- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
...
-
Outlander
addikt
Invitel 5000es ping .
Telenoros nem, csak 2000es össze is kötöttem gyorsan a telót a notival.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Devid_81
félisten
Nah...problem solved van apukam...
Nem akartam potsolni a jelszoval...tudtam van hirens lemezem de azt is tudtam, hogy az egy evvel ezelott elrakott borondomben van...ujat hiaba szednek le max ures lapra tudnam kiirni...
Nah sebaj hamarosan kell vennem ugyis par szutykot mert ossz szervizes cuccom egy 3 fontos csavarhuzonal megall.
Nah de ez meg mindig jobb mintha autoszerelo lennek es csak egy 13as villaskulcsom lenne csak
Nagy beruhazas lesz mert kell legalabb egy masik csavarhuzo...usb-s optikai meghajto...par pendraj...hirensnek, windows telepitoknek...ejj csak az nyugtat meg, hogy draga ramot nem kell vegyek...
-
Devid_81
félisten
Az oda van par orszaggal arrebb most.
Csak lusta voltam eloszedni a regi lemezeimet, gondoltam majd itt jonnek jo tanacsok, de ugy dontottem megoldom helyettetek, nehogyma' karacsonykor adjak gondolkodos melot nektekSzerk: amugy meg nem tudom igyak whiskey-t vagy ne...ram maradt egy fel liter...de azt csak kolaval szeretem...a kola meg koffeines...ne is aludjak mennyek csatak masnaposan alvas nelkul holnap dolgozni?
Csak 13 oras muszak...kibirnam[ Szerkesztve ]
...
-
gabe_
őstag
Januárban "leesett" egy pár napos olaszországi kiruccanás, van valami amire különösen figyelni kell a taljánoknál? (Tudom, sapka kesztyű, itthon zárjam el a csapot...)
Sovány szakácsban sose bízz!
-
OP-ToTo
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
December 1 óta lakunk 2 társammal együtt a belvárosban a Bocskai utcában. Konvektorral fűtünk, kb 6-7 m3 megy el naponta. Azt hallottam kb 160 Ft 1 m3 gáz ára, de ahogy számoltam sokkal olcsóbb.
GDF Suez honlapját néztem. Nem tudom ki a szolgáltatónk de google alapján ők.
Éves alapdíj 9840 Ft. Akkor ez havi leosztásban 820 Ft + a fogyasztás.
2,455 Ftba kerül 1 MJ gáz. 1m3 gáz tartalmaz 34,54 MJ-t. Akkor 1 m3 gáz ára = 2,455*34,54= 85 Ft/m3
Hozzá kell elvileg még számolni: biztonsági készletezési díj, energiaadó
Ez ha jól látom 60,5 Ft/GJ.
Ha mondjuk 200m3 elmegy egy hónapban akkor az 500 Ft kb.
Nem mindegy hogy 160 ftal számolok vagy kb 95el Melyik lehet az igazság?
Nem túl ideillő téma, de remélem tud valaki segíteni.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
Hi
Valakinek nincs eladó komolyabb laptopja? Asus intel procis előny, mondjuk geforce akármivel, vagy radejon akármivel.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Szlovi
senior tag
Szóval! A digók olyanok, mint a románok,illetve a hiénák ... főleg a parkolókban,turista központokban, bevásárló központokban. Brifkót,pénztárcát véletlenül se mutasd meg és lehetőleg ne a farzsebben hord. Váltani ne válts fel senkinek pappírpénzt!
Vadmarha módjára közlekednek,a féket és az indexet nem ismerik,ellenben a ködlámpát és a kürtöt nagyon is! Sőőt,úgy fog tűnni,hogy a fék helyerére kötötték be a dudát ... amikor a féket nyomja ,akkor dudál
Az útról levillog,letúr,egyszerűen rá kell hagyni,hagyj menjen,ha jót akarsz magadnak.
Biztonsági övet használjátok,láthatósági mellény annyi legyen a kocsiban,ahány személy utazik benne
Saját nyelvükön kívül mást nem ismernek/nem beszélnek
Egyelőre ennyi ... amúgy digólandon belül hova mentek? -
Outlander
addikt
válasz Szlovi #54427 üzenetére
Nem tudom te mennyit mászkáltál , de az autós része hülyeség.
Vagy csak azért mert kamionnyal voltál, de kisteherautó meg személyautónál nincs ilyen, pedig én még a városokba is bementem, nem csak a környező ipari telepekre.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
csaszi72
senior tag
Portable 3G router kéne!
Akár most. Na jó holnap is.
Söröm van lelige(meg kp is) Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz Szlovi #54430 üzenetére
Akkor csak nem vagy szimpi az embereknek, vagy a kamionod...
Most viccen kívül, velem csak a Carabinieri szívózott mindig, de ők is csak a Főnök hülyeségei miatt...
Semmi ilyen nem volt amiket te írtál, azért mondom, h biztos a kamion miatt, itthon se szeretik őket, rengeteg jártam Nápoly alá, ott meg azért már van ám maffia is... (egyet se láttam ), Esztergomból vittem a váltókat...
Mondjuk én soha nem álltam meg kétes helyen, neked ugye kicsit szűkebb a választék, de személyautóval probléma mentesen ellehet lenni, ha betartod a szabályokat, és figyelsz arra, h hol parkolsz.
ilyenben is volt részem, nem is egyszer, én tök jókat röhögtem rajtuk, imádom ahogy gesztikulálnak meg pofáznak.[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
The.Underneath.2013, 00hour32min, eddig xar
szerk- 35min, a csaj tudtam leesik[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
Sztímen ingyé van a Left4dead 2...
-
TeeBee73
veterán
Egy kis néznivaló délutánra. Töcsköléshez ideális.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
-
daninet
veterán
kell ez a póló
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Devid_81
félisten
Mivel jo filmet mar lassan hetek ota nem lehet talalni igy kerdeznem van-e barmi ertelmes jatek amivel lehet jatszani?
Javareszt az akciojatekokat szeretem.
CoD Ghosts, Farcry 3, Crysis 3, Battlefield 3-4, Saints Row IV, Dead Island riptide...ezek eddig letudva...ezekbol mindet kiprobaltam...es vagy 2-3at vegig is vittem ami lekotott annyira.
Johetnek olyan cimek amik pl jok multiban, coop mod legfokeppen.
Otletek?[ Szerkesztve ]
...
-
fero02
nagyúr
Vegyetek kicsi pénzért cd írót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest