Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobudera

    tag

    válasz Libretom #10990 üzenetére

    Szerintem az a baja, amit én sem értek az amazonos szoftver esetében: miért nem lehet gyüjteményeken belűl még kategóriákat kialakítani? Pl. írók szerint. Szerencsére a DuoKan ezt is tudja több mélyésgig. Ez csak egy nagyon egyszerű alapprobléma, ha már igenis haladva a korral, "zsebemben a könyvtár" készülékem van. :)

    Azért az egy nagyon megfogadásra érdemes dolog, hogy nekünk felhasználóknak nem hadakozni kellene a DuoKan vagy az amazon szoftver ellen vagy mellett, hanem felhívni egymás figyelmét melyikben milyen lehetőség van. Régebben mindkettőt használtam, de már a DuoKan-t megszoktam, és ugye erős hobbim a vele való foglalkozás. Viszont vannak más alternatívák is az alapszoft és a DuoKan mellett, csak azok még elég gyerekcipőben vannak... Viszont PDF mániások tekintetében ismerek olyanokat akiknek az bejön. szerény véleményem szerint PDF kezelésben a DuoKan verhetetlen.

    Továbbá konvertálás nélkűl is tud olyan dolgokat amin a kindle-n egy gombnyomással szövegre közelít, és olyan lesz mintha epub-ot vagy mobi-t olvasnánk. Hibák mindig is lesznek, mindannyian egy céllal vagyunk itt. Olvasni! :)

    https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák