-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz :MTC:kandur #17249 üzenetére
-
félisten
Sziasztok!
Haver Suntour trekking telójáról letörött az egyik féktüske. Éppen csak nem lett belőle baleset. Cserélték gariban, de azt javasolták, hogy használjon fékmerevítőt, mert úgy kevésbé deformálódik fékezéskor és kevésbé fárad az anyag.
Az eddig megkérdezett bringa boltosok ezt kb. kiröhögték, mondván, hogy alu vázra vagy telóra nem kell merevítő.Szerintetek mi az igazság?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
rii
nagyúr
tudnátok tippet adni olyan km órára vonatkozóan, ami tud háttér-, vagy valamilyen világítást.
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Doki-HUN1978
senior tag
Én is úgy tudom, hogy teleszkópra teljesen fölösleges fékmerevítést tenni, hiszen annak a felhasználásából adódóan igen merevnek kell lennie.
Valószínűleg egy gyártási hiba -anyaghiba- okozhatta a törést...
Nyilván ártani nem fog vele ha tesz rá, de elvileg a villának bírnia kell a terhelést.
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Eagl3
veterán
Hol vannak sorba szedve pl. a shimano alkatrészek kategória alapján, úgy értem, minőségi sorrendbe?
-
félisten
válasz Doki-HUN1978 #17254 üzenetére
Most az új telót megvizsgáltuk, és szemmel láthatóan deformálódik fékezéskor.
Persze, nem annyira, mint hátul az acél váz, de azért látható.Az lesz szerintem, hogy megmondom neki, hogy vegyen egyet, mert jobb a biztonság.
[ Szerkesztve ]
-
coqito
tag
válasz Doki-HUN1978 #17258 üzenetére
Nekem is éppen egy magnus bicóm van, csak nekem 2010 -es. Nagyon elégedett vagyok vele bár még nem tudtam alávetni nagy teszteknek mert idén januárban vettem
Ez mikori változat lehet?
-
DemonDani
addikt
fú a lemenő nap mellett kerázni, nemtudom hova legyek úgy lezsibbadtam a hidegtől
nagyon gyorsan hülik még a levegő[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
rii
nagyúr
ok!
köszönöm!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
:MTC:kandur
tag
válasz venember83 #17251 üzenetére
a fehér nagyon tetszik. milyen a reconok mozgása? mennyire darabos? 52ért jó árban van?
★★★★★
-
venember83
nagyúr
válasz :MTC:kandur #17269 üzenetére
A Recon kb. a legjobb ár-érték arányú teló. Jó mozgás, alacsony tömeg, megfizethető ár.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #17270 üzenetére
Kíváncsi lennék egy levegős Recon SL milyen az olajos (mcd-s) 351-hez képest.
-
ludsimon
veterán
Megvettem az SMP Extra nyerget.
Próba holnap délután.
Felültem rá egy helyben és kényelmesnek tűnik, de éles bevetésen derül ki.Súlyra pontosan megegyezik, 350g a Scott meg ez az Extra is.
Direkt lemértem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
őstag
válasz Doki-HUN1978 #17258 üzenetére
Doki köszönöm,ez tényleg baráti ár
-
félisten
válasz venember83 #17271 üzenetére
Hát, nemtom. Másik haver egy Judy-t nyúz 10 éve, és az én Judy Air telóm is bírja merevítő nélkül, bár én alig használtam.
Én inkább azt hiszem, hogy gyártótól függ, de persze nem tudom alátámasztani, mert én a merevvillás egysebikhez értek inkább.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
hajtómű lehetne jobb, meg ez a felni nem tudom mi de vinném izibe ígyis
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nem jártam erre mostanság....
Használ valaki Tektro TK-R358 féket? Nekem ezzel szerelték gyárilag a bicómat, de kicsit gyengusznak érzem.... Van valakien még ezzel tapasztalata? Lehet állítani rajta, vagy inkább cseréljem?
Ha cseréljem, akkor mire?
-
Zebu
addikt
Még egy!
Olympa bringákkal találkozott már valaki?
Olympa bicók Egész jópofák vannak...
Egyik haver akarna venni, csak nem ismerjük őket.... Jah és a másik a Merida Speeder T2. Ő is játékos lehet az Olumpia Speedy 3 mellett....Szerintetek?
A merida 32-es gumival van... viszont így akkor mekkora a kereke? 26-os? -
rii
nagyúr
ha egy kerékpárt így hirdetnek:
" .... Váz mérete a hajtókar középpontjától a nyeregcső csatlakozásáig: 56 cm
Kerék méret: 27" .... "akkor az mekkora magassághoz jó?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
belaazallat
addikt
Hali!
Konkrétan mi a problémád vele, nálad pontosan mit jelent, hogy gyengusz?
Fékpofát cseréltél már benne?Nekem tektro-ból V-fékem van, azzal meg vagyok elégedve, még 127 kg-osan sikerül fejre állnom a bringával, mert túl jól fogott.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
:MTC:kandur
tag
Nekem shimano hidraulikus van, de olyan, mintha ABS lenne rajta, mert nem akar blokkolni. Ez a 445? alivio fajta. Ezzel mit lehet kezdeni?
★★★★★
-
veterán
-
spanyoll
addikt
Tudtok ajánlani valami helyet, ahol lehet használt bicajokat kapni viszonylag normális minőségben? Letettem anyagi gondok miatt a régóta dédelgetett rendes bicikliről szóló álmomról, aztán mivel napi 3-4 kmben egyelőre megállna a napi közlekedés, ezért kb egy régi csepel szintű cangára vadászom, ami azért nem esik szét alattam az első héten és mégsem hiperpigmentált emberkéktől venném.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
-
Zebu
addikt
válasz belaazallat #17292 üzenetére
Még nem cseréltem, de nagyon hosszú a fékutam.....
Tüzi: Elvileg talán egy rövidebb stucni megoldaná a dolgot, viszont ma tekerés közben elképzeltem a rövidebbet és kényelmetlenebb lenne szerintem.... egyenesebben ülnék, nem lenne olyan jó.... Sőt...
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Ez nem tűnik rossz vételnek, mi a véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest