- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMD 87
tag
válasz Zozo0525 #25203 üzenetére
Nem az enyém az olvasó ,csak próbáltam mókolni vele. Mert azért egy jailbreak után sokkal többet ki lehet hozni belőle mint az alap szoftverével. Meg ha nagyon akarja (nem hiszem,hogy a Koreadert elengedné) akkor még mindíg frissítheti az FW-t és használhatja alapban.
-
CMD 87
tag
válasz CMD 87 #25199 üzenetére
Törölhető a kérdés Megoldódott.
Vagy okulásként utána kell olvasni Mobilread fórumon. 5.12+ . Librariansync kell hozzá: https://github.com/NiLuJe/librariansync.
Perfektül működnek vele a kollekciók calibre-ből ,így már egyszerű kezelni akár többszáz könyvet is pár kattintással.
Azóta felpakoltuk rá a screensavereket , meg sok mást és minden megy rajta.
-
válasz Oldman2 #25192 üzenetére
Ma megérkezett a német Amazonról rendelt akciós Oasis 3 a Mailboxde.com közvetítésével.
A vele együtt rendelt Amazon tok természetesen külön lett feladva. Az még úton van...
5.12.4-es firmware-rel érkezett, így a JB és a KOReader már fent is van.
A gyártás dátuma a Serial Number alapján (1053):
2021 év
5. hét
3. nap azaz szerdaAz összes felmerült költség tokkal vonóval és szállítással: 86.983 HUF
-
őstag
válasz Oldman2 #25209 üzenetére
Tessék, aggódtál korábban, hogy nincs visszajelzés, erre neked már megjött. Én nem aggódtam és nekem bezzeg még mindig sehol sincs!
Ja, ez nem teljesen igaz mondjuk, mert nekem viszont a tok megjött. Addig azt nézegetem akkor.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
válasz Intelligencs #25210 üzenetére
Megjön az rövidesen neked is. Türelem.
-
-
őstag
Na megjött a két ajándék kindle. Ami elsőre furcsa, hogy nem egyforma a képernyő színe, pedig két tökegyforma modellről beszlünk. Próbáltam lefényképezni, valamennyire látszik, de élőben nagyon markánsan fehérebb az egyik. Ennek vajon mi az oka? És melyik a normális szín?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Intelligencs #25214 üzenetére
Milyen konkrét típusok ezek?
Az alábbi okai lehetnek a jelenségnek...
1. Amennyiben van Warmlight (színhőmérséklet) funkció bennük, lehet hogy nincsenek azonos beállításon.
2. Minden kijelző egyedi, ritka hogy két teljesen azonosan viselkedő kijelzőt egymás mellett látsz.
3. Rosszul látjuk... -
őstag
válasz Oldman2 #25215 üzenetére
Két darab sima Kindle 10. Amúgy sorrendbe raktam őket az itthon lévő olvasókkal és a következő sorrend alakult ki a melegebb színhőmérséklettől a hidegebb felé. (Fényképen sajnos alig látszik a különbség, de szemmel nagyon is észrevehető.)
Kindle 10 (1) >> PW2 >> PW4 >> Kindle 10 (2)
A legutolsó Kindle 10 eléggé elüt a többitől. Gyanítom, hogy nem hibás egyik sem, valószínűleg ennyire nagy a szórás. Egyébként nem maga a kijelző az eltérő, hanem csak a háttérvilágítás színhőmérséklete más. Megnéztem őket napfényben, nullára vett fényerővel, és akkor teljesen egyforma a két Kindle 10 kijelzője, és a paperwhite-oké is nagyon hasonló.
De egyébként a továbbiakban nem foglalkozom vele, két külön ember fogja kapni a két új Kindle-t, mindenki csak a saját kijelzőjét fogja nézni, nem fog feltűnni a különbség senkinek.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Intelligencs #25214 üzenetére
Ez teljesen OK, normális gyártási szórás a LED-ek színhőmérsékletében.
-
k.kristof
őstag
Sziasztok!
Egy Kindle Paperwhite 3-as olvasóm van, a rendezés gyűjteményre van állítva. Viszont listáz olyan könyveket, amiket töröltem PC-re kötve az olvasóról, sőt némelyiket duplán is. A Kindle-ről sem tudom törölni ezeket.Mi lehet a gond, és hogyan lehet megoldani?
-
-
pozsoka
senior tag
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz pozsoka #25225 üzenetére
én ezt vettem mert nem akartam mailbox.devel szórakozni. plusz az 5 hetes várakozásba belehaltam volna (alza baromi gyors volt, dél körül rendeltem, ötkor már automatában várt).
sima Oasis 3 8 gigás változat. Serial number alapján is az (G000WL). és a doboza is ugyanolyan volt mint a Kindle Basic (10th gen)-nek ami itthon van már. szerintem az alzán a kolléga csak nem akart utána nézni és azt ismételte ami oda van írva (szerk: plusz az eredeti Kindle Oasisnak volt ez a felbontása, szóval valszeg csak onnan copy-pastelték)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
g0dl
addikt
Bölk a végén hihetetlen.
-
-
-
őstag
válasz Oldman2 #25234 üzenetére
Ja, én is vettem anyukámnak szánt ajándék Kindle-hez, gondoltam neki kell, mert sokat utazik, és ebben nem fog sérülni. Most még nálam van a cucc, és tesztelgetem, és rájöttem, hogy hiába teszi nehezebbé az olvasót, még így is kényelmesen használható súlyú marad. Szóval azt hiszem a sajátomra is veszek egyet.
-
válasz Intelligencs #25235 üzenetére
Kíváncsi leszek mennyire lesz tartós (állítólag az), ez az első "eredeti" tokom bármilyen olvasóhoz.
Ez meg ráadásként elvileg még vízálló is!?
-
-
-
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Oldman2 #25234 üzenetére
nagyon zsír ez az amazon tok, ha onnan rendelek, tuti vettem volna egy hasonlót (még ha drága is egy csöppet), baromi jól néz ki (most meg várhatok hogy megérkezzen az olcsó ebay országból )
#25239 Zozo0525
én Basic-hez tudom hasonlítani. ahhoz képest az Oasis sokkal jobb, bár vitatható hogy megéri-e az árkülönbséget.
ami 100%-ban jobb az a fogása. sokkal jobb ezzel a kitüremkedéssel meg gombokkal használni az Oasist mint a Basicet, ami sehogy se állt kényelmesen kézre (PW meg gondolom még kényelmetlenebb mert nehezebb és nagyobb mint a Basic).a 300ppi meg egyértelműen sokkal jobban néz ki, kevésbé homályosak a betűk. bár azt hozzátenném, hogy a Basic kijelzője is meglepően jó ahhoz képest, hogy mi a felbontása. azt hittem nagyon fog zavarni, mert telefonoknál még 1440p-ben is észreveszem a pixelgapet. de kb 10 perc után teljesen megszoktam (bár most már nem hiszem hogy vissza tudnék szokni Oasis után).
igazából ha a PW kézre áll és nem zavar a kisebb kijelző, akkor szerintem nem éri meg az upgradet (legalábbis minimum kivárnék egy Oasis 4-et)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Zozo0525
őstag
köszi
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Zozo0525 #25241 üzenetére
Tavaly raktam be képet a kijelzők méretkülönbségéről, ami szerintem a leglényegesebb, mert bár nem nagy eltérés, de pont elég ahhoz, h az Oasis-on már kb. könyvszerű egy-egy oldal - miközben a készülék kb. változatlan méretű (vmivel még alacsonyabb is, csak a markolat miatt szélesebb)
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok van egy Kindle 3 keybord aksit, kijelzőt cseréltem benne, hard resetet csinálok benne, és amikor töltene be a rendszer, kb a negyedénél, mindig a kritikus aksi szint képernyőre ugrik. Recoveri módban látja csak a számítógép, viszont tök üres, rendszermappák és fileok sincsenek rajta, hogyan tudom, az egészet ujra flashelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest