- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #16201 üzenetére
Sztem is, bár nekem mind1 ki mit vesz, én attól nem copok
e?
szerk: bartucc: Ha 128-as volt akkor kurta jó vétel volt, bár 1ébként erősen kétlem hogy nem elírás volt, mivel nem kifutó. De ahogy mondtad, VOLT. Most adsz nekem 180-as ssd-t mert múltkor a kifutó 180-as agility 22k VOLT? Ugye hogy nem
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
csaszi72
senior tag
ú bakker!
Csikágóó Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
akom
őstag
Thx Chaser!
Srácok kecsón hol érdemes nézni 1 személyes felfújható vendégágyat?
-
bartucc
addikt
-
bsh
addikt
a cím elejét elolvasva a szívemhez kaptam, de nem erről van szó
-
daninet
veterán
Török Star Wars. Eredeti Star Wars vágásokkal, az Indiana Jones zenéjére. 2 perctől ámuljatok, sokáig nem kell nézni mert ugyanazok vannak sokszor egymás után vágva, hogy epikusabb legyen a csata
Én könnyeztem rajtaMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
-
aXXon
őstag
Tescoban most néztem fél órája, 2490,- a két személyes 4890.-
Mindenkinek köszönöm a sok jó kivánságot, illetve a szép ajándékot (tudja kinek szól)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Na gyerekek figyelni fülelni, mert megsértődött(99.9%, hogy ment a modkerbe) az egyik ferdef@szú kockaember a szakmaiban ránk. Mostantól nyAlván egy darabig figyelgetve leszünk a kelleténél jobban is.
erről jut juteszembe: az előző gif csak azért került linkelésre, mert a grandeP fegyverrel kényszerített rá
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
-
george11
addikt
Ittam kétsör(egy órája), és menni kéne faterért az állomásra 15 perc múlva.
Fasza, hogy senki sem szól, csak amikor már menni kénebartucc: nem az, hanem aki jött offba rakott kommentel, hogy szakmai topicban ilyen csúfság esett meg, hogy poénra vettük a figurát.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz george11 #16231 üzenetére
Most mondjam azt, hogy szerintem tudod hol a szelep, és van pumpád is?
Egyébként, beírtam, nem töröltem, ha egy ilyen miatt beszólnak, hát legyen. Amennyi ilyen hülye kérdés volt, mikor többet fórumoztam, meg olyan idegbeteg hsz. vadászok, hogy két naponta tápot akartak venni, de sose sikerült, 3 hónapon keresztül is.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
NaNorbert
aktív tag
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
Itt aztán fellőtték a pizsamát elég rendesen
köcsögtopic
[link]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
chipi-85
senior tag
Nincs az az őrült pörgés..
-
KTU
addikt
Keresek S478 CPU hűtő keretet az alaplapra valót
épet, használhatót, mert törött nekem is van"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest