Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruti

    Közösségépítő

    válasz WonderCSabo #1462 üzenetére

    Most jövök a meccsről, Vác-Veszprém, eggyel nyertük csak, de úgy, hogy támadhattak az X-ért, lett volna 10 mp-ük felérni.

    Az előző hsz-re (válogatott keret):
    Elfogultság nélkül mondom, hogy Triffa válogatott szinten védett. Szikora meg szintén jó formában van mostanság. Herr lassul, egyre nehezebben ér le, inkább csak takar. Tényleg lehetne váltással próbálkozni a kapuban, beválogatni egy harmadikat, legalább felkészülésre.
    Láttam Szimonettát, hátán vitte a Veszprémet. Volt néhány mellé durrantás, de ma jól lőtt. Rá építenek, és passzívból is nagy gólokat dob. Volt 2/2 jó hetese is.

    Nálunk az új légiósok 3+4-et dobtak, de a legjobb, hogy beállóban Dakos nagy hatékonysággal, kevés időt kapva, jó játékkal 4-et vállalt. Végre valami pozitív. Csak a lőtt gól kevés. Pl. 9 az első félidőben. :(
    3 hetest hagytunk ki a meccsen.

    A bíróknak összesen ha 2 tévesük volt, sokat mondok. Baranyi-Szloska páros volt. Pedig szoros meccs volt végig, 10 kiállítással.

    Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

Új hozzászólás Aktív témák