- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
éN beszélek minden nyelven, németek már megszokták.
angol, francia, spanyol, orosz, német, olasz...épp amelyik eszembe jut az adott szituba.deeee!! soha nem keverek közé magyar szavakat
Sokszor így is rájönnek honnan gyüttem
De fizetnek is érte, a többi nem érdekel. Kolléga "mondta" a németnek az adj gázt! magyar-német fonetikusát idézem: PŐRGE PÖRGE PÖRGE!!
Mutatta is a német meg csinálta, mi következik ebből? Tud magyarul a német!
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #93201 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #93201 üzenetére
A tegnapi Magyarország-Dojcsland túrán én is beszéltem minden nyelven, főleg nemzetközi jelekkel.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
[link] én jobban aggódnék amiatt, hogy a kettőnek még a foglalata sem egyforma, hogy rakta bele egyáltalán? vagy a g3 kompatibilis a g2-vel?
-
DeltaPower
addikt
A 3740-es nem ugyanabban a gépben van neki mint a 4800-as úgyhogy a foglalat különbözhet.
Egyébként aki render munkára laptopot rak össze az szerintem 99% hogy egy idióta.[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #93205 üzenetére
"aki render munkára laptopot rak össze az szerintem 99% hogy egy idióta."
Ennyi.
-
-
Zeki
nagyúr
Van aki a városban két rossz Op3ndott tabletből tudna csinálni 1 jót? A nagyibbik gyereké kijelző hibás, a kisebbik, meg tegnap megáztatta az övét, de nem kapcsolta ki. Annak még gondolom a kijelzője okés, csak más pusztult meg.
Köszi! -
bsh
addikt
vazze, mi a jó francot csináltak a bocskai utcában? az óvoda mellett valamit építenek ezért le van zárva ott a teljes út, arról be sem lehet hajtani emiatt. erre most meg lezárták a wesselényi utca felől is, behajtani tilos vazze! ráadásul a bocskairól a wesselényire kikanyarodva van egy ilyen tábla, fentről lefelé: behajtani tilos, elsőbbség adás kötelező, egyirányú utca
most a bocskaiba szabályosan csak a minigrill felől a kis utcából tudsz bemenni, ami egyirányú, tehát arrafelé nem tudsz kimenni, nagykörút felé nem tudsz kimenni az építés miatt, wesselényi felé ne tudsz kimenni a behajtani tilos miatt
úgy érzem, itt ragadtam
ez most valami ideiglenes dolog (az építkezés miatt?), vagy ez már így fog maradni?[ Szerkesztve ]
-
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #93218 üzenetére
az jó, akkor úgy megbüntetni se tudnak
-
Devid_81
félisten
...
-
bsh
addikt
válasz faragojof #93224 üzenetére
Hello,
I am a developer monitoring crash error reports.
Today, you submitted a crash report against xxx.
Would it be possible to get a copy of the files you see the problem on and the steps needed to cause the problem? From the crash report it's difficult to tell exactly what went wronghát akkor mondjuk csinálják meg úgy a crashreportot, hogy egyértelmű legyen, nem?!
amúgy meg egyértelműen leírtam a reportban (mind a harmincban...), hogy f**k you, mit nem értenek ezen?
-
Zeki
nagyúr
Hol lehet a varosban nornalis gyerekbringat venni, nem horror aron, mint a decathlonban?
-
313313
addikt
Jókai utca, Trombita utca, de ott drágább lesz, mint a Decathlonba...
Nagykőrösi utcán nem mind1 ki megy be, más az árakkal dolgoznak idegen/hozzáértő/ismerős. Vagy a Katona mellett a Magellán (passz mi most a neve).
Nagyon felmentek a bicaj árak az elmúlt 5-6 évben...
Mekkora kell? Esetleg itt vagy itt tudsz még nézelődni. Bár ezek használt bicajok lesznek, de bolti ár töredékéért kis ki lehet fogni ezt-azt[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
"Nagykőrösi utcán nem mind1 ki megy be, más az árakkal dolgoznak idegen/hozzáértő/ismerős."--akkor ennek nekifutok még egyszer. Nagykőrösi utca, nem mind1 ki megy be, más árat mondanak idegennek/hozzáértőnek/ismerősnek ugyan arra a termékre.
Új bringa mindig könnyen tekerhető. Ár függvénye, hogy melyik meddig marad az.
Minél több az alu a bicajon (váz, villa, kormány...), annál drágább. Érdemes monoblokkosat venni, duplafalú alu felnivel és minőségi küllőkkel.
Nagy áruházas (Tesco, Auchan, Metro) bringákat felejtsd el, azok semmire nem valók, 88-as lesz állandóan a kerekekbe.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
Zeki
nagyúr
-
313313
addikt
Első kettőt néztem azoknál ott a "lifetime waranti" arra érdemes rákérdezni, hogy az mi.
Olcsóbban nem fogsz kapni az biztos, célnak ezek is megfelelőek.
Szerk.: vázra, villára, kormányra van az élettartam gari.[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ekrisztian
őstag
válasz 313313 #93229 üzenetére
Nagykőrösi utca nekem is megvolt.
Még Simson alkatrészt vettem pattanásos lógó hajú gyerekként,addig jó arc volt. Majd mikor családos emberként a 3. bicajt vettem, már éhes volt.
Persze mondhatjuk én meg hülye. Kétnap után vissza mentem, hogy 8-as van a kerekekben.
Miért ugrattál vele, kérdezte..wtf? Barneválnál mentem a járdán, normálba...
Oda már trial bicaj kell?
Plussz 10ért kaptam duplafalú felniket, az amúgy is görbe villás bicajomra. Ami szerintük ilyen, ezekkel már nem lehet elengedett kormánnyal menni.
Húú ez már 20 éve nyomta a lelkem
Jó ez a topic, mint a rehab -
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #93238 üzenetére
Én csak arra emlékszem, hogy gyerekkoromban orosz bringáim voltak. Majd sokkal később a Batthány utcán a Szigmában vettem a Schwinn Csepel Ranger bringám. Azóta is az van.
-
313313
addikt
Olyan 5-10 éve jók voltak ezek a Csepelek 50-80k körül lehetett kapni őket.
Mára annyira sporólnak az anyaggal, 100-120-ért nem kapsz hasonló bringát Csepelből se...
Agyváltós acélvázas bringákat mérik 50-60-tól felfelé, azok meg 25-30-ért mentek 10 éve...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
TeeBee73
veterán
Boldogot a Pétereknek!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
313313
addikt
Ma voltunk kint, ránéztem a bicajokra is. Annyira nem vállalhatatlanok. Ha mellé raksz egy Tescosat, egyenesen minőségi darabok.
-
whisky75
tag
Hali mindenki, valakinek garis gtx 1050OC volna e eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs