- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz ördög1015 #32850 üzenetére
Jár a piros ördög1015 kollégának is, az általa linkelt üzlettel kapcsolatban, mert pontos, korrekt, megbízható vevő.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
oxox
addikt
válasz K1LLMy53Lf #32851 üzenetére
kérnék egy piros pontot szab.tam-nak [link]-nak, ezért [link]
és magamnak mint jó/pontos vásárló
és killmy sry, hogy neked ment válaszként...
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Cula
csendes tag
Szintén pirospont jár Male kolégának ezért: 1TB-os Samsung F1 EcoGreen vinyó eladó
Korrekt eladó, minden a legnagyobb rendben zajlott. Üdv.Thermaltake Kandalf,Gigabyte GA-P55-UD3 , Intel i5-750, 2*2Gb G.Skill DDR3 2000Mhz,Gainward GTX 560Ti 1024MB Golden Sample ,Corsair TX650W
-
Torzi05
tag
Kiváló ajánlás:
elekesb: PIROS pont, mert gyors, megbízható, korrekt, pontosMinden rendben zajlott, egyeztetés, tranzakció(átutalás), csomagküldés
Nagyon korrekt csomagolásban kaptam meg a terméket
Mindig gyorsan korrektül válaszolt, a kérdéseimrehttp://hardverapro.hu/apro/775-os_processzorok/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
Linux " Live free or die! "
-
szab.tam
nagyúr
kérnék egy piros pöttyöt oxox kollégának, mint korrekt vevő: itt.
lefoglalta előre, megbeszélt áron, időben és módon átvette.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pakfong
tag
1 pirospont jár Anulu76 -nak ezért [link]
[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
xabolcs
őstag
xcbiker-rel boltoltam egy CF2-re alakitot. praktikus es barkacsolhato aru, rugalmas es segitokesz elado.
kerek egy szep piros pontot beirni neki!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
DjAaron
tag
Egy piros pont Mr.Grey-nek
Nintendo DS-t adtam. -
RootRulez
félisten
válasz killer1203 #32868 üzenetére
Az enyém nem lesz ilyen látványos, de annyit fog érni
Tehát piros pontot kérnék killer1203 kollégának, memóriát vett tőlem. Az üzlet személyesen zajlott, minden a megbeszéltek szerint történt
═════════════════════════════════════════
-
waccamár
senior tag
Pirospont ShayLeight kollégának ezért az üzletért!
Minden rendben, korrektül zajlott, megbízható vásárló, ajánlom mindenkinek! -
BloodyEddie
őstag
Pirospont jár Sorceres kollégának. Előreutalás után kis késéssel, de megjött a hibátlan áru
-
dzso22
senior tag
Egy hatalmas pirosat egy nagy ötössel társítva kérnék Lauda kollégának ezért a fantasztikus üzletért.
amellett hogy ő volt az eladó majdnem házhoz is hozta az árut és még útiköltséget sem kért.
Rendkívül korrekt barátságos és megbízható embert ismertem megA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
-
Sorceres
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni BloodyEddie vevőmnek.Gyors,megbízható,minden a megbeszéltek szerint történt.
Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
wipes
senior tag
Gaba-nak nagy piros pötty a jó kis olcsó gépalapért + a házhozszállításért
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Tody mesternek kérek egy nagy pirosat ismét, a tökéletes időzítésért pedig le a kalappal
A vásárolt termékek:
-2m 10/14-es szilikoncső
-AC MX-2
-Primochill UV purple dye bomb
Köszönet érte! -
addikt
én is kérnék egy piros pontot gytallan kollégának. korrekt.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
szilrobi
aktív tag
SymbianOS : Piros pont a tökéletesen lebonyolított üzletért, és a kiváló termékért!
-
Lacpac
őstag
Na, van egy ki elmaradásom, pirosakat kérek nekik beírni.
Elrond Neki a nagyon korrekt garanciális ügyintézés miatt jár a piros.
hzoltan
HD4670 Itt volt egy kis keverés, lényeg, hogy többet kellett érte fizetni a postásnak, mint amiben megegyeztünk. A többletköltségemet visszatérítette. Megjegyzem teljesen elfeledkeztünk róla mindketten, majd egy hónap múlva írt, hogy átutalta. Ezért talán dupla piros is járnakorn Korrektül utalt, én pedig postáztam a vga-t
Bordoi
HP DC7100 340W táppal + ház cooler ez a legrégebbi adósságomMindannyiuknak köszönöm az üzletet!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Piros pont jár szilrobi fórumtársamnak mert korrektül le tudtam vele bonyolítani a CM690 oldallap bizniszt. Köszönöm a boltolást!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Male
nagyúr
Amire válaszolt, ott vannak a linkek... Az üzlet itt zajlott köztünk
-
balee_007
csendes tag
Egy nagyon nagy piros pötty Skodrynak a gyorsaságáért.
Nagyon jól műkszik a microSD[ Szerkesztve ]
-
nagyarpad
csendes tag
-
őstag
karakpecze21 kollégának igényelnék egy pirospöttyöt .
Korrekt,türelmes partner.1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
asomorjai
csendes tag
Otisz kollegának szeretnék egy piros pontot ezért az üzletért. Gyors, korrekt, pontos, megbízható.
Üdv, Ákos
"There must be something worth living for, there must be something worth trying for, even something worth dying for..."
-
lancer77
tag
donzoli felhasználónak jár egy nagy piros pont,a pontosságáért és megbízhatóságáért!
Ez volt az üzlet [link][ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest