- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz Simi2000 #71488 üzenetére
Nyárlőrinc körzetében pontosan hol laksz ha szabad kérdeznem? Szüleim Kiskunfélegyháza és Nyárlőrinc között félúton laknak valahol, tehát légvonalban van egy 8-10km-es távolság. De nyilván nem csak itt van eszközük, Városföld sincs túl messze.
Egyébként jó rég nem néztem a Telenor Vállalati Hipernet szekcióját, mert egész korrekt összegért van totál korlátlan opció. Szóval lehet nem is fogok én mikrós nettel szórakozni. Félegyházán van LTE, amúgy is upgrade-elni akartam már a mostani HSPA-s router-t náluk. Már csak a sebességre leszek kíváncsi ha össze sikerül hozni.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Simi2000 #71500 üzenetére
Jaaj, szóval nálatok azért jó, mert kivételesen minden összejött?!
Közel vagytok az adóhoz, és nincs köztetek semmi.
Most ez olyan mintha én ajnároznám a Ts Lte-t, mert a főtéren lakom, ott is tök jó az lte, mert pont abban az 1nmben vagy ahol jó, ettől még bárhol máshol szar (lehet).
No, de mindegy, ki kell próbálni, az a biztos. Lehet hogy neki is ilyen szerencséje les.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Simi2000
tag
válasz Outlander #71503 üzenetére
Bekötés előtt kijönnek rámérni, hogy milyen a jel erőssége. Tájékoztatnak is, hogy mire számítson az ember. Volt olyan szolgáltató, aki meg is mondta, hogy ők ide nem kötnek be, mert olyan gyenge a jel, hogy sz*r lenne, és nekik sem hiányzik a baj, a folytonos hibajelentés.
Csak azért bátorkodtam írni, hogy olyan vélemény is legyen, aki mondjuk használja is ezt a dolgot. Nemcsak mindent ismerő rendszergazdák véleménye legyen hogy milyen sz*r, ami nem neki van...
2009 óta van mikrohullámú netünk, mert ide csak ilyen jut (és máshová is). Az elején a hiperkom volt, ahhoz képest rengeteget javult a szolgáltatás. A hiperkom azzal kezdte, hogy 3 antennát is szereltek, mire jó lett. Hónapokig jártak vissza, mert folyton gond volt valamivel. Aztán csak rendbe szedték ők is a dolgokat, mert nem hagytuk annyiban az egészet, hogy ez ilyen, és csak ennyit tud. Szóval nem jött össze minden egyből.
Nem akarok senkit meggyőzni a mikros netről, csak a saját tapasztalataimat írtam le. Én is digi optikait köttetnék be, ha lenne itt.....
-
-
Outlander
addikt
válasz Simi2000 #71504 üzenetére
"3 antennát is szereltek, mire jó lett. Hónapokig jártak vissza, mert folyton gond volt valamivel."
Sztem legyen ez a végszó.
Nekem invitel van, valakinek teljesen jó, nekem néha nem, nem szoktam ajánlani, de ha csak az van, akkor jobb mint a semmi.
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #71505 üzenetére
Jo lesz minden ahogy irtad ;-)
Akkor ha jol ertem a hatlapon azt a muanyag keretet erted, ami ugy egyebkent rajta van az alaplapon?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Outlander
addikt
Nem tudom h más ismeri-e vagy csak én voltam elmaradva, de ez a progi rohadt jó.
Véletlenül bukkantam rá, látom nagy a közössége is, mindent betudok állítani amit szeretnék, 3 progit egyből töröltem is, miután felkerült...
Közszolgálati híreinket olvasták.
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #71521 üzenetére
Akkor azok elég memória igényes progik lehetnek...
Volt több hónapig Galaxy Minim, (s5570), össz 384 mb, amiből 250-et levett a renccer, a maradékkal lehetett garázdálkodni, szóval nem kell bemutatni milyen ha kevés a ram., volt h a tárcsázóba belefagyott
Azóta mindig duplázva váltok hw-t.... kíváncsi vagyok mikor lesz kevés a mostani..[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #71522 üzenetére
Amit hasznalok az javareszt chrome, google translater, ES file explorer, alap mail app.
Ettol tobbet nem igen, jah meg a fenykepezo alap app.
Amikor van idom olvasgatok es 2-3 tab-nel nincs tobb a bongeszoben, es ha visszamegyek a szotarba akkor mar a lampak is kialszanak korulottem, fel perc uzemszunet es mindent betolt amit kell...
Ha meg veletlenul kilepek akkor meg vilagvege 4x mire az asztalt osszerakja
Szinte mar csak alap beallitasok vannak, gyari hatterkep, gyari minden, 3 db ra korlatozott lapozhato "asztal"
Volt mar fenn 4.1.2, 4.3, es most 4.4.2 jelenleg, es mindez egy Galaxy S3-on...eddig meg mind ilyen szintre lassult 2-3 honap hasznalat utan.
Mindig van vagy 250mb szabad ram, de nem tudom miert ilyen amilyen, regebben sokat foglalkoztam vele es ugyan ilyen szintre lerohadt akkor is, most mar mar "lecarom" es ugyan ugy fos.
Akados, toltolgetos fos, nalam kb ennyi az android...
-
storm3
senior tag
válasz Devid_81 #71523 üzenetére
S3ra nekem a Turkbey ROM volt a legfaszább,ott tényleg pöccröff volt minden. Próbálgattam én is ezerfélét,talán a 4.4-es NeatROM volt még patent,de az megölte az akksimat(hagyta teljesen lemerülni,a biztonsági töltöttségértéket is),a végén volt hogy már 44%on kikapcsolt a telefon hogy lemerült.
Ajánlom a Turkbey-t, 4.1.2 nincs benne felesleges sallang. Tárcsázóra exdialert használj,galériára Quikpic-et,ezek gyorsabb appok a sok csiricsáré szarnál.“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
TeeBee73
veterán
válasz Outlander #71522 üzenetére
Nálam most perpill. Digi Clock widget, Live wallpaper, Időkép widget, rakat Google szutyok mellett eszik 465MB-ot, 511MB szabad. 4.1.2-es stock droid+Lenovo Launcher. Másfél éve megy, egyszer sem kellett újra húzni. (Max. 2 havonta újraindítom, és jónapot.)
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Samsungnál én mindig is azt vallottam, h gyári rom + OC kernel.
Samsungék jó /stabil romokat csinálnak, csak kényesek arra h sokáig bírja az aksi és soha, még töltés közbeni játszással se melegedjen a teló...
Ha felteszel egy OC kernelt és beállítod az ütemezőt egy normálisra (-Smartass
-SmartassV2, Performance stb) [link], és esetleg még meg is húzod a procit, akkor egészen meglepődsz, h mit is tud valóban ez a teló.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
storm3
senior tag
Mondjuk én a TW launchertől alapból sírva fakadok. Próbáld meg Novával vagy Apex-szel,animációkat állítsd 0,5x-re és a widgeket mellőzd(minél több van,annál lassabb a telefon+ ha újratölti az is siralomház).
Jó telefon az s3, de az 'újabb' romok már megölik.@Outlander:
ne melegedjen a teló? Én azért melóban gyilkoltam rendesen, műszakonként ha 'minden fasza' ,akkor megvolt a 3órányi képernyőidő de már én szégyelltem magam hogy hogy süti a kezem a telefon. Bár az Xperia P-nél az unibody fémházzal kb tojást lehetett volna sütni.[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
DarkByte
addikt
válasz TeeBee73 #71530 üzenetére
Úgy-úgy. Nexus5-öm van másfél éve. Imádom, és még egy custom ROM nem volt rajta. A gyári Google ROM-okkal elvagyok. Néha ők is csinálnak hülyeséget de egy idő után szépen beáll, és közel nem kell annyit várni mint egy Samu-nál mondjuk. Na jó, Nexus10-emen a 4.4.3-mas ROM az kritikán aluli volt, de most az 5.0.1-el nagyon jól elvagyok mindkettőn. Az N10-en látszik hogy sokat javított a Lollipop teljesítményben.
-
daninet
veterán
Nemtom mi van az emberekkel így karácsony után, de 3 nap alatt kb minden szart eladtam amit hirdettem, olyanokat is amire 3 hónapja nem volt jelentkező Pénzt kapott mindenki karácsonyra?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
juhiati
aktív tag
Én +20 kilót hasra. Van érte valami jó procid?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Chaser
legenda
elsőőőő
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
poffsoft
veterán
Ha már droid, hosszas kűzdelem után meggyógyult a h7500+ csájnáfónom.
Vettem donornak egy halott kijelzőst, elég leharcolt példányt.
Kicseréltem az "alaplapot".
Azóta megszűnt (azonos rommal, cwm mentésből) a fel nem ébredés, plusz pepecül megy a 3g is.
Szóval megkockáztatom, hogy az eredeti javított(garis) telefon hwhibás volt.
Kicsit mellémentek a szagértői tanácsok, asszem.
Lehet, az sem tett jót neki, hogy a folyamatos random újraindulások okát keresve (mintha a bekapcs gombot folyamatosan nyomva tartottam volna) felfedeztem, hogy a wifi antenna fóliája lehajlott a burkolatról az alaplap felé, így pont elérte az alatta lévő chip lábait, szóval egy kis kellemes rövidzár miatt indulgatott újra.
Lehet, ezt végleg nem szetette. Persze akkor szigeteltem, de úgy gondolom, picit már későn...
végül is alig 52k-ból most van egy működő avittos telefonom.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Elektronyos cigit lehet kapni kecsón valahol?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest