- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #5699 üzenetére
Pont ez a legnagyobb előnye
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
vagyonosodási vizsgálat-e vagy?
(ezt csak azért írom, mert a tudomásomra jutott, hogy az apeh, és vpop masszív megfigyelést folytat a magyar postán át üzletelő emberekkel. (magyarul, aki utánvéttel postáz bazárokat rendszeresen, azokat előveszik hamarosan)[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz M_o_g_y_i #5700 üzenetére
Hát egyszer b@sszák meg ezt hátulról, egy kisebb autó árát lehet kiperkálni csak a szenzorokra, meg a lökösre, a szuperkompjúterről nem is beszélve. Ezen már megy a Crysis?
george11: még jó, hogy csak utalással esetleg, de inkább személyesen üzletelek. Bár, simán elővették a számlámat a rendörségi feljelentésnél, ergo oda is bármikor hozzáférés van, és megkérdezhetik, hogy akarok adózni az ottani ide-oda utalásaim során. Legalábbis lassan azt is el tudom képzelni, nem tudom pontosan mennyi a havi forgalmam, de mivel minimálbérnél nagyobb olykor (be és kifizetések együtt persze), simán szórakozhatnak már azzal is, látva a mai helyzetet.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
God Vazzeg
veterán
-
bartucc
addikt
válasz poffsoft #5705 üzenetére
CF-ben? Nem CHF-et akartál írni? Ft-ról van szó, arról, hogy oda jön a "segély", meg a többi, meg onnan fizetek általában, ha lehet. Vagy te mire gondoltál? (így nem nehéz minimál fölé menni, nettoban, mert már rég az a világ van, hogy az ember amit kap, azt általában fel is éli, ha életben akar maradni, és nem csövesként élni.
God Vazzeg: egyelőre itt szerintem százezres tételekről van szó, mint egy online webshop, és hasonlók üzemeltetése... Hogy átlagembert eléri-e, nem hinném, mert mindenkit meg kellene akkor kb. adóztatni, de fene se tudja. De nem túl valószínű, még a megvalósítás is komoly feladat lenne, nem hogy a beszedés.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz poffsoft #5705 üzenetére
A centrum parkoló kft(?) volt tulaja az autó gazdája.
Magyarul az, aki nulla befektetéssel keresett egy atombunkó nagy vagyont, semmi melóval. Beszedte a pénzt azért, ami régen alanyi jogon járt. Cserébe nem nyújtott semmit, de nem kevés embert lefizetett.
(miért is nem tudták ezt az önkielégtőkormányzatok csinálni???? mif@szért kellett ehhez egy idegen kft?)
100 milla használtan .... remélem gyógyszerre költi, ha eladja"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Kloss
őstag
válasz God Vazzeg #5706 üzenetére
De aki ténylegesen megvagyonosodik, azt sokkal nehezebb elővenni.
Már nem emlékszem a pontos összegre, de százezres volt a nagyságrend ahol már vizsgálatot indítanak. Legalábbis ezt mondják.
Vaterát és egyéb hirdetőoldalakat is vizsgálnak. -
george11
addikt
"azt kellene elővenni aki ténylegesen megvagyonosodik, nem aki 10-20k-t összerak havonta üzletelésbő"
na ez pont fordítva működik, mert nem akarják, hogy egy magánszemély, vagy egy vállalkozó egyről a kettőre jusson rombadönteni mindent ez a cél. Viszont a javukra legyen mondva, hogy ebben profi módon haladnak.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
Pont ez a baj, hogy aki a minimálbér közelében keres, vagy nem sokkal fölötte, az már kötelezően "adócsalószemétgazember" mert ugye ennyiből nemigen lehet megélni, tehát tuti van valami mellékes...
Ó, hogy nem b@...ák telibe a jó édes anyjukat!
Ahelyett, hogy megszüntetnék a segélyrendszert a mai formájában, és rászorultsági alapokra helyeznék. Aminek a hátterét már felőlem vizsgálhatnák komolyabban is, legalább a sok ingyenélő nem számítana rá, hogy az a segíly az jár neki...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
God Vazzeg
veterán
válasz M_o_g_y_i #5711 üzenetére
Igen, ez így van sajnos. Érdekes módon a c. kategóriásokat nem veszik elő, mikor segély mellett plazma tv, palota meg merszídesz van Itt felénk ez egyáltalán nem ritka, a többségük komolyabb autóval jár, mint én Ez mondjuk lehet azért is, mert kisértékű az autóm, az 1 millát se éri el
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #5712 üzenetére
300-500K?
Miről beszélsz? A segély van 250-300k körül
A keresetek meg bőven felette. Persze a kiadás is több, de azért nah ...(ha ez vigasztal, akkor egy 206-os jó ha fél misit ér )[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Érdekel-e vkit (vasárnapi kecskeméti átvétellel) egy 15"-os kis iiyama tft?
Vga kábel és táp jár mellé természetesen. 5k.
-
Kloss
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
Megint itt vagyunk b@xx@meg...
A sok köcsög rabló g.ci pedig röhög rajtunk, hogy a mi pénzünkön ismét többet keresett, mint tavaly.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
A pia meg a cigi drágább kint
Amúgy én csak azt nem értem, hogyha van egy önkormányzat(ami pénz szűkében van mindig) rendelkezik több ezer parkolóhellyel, amit államilag le lehet rabolni(értsd parkolási díj, mert a pénz beszedik, de semmilyen ellenszolgáltatás nem nyújtanak pl őrzés, meg figyelés), akkor azt miért nem a saját hatáskörükben csinálják? Mi a búbánatos f@szomnak kell ehhez egy külsős céget megbízni? Mitöbb egy olyan külsős céget, ami a megalakulás pillanatában már elnyeri az állami pályázatot, de még életében még egy forintot sem termelt.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #5723 üzenetére
Árulni, meg eladni nem ugyan az
(majd amikor veszed hozzá a szivattyút, vagy a kéttömegű lendkereket, akkor adnád nefélj 300-ért is, csak vigyék a g@cibe )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #5722 üzenetére
Akkor a Tied.
-
bartucc
addikt
Valakinek nincs eladó Audigy/Audigy 2-es hangkártyája?
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Jó reggelt Kecskemét, nem érdekel valakit autóra nyári gumi? Brigestone Turanza ER300 a tipusa és 195/65R15 a mérete. A gumik teljesen újak!! Priviben tudok árajánlatot adni.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
GrandeP
addikt
Na erre már pötyörög....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Beirtam a bugos topikba... sztem a heten pihizek!
-
-
GrandeP
addikt
válasz M_o_g_y_i #5740 üzenetére
Hat sztem nincs olyan kocsma, ahova lehet, kiveve ha rokone...
Meg ezt egyebkent is elvileg cukraszda es 8 kor zar, illetve egy paran szoktunk oda jarni sürün, jo lenne, ha maskor is visszamehetnenk, es nem az lenne h a sajat hanyasaban fetrengö pehasok maitt kitiltanak (innen is)!
-
GrandeP
addikt
Mas, mivel ugye a heten volt szülcsinapcsim, ezert elvarom h minden keresemet teljesitsetek, szaaaal... mindenki sz.poalarcban jöjjön...
-
M_o_g_y_i
őstag
-
GrandeP
addikt
Kezd kicsit dragulni az olajdepo.... elöbb erdeklödtem arakkal kapcsolatban.
Tavaly 1500 ft körül vettem a mobil 5w-40 literjet, most 2265 ft..
Viszont most a new life-ot akarom beletolni a getzi hidegek es kis utak miatt..
Az meg 3250 ft/l...
Ezek az arak, elegge atlagosak, nem mondanam draganak, de olcsonak sem, ennel joval olcsobb szokott lenni.. tulajdonos/beszallito valtas volt?
Peldanak okaert ott formula3000.hu ahonnan szoktunk meg rendelgetni ismerösökkel...
Ott 2750 ft/l.. meg a postaval is olcsobban jövök ki... erre soha nem volt pelda az olajdeponal.Ezt most csak azert irtam be, h akar-e valaki onnan rendelni, feles postaköltseggel?
-
GrandeP
addikt
Akkor mar nem is lesz postaköltsegünk..
15k felett ingye van...Neked ugye kell egy kis hordo (60 liter), mert ugye egy olajcsere 40 liter, meg kell valamennyii a következöig, mert azert 8-10k km alatt benyakalja a 20-30 litert...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest