- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #89501 üzenetére
Akkor az felejtős. Úgy indult, hogy a böcsességfog meg ez lesz a "tartópillér" a felső hídhoz. A többi hely alul-felül üres. A Shotokan káros a fogakra.
MOD: Tisztelt nézők! És most: Cserépléctörés arccal!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Sztem Goddy is pokemonozik akivel este nem találkoznál.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #89504 üzenetére
Most nem zavar. Pályinkával kezelem. Közben lecsót főzök, meg csináltam körözöttet, ha nem bírnék rágni.
Ja, és az "Agyas és agyatlan" c. filmet nézem. Az első 20 percen röhögtem párszor, lehet, jó lesz."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
A Celeron A jófajta volt. Simán mentek 466-on a 333MHz-es példányok. (Mondjuk, Heroes 3-hoz kellett is, így is fél óra volt, amígy egy nagyobb térképen lépett a gép.)
Mod: NEM Tomato alaplappal.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
Mondjatok velemenyt, nem tudom eldonteni en vagyok szarrago, a masik poszter, vagy mindketten?
Nyilvan a fejembe szallt mar a sok arab dollar de b+ ez akkora fos eloskodo mentalitas, hogy beaszarok.. Osszekarcolja a kijelzot es elvarja h kicsereljek neki A garancia utolso napjara idoziti termeszetesen..
Utana meg erdekes modon mar nem lesz a kovetkezo telefonhoz elerheto ez a szolgaltatas es csodalkoznak..
Ez kb ugyan az, amikor ebay-en ott a listaban Magyarorszag, hogy nem szallitanak.. vajon miert[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz daninet #89516 üzenetére
le van írva, karcra is vonatkozik, véletlen sérülésekre, ha cserélik hát cseréljék
asusnál volt bizalom program, ha 1 éven belül meghibásodott a gép visszaadták a gép árát és javítva a gépet is
hadd ne mondjam milyen és mennyi kereskedő élt vissza ezzel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #89526 üzenetére
Ez nem kreténség... ungarische wirtshaft...
Avagy leleményesség, rafkósság,ravasz, találékony, agyafúrt, dörzsölt, rafinált, körmönfont, furfangos, fortélyos, csavaros eszű, cseles, furmányos, fondorlatos, fifikás, fineszes, ötletes, élelmes, trükkös, frappáns, firnyákos.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
vegyetek hollllllo pc-t
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
juhiati
aktív tag
válasz DeltaPower #89545 üzenetére
Pedig én csak leírtam hogy ne legyen annyira tapló hogy egy 180 ezres telefonra nem vesz egy 1000ftos üveget +ba.Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest