijelző vásárlásért!
-
gh05t_hun
csendes tag
Kérnék egy pirosat Golem kollegának is
a Ramokért. Nagyon gyorsan és gond nélkül ment minden, őt is csak ajánlani tudom!s1366 gyűjtő
-
őstag
válasz ssppiikkee #19350 üzenetére
ssppiikkee kollégának jár a piros, korrekt vásárló, ezt vásárolta: [link]
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
ATEE77
tag
Szeretnék pirosat kérni az alábbi fórumtársaknak:
tomi4506Ezért a Notiért
AtsoftEzért a üzletért.Meg ha lehet ezért is.
crazi-nek.Az itt Tanúsított bizalomért.
Speedy8310 kollégának Ezért az üzletértKöszönöm.
Üdv.:
Attila[ Szerkesztve ]
www.Phmegbizhatosag.atw.hu Itt ellenőrizheted az értékeléseimet.
-
sLINKy
tag
válasz sarkozig #19358 üzenetére
Cellatelnek kérnék egy orbitálisnagy piros pontot a gyors üzletért és nagyszerű termékért (laptop venti)
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
törölt tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni ezért a termékért:[samsung galaxy s] [shaitan.] forumtársnak.Korrekt srác,gyors lebonyolitás,kíváló termék.
-
repair
csendes tag
Piros pontot adok simoark tagnak.
Ezt a hibás cuccot vettem tőle, és minden a megbeszéltek szerint zajlott...
Sőt mivel nem volt bkv bérletem, ezért elis hozta nekem, így plusz köszönet érte. -
mate0023
tag
runner 125 -nek megy egy nagy pirospont!!
Üzlet tárgya -
petivagyok
tag
egy pirosat szeretnék kérni schlecker kolegának a videókari bizniszért
[ Szerkesztve ]
STEAM: https://bit.ly/2Ds4727
-
zarayg
aktív tag
Üdv.
Hmmz kollégának a piros ezért az üzletért! minden korrektül történt!
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Overlocker
veterán
Pirosat kérnék Bigup79 kollégának, Maxell nyomtatható DVD-t kerestem és privátban megkeresett egy jó ajánlattal! Pontos és gyors volt!
-
MrCsiT
addikt
Piros pontot kérek szépen ZsemleMorzsi fórumtársnak, ezért az üzletért.
Pontos, megbízható partner, ajánlom
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
fagylalt
senior tag
Szeretnék J.J. András kollégának egy NAGY PIROS PONTOT adni ezért az alaplapért, ami itt (volt ) található.
KÖSZÖNÖM!
-
CitronZoli
csendes tag
Kérnék szépen egy "Piros" pontot hazai - nak ezért a korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
--------------------------------------- "Az aki a PM-re nem válaszol, az saját magát minősíti! " ---------------------------------------------------------------------------------------------------- * We Design the Future - Apple * -----------------------------------------------------------------
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Tapasz kollégának jár a piros pont. Sajnos nem volt hirdetés, én hirdetésemre írt. Minden tökéletesen megy, házhoz hozta, teszteltük, minden korrektül ment.
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy piros pontot Smirty kollégának ezért a tőlem vásárolt Sony Ericsson W705 mobil telefonért! Előre utalt és korrekt, szavatartó ügyfél volt így mindenkinek bátran ajánlom a vele való üzletelést! Remélem fogunk még üzletelni!
-
Izee1233
csendes tag
Kérnék egy piros pöttyöt themebuilder-nek az új Xears fülhallgatómért. Negyedszerre is rendben ment minden.
Szerda délután írtam rá, csütörtök reggelre már megjött! -
politomi
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot Indy69 illetőnek a zökkenő mentesen lebonyolított Cooler Master HAF-X 912 ház vételéért.
Korrek, pontos személy. -
Sareth
senior tag
Lágymíves kollégának kérnék egy piros pontot ezért az 1 GB Verbatim Store 'N' Go Pendrive-ért amit tőlem vásárolt! Gyors, megbízható üzletfél volt aki zokszó nélkül előre utalt! Mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést!
-
Smirty
tag
Kérnék egy hatalmas PIROS pontot Sareth-nek a következő üzletért: W705 telefon
Élmény volt üzletet kötni! Nagyon megbízható partner!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
Jár a piros[fi:zi'k] kollégának a [381F-ért]!
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
kathy75
tag
Piros pontot szeretnék kérni iMaverick fórumtárs részére, EZÉRT az üzletért. Korrekt, megbízható,csak ajánlani tudom mindenkinek.
Létezik néhány olyan ember, aki halált okozó testi sérüléseket szerezne, ha leugrana az EGO-járól az IQ-jára!!! kathy75 felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Saint
aktív tag
Sziasztok szeretnék egy -ot Ser-nek ezért az üzletért, minden rendben zajlott, és a termék kifogástalanúl müködik, korrekt eladó csak ajánlani tudom
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
nagyúr
válasz Yodamaister #19332 üzenetére
Yodamaister is megérdemli a pirosat, abszolút megbízhatónak és korrektnek ismertem meg.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest