- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
juhéééééé[ Szerkesztve ]
-
juhiati
aktív tag
Lakjatok kint a tanyavilágban, és akkor már mindenféle netnek örülni fogtok.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Valkűr
addikt
Vidéki helyeken tényleg már az csoda ha van net...Nekem is volt Kecskeméten Hetényben valami 1024/512 netem. Alig akart menni. Most meg hasit..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
daninet
veterán
válasz Valkűr #71470 üzenetére
Én is hasonlókat mérek a 100 Megással.
Jött T emberke, kopogott az ajtón. Kérdezi, hogy mennyit fizetek az internetért. Mondom 4500Ft a 100 Megás hűség nélkül. Hát az nem rossz, de a 100 Mega csak 50-60 maximum biztos és ingadozik. Mondtam neki, hogy csak annak annyi, aki nem vesz normális routert. És elkezdi nyomni nekem a fasz szöveget, hogy náluk optika van mindenhol nemúgy mint a diginek, (diginek is, itt a dobozban a fekete vezeték látom), és valami 8-9ezerért ők stabil 50 Megás netet adnak nekem routerrel, az nekem sokkal jobb lesz két év hűséggel most akciós.
Kinevettem és becsuktam az ajtót.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Van egy 635ös T-s lumia eladó. Fater elejtette telefonálás közben, pofával kavicsra esett és összetört az üveg a kijelzőn. 10k körül van rá üveg kijelzővel. Topikáron 8ezer a telefon.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Akinek hasonló amorf teste van és nem mellesleg sportosabb ruhát keres, az nézzen ki a Decathlonba, mert a konfekció méreten kívüli cuccok egész jó áron vannak, ha éppen "kifutó" termék is, akkor már nagyon jó áron... eredeti árhoz képest 60-80%-al...
Mondjuk némelyik cuccon az eredeti ár elég vicces, de az aktuális akciós ár azzal a minőséggel már teljesen vállalható.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
aXXon
őstag
Még mindig keresek AM2-es procira akármilyen coolert.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Vidékháló nevű szolgáltató mikrohullámú netjéről esetleg bárkinek van valamilyen tapasztalata?
Túl sok reményt nem fűzök hozzájuk, szüleimnek szeretnék vidékre valamilyen internet-et és nem túl sok opció van a mobilneten kívül.Outlander: értem Köszi a választ! Esetleg leírod mi a konkrét ok? Nagyon megbízhatatlan a szolgáltatás? Tojnak az ügyfelekre?
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Outlander #71480 üzenetére
Noname cég, már 3, néven fut... pedig nem is követem... ez amúgy nem kellene h baj legyen.
Mikrohullámú, ha fúj a szél, azért nincs, a süt a nap azért nincs, ha este van azért, ha reggel van azért nincs szolgáltatás... ha esik akkor meg esélytelen bármi is.
Ezért a fosshalmazért aláírni két évet, havi 7-ért, de még a kisebbik 5k-ért is, pénzkidobás, a többi csomag meg szóra sem érdemes..0,75/0,25Mbps, még a popularis.hu-t sem tudod használni vele.
ha nekem fizetnétek havidíjat én meg elküldöm nektek az aktuális dolgokat letöltve, cd-n , mindenki jobban jár...
MObilnet egy fokkal jobb, ki kell próbálni mind a 3 szolgáltató h ott éppen milyen a net...a legjobban kiválasztani, és még azt is lehet fokozni egy kisebb tuninggal..
Olcsóbb, jobb, egyszerűbb..
De persze, azt csinálsz amit akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz Outlander #71481 üzenetére
Köszi. Az összes félelmemet és elősejtésemet felsoroltad.
Most is Telenor-os mobilnet van egyébként, dedikált 3G router-el és kültéri antennával, és szépen megy a HSPA, csak az adatforgalmi korlát kicsit kevéske kezd lenni. De akkor még mindig ez a legértelmesebb kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
-
Simi2000
tag
válasz DarkByte #71479 üzenetére
Nálunk Nyárlőrincen 3. éve van tőlük a net. Nálunk a bekötés óta erős 95%-és a rendelkezésre állási idő. Tehát volt már probléma mikor nem volt net, de többségében stabilan jön is a szerződéses sebesség. Hiba eseten betelefonáltunk, és intézkedtek....
Valamint jó nagy marhaság, hogy ha fúj a szél akkor szar, meg egyebek....(ez saját tapasztalat) Ha jók az eszközök nincs probléma (nálunk) -
DeltaPower
addikt
válasz Simi2000 #71488 üzenetére
Nem marhaság... Ha messze van az adó és nincs rálátás, akkor szakad. Eső még nem feltétlen gáz, a sűrű hóesést tényleg nem szereti. Ha erős szélben behajolnak elé a faágak, akkor alapból szakad. Nálunk is ez volt, nem tudtuk úgy felszerelni hogy az összes fát messzire kikerüljük, az udvar közepére egy 5 méteres oszlopra kellett volna rakni a vevőt...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #71490 üzenetére
Villámlásnál abban a pillanatban eldobja a kapcsolatot. Persze akkor kell a net
-
juhiati
aktív tag
válasz Outlander #71481 üzenetére
Én ismerem a Vidékháló tulaját, és az Opticon az igazándiból. Amúgy mikróhullámon ne várja nagy teljesítményt, amikor a 10/5ös csomag volt bekötve kb 2 percenként szétdobálta a jelet. Még az 5 gigát se arra tervezték hogy 2-3 kmeken keresztül szakadó hóban esőben, lezuhanó ürhajóalkatrészeken keresztül sugározzon. Én annak örülök hogy van, sok helyen már önköltséges alapon meg, pl Lajosmizsén a Selcom. Ott a 10 gigás frekit mire kibéreled már kifizeted a havi hasznodat kétszer. Monsjuk ha tehetném inkább én is mobilnetet lőnék itthonra, de se sebesség, meg mikor havi 200 gigát lereccsentek, mert csak annyit bírok akkor lehet hogy nem mobilnet kéne
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #71493 üzenetére
Ezek melyik csomagok? Mert faterék olyan helyen laknak ahol még mikrós net sincs. Az adsl plafonja is 512K feléjük, a szárnyvonal szárnyvonalának a legvégén vannak.
Amúgy az opticon nagy királyság, nekünk a cégnél évekig volt. A rendelkezésre állás szerintem az 50%-ot sem érte el, cserébe drága volt és marha lassú.
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #71478 üzenetére
Jo lehet! Mi penz? Illetve micsuda hatlap kell egy gyari hutohoz? Es akkor ha jol ertem, ez a ket unnep kozott hozzam tudna kerulni?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #71494 üzenetére
A hipernetesek mindegyike ilyen, a hipernet 4g már drága, de ha jó helyen van, az azért elég gyors tud lenni.
Ha neten rendeled akkor 30 napig lehet próbálgatni pénzvisszafizetős garival.De persze ez telenor, itt is percről percre változik össze vissza minden.
[ Szerkesztve ]
-
juhiati
aktív tag
válasz Outlander #71493 üzenetére
Telenoros vagyok tudom. Melóhoz kelleni fog ilyen mindenféle kacat mobilnet tuti hogy bárhol netképes legyek. Jelenleg Telenor van. Ez a nem nyilatkozom kategória. Néha felugrik az egde. A trémobil roszabb. Ott sima mobilhálózatért is élő oszlopot kell játszak a telefont égbenyújtva hogy legyen valami. Pedig rége pörgött a 3g sokáig olyan netem is volt. A voda meg ilyen alapelvből nem, de nyílván egy próbát teszek.
-
Simi2000
tag
válasz DeltaPower #71490 üzenetére
"nincs rálátás" ? Az szerintem egyértelmű, hogy a technológia miatt viszonylag tisztán látnia kell a két eszköznek egymást a rendes működéshez (de ezt el is mondják bekötés előtt), ha ez nem kivitelezhető, akkor egyértelmű, hogy sz*r lesz. De nem feltétlen a szolgáltató hibája a földrajzi adottságok, szerintem. Nálunk a padlásból van felfelé kilógatva egy 6m-es vastag falú cső, azon van az antenna (ezt nem a cég adta, saját magunk költségén lett beszerezve, mert hosszú távon úgy gondoltuk megéri beruházni rá) Nincs kikötve kívül, csak a padlásban, szóval van kilengése is, már kis szélben is. Eső is szokott esni felénk, meg még hó is néha-néha. És mégis jó....nem akadozik, nem szakad. Nálunk olyan 1,5km távolság van a két eszköz között légvonalban, és persze a fák felett, tiszta rálátással.
De nem akarok senkit rábeszélni erre, csak gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat ezzel a szolgáltatással kapcsolatban. Ami véletlenül pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest