-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
csak az elejére mert szerintem rajtunk kívül senkit se érdekel, meg tök tömény is nekem, nem is ér annyit
ez egy családi ház aminek egyik szobájában, gondolom van néhány polc amin a tarolórekeszek vannak
nem kell külön iroda külön szoba ezért szerintem még salgózás sem.Más téma kicsit kapcsolódva ehhez, hogy hogy tárolhatják a cuccainkat postán vagy útközben.
Másik fórumon írta a házigazda, hogy lezárt zacskóban érkező kábeleiben a zacskón belül víz van, így kapta meg.
Na tegnap megjött a LitoKala LII-500 -asom kívülről szokásos kínai csomagolás szemre teljesen zártnak és vízhatlannak tűnő azon belül papírdoboz aminek sarka teljesen szétázott szinte csöpögött belőle a víz még, szerencsére azon belül még bubis fólia és abba volt tekerve. Elképzelni se tudom, hol állhattak ezek, vagyis igen, valószínű a hóban.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
xhege
veterán
Az általad levezetett dolgok miatt van kis hazánkban sok "okos" megoldás a vállalkozásoknál. Alapjában elmondható, és ezzel nem mondok újat nyilván senkinek, hogy kis hazánk finoman szólva sem vállalkozóbarát környezet a KKV szektornak. Bármennyire is szívesen hangoztatják ennek az ellenkezőjét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest