- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
heno68
tag
Heno
-
aram01
nagyúr
hello pirosat kérnék maxrad1580 kollégának
ezért a bizniszért,és ajánlom mindenkinek korrekt eladó és vevőIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
TexT-BoY
addikt
Cika
Tagnak szeretnék a gyorsan lezajlott Ram bizniszért egy nagy PIROS pontot. Sajnos a topic már nincs meg.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Gampa
aktív tag
Piros pont Megema kollégának,gyors,pontos,megbizható! [link]
-
Kleroo
veterán
audi100td kollégának piros pont.
Villámgyorsan beszerzett nekem egy itthon még nem kapható terméket, majd tökéletesen,profin becsomagolva, azzonnal postázta is azt.
tökéletes üzlet.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
F e Z o
veterán
Piros pontot szeretnék kérni Atosz23 fórumtársnak. Egy 500-as Seagate vinyót vettem tőle. Korrekt,megbizható személy.
H2O über alles!
-
Flankusz
tag
Jár a piros pont Szakee28 kollégának is a korrekt üzletért...
[ Szerkesztve ]
-
mariacchi
csendes tag
Egy marhanagy piroska Sthaior fórumtársamnak
Egy borzasztóan korrekt ember és rugalmas
Köszönöm a Corsair RAM kitMindenkinek ajánlom tiszta szívből
Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
-
simonek
csendes tag
megy a piros kariad-nak az üzletért
köszi a vásárlást!
-
batman.
senior tag
[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
jattila40
tag
Petyuska74 fórumtársnak jár egy piros pont a korrekt, gyors üzletkötésért.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok....
bacsis-nak szeretnék kérni egy piros pöttyöt, ezért a biznicért...
minden a lehető legnagyobb rendben zajlott. csak ajánlani tudom a PH! egyik legnagyobb tagját" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bacsis
Közösségépítő
Kedves fórumtársaim!
Szeretnék kérni egy piros pöttöyöt - = Zk = -
kollégának ezért a biznicért, minden a legnagyobb rendben zajlott,köszönöm mégegyszer a CPU-kat -
bmw365
csendes tag
Egy hatalmas pirospont KukeC00-nak egy nokia 3230 üzlet volt és sikeresen végbejött!!
-
orkester
őstag
Jár egy nagy piros relicnek. 2 részletben vette meg a laptopom. Minden hibátlanul zajlott, a pénzem is a hátáridő előtt megkaptam.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
dew28
aktív tag
ati012-nek kernek egy nagy pirosat, korrekt, rugalmas vevo! (3GHz p4 procit vett tolem)
+ piros jar fenergie84 kolleganak is, egy wifi adaptert adott el nekem, szinten pontos, korrekt ph!-s
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Piros pontot szeretnék kérni 5@$ kollégának, egy Intel i5 750-es prociért, korrekt eladó.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
mpeter
csendes tag
agressor12 -nek egy nagy pirospontot ajanlok a router uzletunkkel kapcsolatban. Korrekt tajekoztatas, korrekt ar, korrekt szallitas. Csak jot mondhatok rola.
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest