- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #92949 üzenetére
én szilánkosra törtem volna neki, nekem az is fájt hogy ott kell lenni:d
faragojof lehet azt, csak nem árt hozzá altatóorvos ( : meg előtte vizsgálatok, és fogdoki szinten lehet fizetős is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
-
Devid_81
félisten
Mijaf@cc zajlik itt, mutos topik?
Akarjatok tudni milyen jo volt 2 honapja a vakbel mutetem?
Meg, hogy meg most is ovatsan kell mozogjak, mert konnyen megfajdul ahol vagtak?
Vagy milyen volt amikor mutet utani napon kiszedtek belolem a csovet, mert nincs itt gond?!
Es hogy aztan megis lett baj es ket hetig felig felnyitott sebbel rohangaltam minden nap dokihoz sebkotozesre?
Szivesen beszelek rola!...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #92960 üzenetére
Ket nap utan mentem be avay a harmadik reggelen...miutan vegre ott fajt ahol "kellett" neki.
Majd nekem is beigertek a (itt key-hol surgery-nek nevezik) a "gyors lyukas" megoldast...majd teljesen veletlenul megsem tudtak aznap megcsinalni....mert kurva elfoglaltak voltak az orvosok
Masnapra (4-ik napon) mar majdnem 40 fok (asszem a legmagasabb 39.7 volt) lazam mire konyorgesek aran betoltak a mutobe, es vagtak...es perforalt volt mar.
A heten lesz 2-ik honapja, hogy mutottek, meg mindig faj/kellemetlen bizonyos mozdulatoknal.Szerk: telleg bazz, mivan ha tenyleg eladtak a vesemet...kb akkor tudnam mar csak meg ha a maradek egy behalna...
[ Szerkesztve ]
...
-
313313
addikt
Esetleg valakit nem érdekel egy laptop?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Devid_81
félisten
"egy normál vakbélműtét után most egy heg éktelenkedne rajtam a bikiniszezon közepén"
Mivel en nem hordok bikinit, igy nagyjabol okes vagyok a heggel a hasamon
Kivancsi lennek hany nappal a mutet utan erzi ugy a "beteg" hogy akar normalis eletet elhet.
Mert az en esetemben ez kb 2 kib@szott honap volt.Paran mondogattak jelentsem fel a csa'ba a korhazat.
De azt ugyan ki tudna bebizonyitani, hogy amikor bementem akkor mar nem volt perforalt?!
Lehet ha aznap sorra kerulok amikor bementem ugyanugy vagtak volna, mivel az endoszkopossal nem lehet az embert kitakaritani stb.Ezt mondta a doki is mielott kiutottek, vagniuk kell mert nincs garancia, hogy az endoszkoposbol nem lesz a vegen hagyomanyos[ Szerkesztve ]
...
-
daninet
veterán
a topik egy nyugdijas otthon szintjere sullyedt le
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
tibibi
őstag
application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
ezt mi a bánatos f@szal tudom megnyitni?? -
DeltaPower
addikt
válasz tibibi #92977 üzenetére
ez első keresésre docx, újabb ms office-oknak meg kellene nyitni.
egyébként meg amiket itt irkáltok, egyre inkább örülök neki, hogy egészségileg teljesen rendben vagyok
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #92976 üzenetére
Meg nem volt, azt mondjak az okosak 40ev korul erdemes elmenni...leginkabb a ferfiaknak
Gondolom finom az is...
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #92978 üzenetére
"egészségileg teljesen rendben vagyok"
tehát a tüneteid alapján súlyos anti-hipochondriában szenvedsz. ajánlom mielőbb vizsgáltasd ki magad egy piócásemberrel addig is javaslok napi 3x1 belsőleg alkalmazandó Wernesgrüner tinktúrás kezelést, súlyosabb esetekben emellé 3x1 deci Unicum gyógynövény kivonatot. -
TeeBee73
veterán
-
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná adni esetleg a szeleifaluban dolgozó B.Ferenc autófényező elérhetőségét priviben? -
alázógyík
addikt
Ha valakinek 2001 után gyártott diesel autója van, és szeretne egy kis plusz teljesítményt.
-
DeltaPower
addikt
válasz _ATi_1 #92994 üzenetére
80 ezret én sokallom érte. Ahol én csináltattam ott mérettől függően 10-15k/elem a festés (és ha többet festetsz egyszerre akkor olcsóbb is), egy sárvédő vagy sárvédőív csere ne legyen már 50 ezer, ha kikalapálják-glettelik akkor meg főleg.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #92995 üzenetére
Szerintem is sok.
-
_ATi_1
senior tag
És tudtok esetleg ajánlani olyat, aki szépen is dolgozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest