- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #82500 üzenetére
Arra csak vigyázz! Nehogy bsh-ék benézzék, és edzés közben megcsipkedjék a .... .... pofidat!
"Formicate Under Command of the King,,
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #82504 üzenetére
Tegnap nekem nem ezt mondtad RIbanc!!!!!444négy!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Várjál, elöször banánt kérjek tőle és majd utána lesss cokisz vagy már alapból cokisz a bancsija?!
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Tervezem hogy a gyerekeket Kecskemétre vigyük osztály kirándulni jövő májusban. Mivel gépésznek tanulnak német nyelven, ezért a Merci gyár látogatása a cél. De jó lenne két napost csinálni nekik..ezért olcsó szállást keresnék 35 főre, és egyéb elfoglaltságot 17 éves kamasz fiúknak
Mit tudtok ajánlani? Kocsmán, lányokon kívül
Köszönöm előre is a segítségeteket[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Outlander
addikt
válasz PindurAnna #82511 üzenetére
Itt nincs semmi, az is zárva...
Szállás még csak csak, bár 35 főnek sztem az is necces!?
A gyárlátogatás is meg van 1 óra alatt.... szaal, csak kocsma és a csajok maradnak esetleg mellé a kis egyszerű strandunk, ha nyár környékén jöttök... és/vagy esetleg sétáltok az arborétumban.
Kecskemét nem az a hely ahova érdemes jönni osztály kirándulni...
Komolyan, nem tudok olyat mondani, ami 10-20 percnél tovább letudna kötni itt Kecskeméten bárkit is...
-
alázógyík
addikt
Szállás itt, s ha már ott vagytok, tudtok gokartozni is.
A kocsmát kihagyni vétek ennyi idős fiúknál.
-
juhiati
aktív tag
Annyian már esetleg megpróbálhatjátok elkötni a MIG21est a körforgalomból.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
bsh
addikt
válasz Outlander #82512 üzenetére
nálunk is valami okos megszervezte, hogy menjünk cégesen-össznépileg a mercibe gyárat látogatni, valamikor decemberben. az a baj, hogy engem qvára de nem érdekel, láttam én már épp elég autógyárat, úgyhogy szerintem én majd inkább otthon alszok. antiszoc-e vagyok-e?
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #82517 üzenetére
bocs, igazad van, tényleg idiótaságot írtam:
"én majd inkább otthon alszok"
helyesen:
"én majd inkább megyek a Steel Fitnessbe gyúrni!!!!444négy" -
daninet
veterán
Esti teleshop [link] mindmegveszem.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz God Vazzeg #82519 üzenetére
időt kell hagyni az
izmoknakszervezetnek pihenni és regenerálódni neked ezt igazán tudnod kéneszerk.: a hibát javítottam
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Majd ha ráér azannya [link]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
Ha érdekel titeket, akkor a katonai repülőtérre is elmehettek. De ajánlott jó előre bejelentkezni, katonai létesítmény lévén sok papírmunkával jár.
A szállást meg lehet érdeklődni a főiskola valamelyik kollégiumában is, valszeg olcsóbb mint a szálloda. Itt a legesélyesebb, hogy lesz hely 35 főre [link][ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #82528 üzenetére
Az jó hely, rögtön szembe a korcsma gondolom hét közben mennének, akkor kolesz üresen nem nagyon van, de hátha vmelyik lány koleszben lesz szállás, égett gumiszag miatt biztos tűzoltóriasztás lesz
szerk: minket nem mert elvinni az osztályfőnök, 1 naposra se, szegény épp kibírta velünk negyedikig, tropára ment az idegrendszere, nem én miattam, nekem példás magaviseletem volt mindig főleg amikor elfelejtettem bemenni órára
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Huha, win10 most valami nagyon dúrvát tölt le éppen...
"Frissítés a Windows 10 Pro (1511-es verzió, 10586) kiadásra."
-
faragojof
őstag
-
kalapos
tag
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #82534 üzenetére
Pl. én, de csak a notin, az asztalin marad a w7.
Egyébként nem annyira szar, csak nincs hozzá normális dark theme. Viszont mindig nyit képet, és még egy a herce is. üdv: Raffael Latzi"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #82536 üzenetére
T500-ra raktam fel, igaz régi gép. 5-10 bekapcsot ment, utána többet nem adott képet Gép ment w8.1 meg gond nélkül megy rajta. De újabb gépeknél is írnak csúnyákat, erősen beta ez még. Több notesznél jóval kevesebb üzemidő van mint 7-esnél, ilyen apróságok.
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #82538 üzenetére
Nálam a szar szamszungon vagy 2 hónapja az megy, most öcsémék használják, eddig nem panaszkodtak Annyi probléma volt vele, hogy a fényerő állítás sehogy se akart működni rajta, de állítólag azóta már jött rá patch. Pedig fostam tőle rendesen, 8.1-hez kész művészet volt működő drivereket találni, ez meg simán ment azzal amit felrakott magának.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #82541 üzenetére
Nálam alapból volt osd az 500-ason Csak aztán ugye elfelejtette bekapcsolni a kijelzőt Vissza win7, azóta is gond nélkül megy. Erősen megoszló tapasztalatok vannak, ennyi. 1-2 gép nem tapasztalat, de aki napi 10-20 különböző típusú gépet ad el annak már van némi rálátása. Elvileg driverből is mindig legújabbat akar feltolni, nem tudom ezt ki lehet-e már iktatni. Vannak sz@r driverek, hiába újabb ha valamit elqrtak benne. Nekem az ui se jött be túlzottan, de ez szubjektív. Javítják folyamatosan az biztos, w7 is sp1 után lett értelmes, csodák nincsenek. W10 topikba ugyan nem néztem bele, de azért sejtem hányan anyáznak
-
TeeBee73
veterán
válasz Outlander #82530 üzenetére
Már a hét elején beígértek egy nagyobb szervízpakkot. Akkó', ellössza'.
MOD: Csézer: Nekem múlt év tavasz óta az megy a Thinkpad-en. (Inszájdör), semmi gond nem volt vele.
MOD2: Pinduranna: Ha a gyerkőcök be akarnak jönni a reptérre, szólj, meg tudom gyorsítani az ügyintézést.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Tegnap vettem ilyen csokit, mert vicces volt a neve, meg a kókuszost is szeretem...
Elég ütős, pedig engem nem sok minden dob meg, mert régen energiaitallal főztem le a kávét, kicsit immunis lettem rá. De az meglepően jó.
199 ft volt az Aldiban.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #82545 üzenetére
Helyismeret 1.
Reptér elé tették, régi helyétől alig arrébb.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #82546 üzenetére
Akkor jó, aszittem a mercihez a külső körforgalomba. Reptér felé vagy 3 hónapja nem jártam, 1 hónapja Kecskemét környékén se Na de majd jövő héten jól megnézem.
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #82547 üzenetére
Én ott melózok, de a körforgami csodát tegnap láttam először.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest