- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
mindenhez én se érthetek
egyébként .jpg volt a végén, de akkor átb@sztak újratöltve már nem az, de kijáccottam' őketismer valaki értelmes autó szerelőt és klímást?
nissan xtrail, 1x éves, automata váltós, motor típust még nem tudom, klíma nem működik, ez a kisebbik gond
nagyobb gond 1-2 hónapja olajcserén volt utána behalt a motorban valami, valamit csináltak is vele de 1000km-re 4 liter olajat kér amit sztem nagyon nem kéne erőltetniszerk: na most meg linkeltem
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
outlander: meg kell azért nézni, nem-e a klímában van most 4 liter olaj
[ Szerkesztve ]
-
Enya
újonc
Ezt ide is linkelem, ha nem gond.
"Ha az élettől citromot kaptál, kérj hozzá egy Tequilát"
-
TeeBee73
veterán
Nembeszónineki', énisottleszek'.
IzomTibit keressétek, ha kő valami
Na.Ja, tavaly, a The Void, és a Let the cigar die, kurvanagyot' szólt.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #88866 üzenetére
Az öreg taxis fej meg a büntető cédula?
"NEMVESZIBE a lukvercet"
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
hányféle riasztó meg távirányítós kulcs van ehhez? vagy mik azok? mi ez, valami svájci bank széfje?
ugyanitt egy jó kis carina e eladó
műgyűjtőnekhozzáértőnek beveszi a lukvercet is, meg fullhádé karcóra is van benne[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Van hozzá kívül-belül jó futónő. Az fincsi.
Bsh: há' miért ne menne a proci hűtő hélkül? A 286-on se vót'.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
chipi-85
senior tag
Tetszik a harmadik emeletről készített mobiltelefonos kép, 5szörös Digitális zoommal!
-
alázógyík
addikt
-
DeltaPower
addikt
elvileg 2 ganétúra kulcs, a zöldek azok a váltózárhoz valók, a kisebb fém kulcs meg a tanksapkáé, az én fordomhoz is hasonló van.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz alázógyík #88874 üzenetére
Belekezdtem, de nem olvastam teljesen végig, újabban már kifejezetten idegesítenek a péhás cikkek... ez az én hibám.
Válaszolva a kérdésre, nem... mert többek szerint is, degradáló, kicsinyes, retardáltakat nem tűrő, nagyképű, fölényeskedő hangnemben tudok csak szakmai dolgokról beszélni. És ez így igaz.
Így pl, ilyet nem tudnék leírni, ilyen művészi és kedves hangnemben.
- hangikon:
Egy bökéssel elnémítható, és visszahangosítható a navigáció- beállítások:
Ez egy nagyobb lélegzetű opció, telis tele a testreszabhatóság eszközeivel.Amúgy olyan, tipikus írjak máá valamit cikk az egész..
A 3. oldal egy az egyben elhagyható, érdemi dolog nincs benne, de legalább +1 oldal, a 2. oldalon meg gusztustalanul érződik hogy próbálja megmagyarázni h nem warezolt soha, hogy már fáj, az 1. oldal meg lehetett volna konkrétabb is, így kb tényleg akkor szokták körülírni, mikor egyáltalán kedve elmagyarázni hogy honnan kellene ismerni valamit.Amúgy, pont kellene egy áfás számlára egy gps-t... Szaal jól jött a cikk.
Egyébként dm43-on mindig sírva tudok röhögni, kézzel-lábbal kapálózik itt a péhán hogy NOWAREZ BICCCSS!
Közben meg egy pár másik oldalon az ő által összedobott warez igok futnak....
Na mondjuk ezt is csak úgy mesélték nekem...[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #88876 üzenetére
Én a HERE maps-al jöttem haza Svájcból, előtte sose használtam, de kellemes csalódás volt. Pontosnak pontos, gyors is, bár kicsit fapad, a sávjelzőt eléggé hiányolom belőle.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #88878 üzenetére
Here maps kifejezetten jó és naprakész a winphonon.
Androidos gagyi mása már nem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #88879 üzenetére
A legjobb hogy sokszor fel kell neki nezni internetre, mert checkolni akar vmit (multkor voice command-ot akart) es net nelkul nem hajlando tovabb ugrani ezen...igy maris jo erzes hasznalni offline modban...csak epp nem mukodik.
De pl tavaly portugaliaban jo volt.
Iden megszopatott, most meg jon egy magyarorszagi proba julius vegen...remelem megint kell majd net neki hogy menjen offlineba...
-
Outlander
addikt
Storm3...
Oszt te oszt hányszor rántottál már rá, mióta meg van O3?
Egyébként meg
szánalmasvicces hogy mikor én ugyanezeket elmondtam kb 1 óra használat után,, akkor kotsog, user error, ban, stb....Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #88875 üzenetére
Mondjuk elég nagy öngól belső áruházat üzemeltetni, a fejlesztől nem láttak még rootolt telefont vagy mi a fene?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
storm3
senior tag
válasz Outlander #88881 üzenetére
Tegnap jött meg,hát hümm hümm, sok volt a mese habbal a topikban. Nekem melegszik, játék alatt érzem a hátulján a langyit, antutu stress testnél konkrétan tojást lehetne sütni rajta (kameránál végképp,gondolom ott a szajré). A telefon gyors,szép,mindenlófsz, viszont tok nem árt(ana) rá, mert a hátulja elég sikamlós cucc. A sosetöltújra-t is gyorsan megcáfolta Murphy, a ratyi Nonstop Knight-om újratöltött már akkor is,mikor még szinte semmi sem volt telepítve a telefonra. Egyelőre pirospont,a töltés tényleg baromi gyors,a telefon is gut, de a melegedés meg az újratöltögetés vitzes. Az ujjlenyomatolvasós+mintás sztoriba belefutottam én is, és szerintem ha beérek a melóba és belövöm a VPN-t ,akkor bele is fogok,mert a qrva VPN kér valami védelmet(helló,ujjlenyomat?!) mert anélkül nem lehet belőni. Ez viszont siralom, szerintem. De nem feltétlen az O+3 hibája.
Btw.: te az ilyen buflák tokokat szereted? Keresek valami slim tokot, G3-on Ringke Slim volt és imádtam,na ahhoz hasonlót találnék - anyagában is- akkor aranyba lenne foglalva a telefon neve.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Zeki
nagyúr
válasz storm3 #88884 üzenetére
A VPN az én ZTE telómon is külön védelmet kér, ha be akarom állítani.
...
A youtube videók alapján leszdtem a ZTE Blade S6 hátulját , jobb lett a GPS vétel. Sajnos így sem sokkal. Ebben a szériában (meg jó párban) gyárilag gyenge a GPS. Na ezt még a hátlap is rontja. De hátlap nélkül meg nem működnek a gombok, mert abba van beépítve. Mit lehetne a teló és a hátlap közé tenni, hogy legalább ne romoljon a jelerősség? -
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #88878 üzenetére
nekem is van herém, és?
storm3 nagy poén ilyen telefont ekkora bakival piacra dobni, az már nem kifejezés mennyire elqrvult minden
-
storm3
senior tag
válasz Chaser #88886 üzenetére
Melyik bakira gondolsz? Nekem fizettek érte,hogy vegyem meg. A munkáltatóm mondta,hogy na akkor a fizetésed egy részét neked most telefonra kell költened
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
-
bsh
addikt
jofról tud valaki?
-
Zeki
nagyúr
A kerekdombi strandról van valakinek infója hogy milyen?
Főleg gyerekeknek? -
Chaser
legenda
válasz trebrona #88889 üzenetére
nem is néztem jajdejónekem
valami megcsíphette a jobb szememet pár napja, kezdek úgy kinézni egy profi boxoló, szemem lassan nincs, szemhéjam annál nagyobb
szemészet v ügyelet? háziorvosom pár várossal odébb van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest