-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
-
bartucc
addikt
válasz csaszi72 #7152 üzenetére
Unknown nem volt rossz, nem értek egyet azzal, hogy 50 évesen nem kéne akciófilmet forgatnia. (Stalone-nak mondhatná inkább valaki, hamarabb, mint neki)
A Titánok haragja nagyon illet ahhoz a személyiséghez, amit már a Batman: Kezdődik-ben is előadott. Határozott, irányító jellem, az megy neki.
TeeBee73: hát jó, nem épp Tarantino stílusú filmek, de más is a megcélzott közönség. Kb. mintha meg akarnám magyarázni neked, hogy SP igen is jó zenét csinál.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Hát, kissé vidéki, de sebaj.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
-
-
TeeBee73
veterán
válasz chipi-85 #7158 üzenetére
Nekem 31-es Wizard-om van, de minden kasztból van karakterem. (Mindig másnak valót dobnak az elit-ek, így lehet őket "rugalmasan" fejleszteni.)
Jó lesz nekem később is, bár egy tank jobb lenne. (Mondjuk, egy 45-ös DH-tól 2 lövésre megfexik Azmó.)MOD: (#7161): Dzsordzsi: Röhögni fogsz, de ez pont az ő taktikája.
(A Ghom nevű főgenya, az meg konkrétan telefingja a pályát, de úgy, hogy megfulladsz tőle.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
csaszi72
senior tag
rendőri brutalitás!
akárhogy vinnyog nem fogják leha má SP
asszem ezt berakom aláírásnak:
Mondjuk, egy 45-ös DH-tól 2 lövésre megfexik Azmó.
csak tudnám mrű beszél[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #7162 üzenetére
Ez mindenre beválik hidd el
aXXon: bazze csak próbálná teljessé tenni a szekszujális életed, és feloldani az elnyomott gátlásokat, erre még majdnem besértődsz?
(a szomszédom horgászik minden hétvégén, ha esetleg a hal ugye ...)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
senior tag
höhöhö
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
chipi-85
senior tag
Szép Estét!!
Legjobb, hogy a volt csajom tölt fel ilyeneket FB-re
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz TeeBee73 #7165 üzenetére
Ha esetleg kevés a karaktered a szívlapáthoz, akkor vietnámi strandpapuccsal is lehet csapatni, de nehezebb, mert kisebb a sebzése
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz TeeBee73 #7179 üzenetére
Én nem iszok ilyet, de egy volt kollégám telebombázta vele anno a Brill raktárát Mindenhol ilyen kis dióbombákkal akadtunk össze
Én maradok mára az indokolatlanul hideg sörnél"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
aXXon
őstag
válasz george11 #7184 üzenetére
Abból egyébként valahogy tényleg finomabb az üveges, a dobozosnak egészen más íze van, bár mostanában az is egészen tűrhető, de nem ér a palackos nyomába sem
Én még anno a Rolling Rock-ot szerettem, de szerintem olyan ma már nincsen (legalábbis itthon)
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
M_o_g_y_i
őstag
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #7189 üzenetére
Ha kellő erővel bírsz, aztán csavarva széttéped a sörösdobozt (szebben nem tudom megfogalmazni), akkor azzal is eltudod vágni adott esetben a páciens torkát. Nyilván nem olyan gyors és hatékony, mint a szétcsapott sörösüveg csonk, de szükség törvényt bont
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
Arról nem is beszélve, ha még ügyesebb vagy, a saját kezed vágod szét vele.
Nem lehet aludni ebben a melegben -.-"
Ez a csávó is vagy többet ivott, mint Teebee ma, vagy tényleg tud vezetni
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
TeeBee73
veterán
Jóvanmánno'. Szar példa volt. Én meg megyek pihenni, a 6 db. pálesz hamarabb fogyott el, mint 2 sör...
MOD: bartucc: Néha, én gyalog is driftelek ilyeneket.
Nodeténylegdöglökcsőbabinéni'!
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest