- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Spoon16 #54065 üzenetére
Bothoz szólva, nekem CXP River feeder van, Rábán használtam, nem tudok róla rosszat mondani. FB csoportokban is vagyok, volt aki Döméset is használt, azt mondta a CXP jobb....
Ha óvatosan indítod a dobást, és nem messzire, a ráírt dobósúlynál nagyobbat is eldobhatsz, a meglévő botoddal. Amúgy attól függ mekkora a sodrás, van-e visszaforgó A Rábán ha visszaforgóba dob az ember, a 30gr-os kosár megáll, pár m-el odébb a 120-as sem akar megállni. Amúgy 120gr-nál nagyobb kosarat nem szoktam használni, ha elviszi a víz, kihozza a sodrás széléhez, a spicc meg megtartja hogy lejjebb ne menjen..... Nekem nagyon nem jöttek be ezek az erős dióverő feederek, ezért szeretem a River feedert, mert az erőssége mellett (viszonylag) kecses és rugalmas.
Kaja tekintetében én MMX kaját szoktam venni (Nem tudom máshol van-e, Szákó mester nálunk forgalmazza) ez nagyon tapadós, nehezen ázik ki. Szóval valami tapadós kaját keresnék, és jól megraknám csontival. Vagy csak csonti, ragasztva. Szerintem ilyenkor élőanyagnál nincs jobb csalogató.[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz Spoon16 #54065 üzenetére
azok a Döme botok durva karók lehetnek. Van a Sipos Gábornak filmje róla, húzza a ~200g-s kosarat, meg rajta a másfeles marcit, aztán sztem még az utolsó tag sem hajlik meg teljes hosszában. Az biztos, hogy egy fél Zetort be tudsz dobni velük, de hogy fárasztási élményt mennyit adhat...
Nehéz kérdés ez a folyóvízi bot, az tuti. Márnázó botok vannak majd 2 méteres szállítási hosszal, meg a dióverők.Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest