Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz zack #82430 üzenetére

    Megy a szokásos vita, mint minden másban. Android/iOS, japán/német/francia kocsik, fully/merev :DDD
    Mindegy, jó ez, mert ugyanúgy mint itt is, látni, hogy kinek mi a tapasztalata egyes termékekkel. Van egy korábbi modellje, ami nem jó, akkor az idei is sz@r. A fejlesztő mérnök meg egy évig csak szotyizott, nem? :)
    Szenved, hogy rossz, ami neki van, jobb a Garmin. Miért nem veszel? Ja, hogy az drága.. ja, hogy eleve azért vettél Brytont. :U
    A reteszelős problémát sem értem. Berakom, elfordítom, kattan. A konzolt a stucnin üresen nem bírtam forgatni, mert féltem, hogy eltépem a gumikat. Aztán a versenyen estem párat, letérdeltem az egészet úgy, hogy belilult a lábam, a Bryton elfordult a stucnin tartóstól, de nem jött ki. Akkor nem értem mit kell még ott reteszelni? :F
    Amazonról olcsóbb a cucc... nahát. De a boltban meg meg tudod tapogatni, nyomkodni, aminek mondjuk én is örültem volna, mielőtt megveszem.
    530 tetszett nekem is, csak nem tudtam mekkora lesz, egy telefon méretű valamit meg nem akartam a kormányra. Aztán az ára sem tetszett, így lett a 330. Majd a csiganyálra kíváncsi leszek, mennyire lesz kicsi, meg mennyire lehet belenagyítani. Amúgy kijelzőnek bőven elég ez a méret.

    Runner_fxr: Vegyél Garmint! :P

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák