- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Tud valaki Kecskemét környékén esetleg megbízható fűtés szerelőt? Olyan kellene aki keni vàgja azért, hogy ne kelljen mellette állnom
Xbox One: bandymnc
-
-
Gombinyó
őstag
válasz bandi0000 #109603 üzenetére
A nyáron voltunk túl egy kazán cserén, ami kémény béleléssel, katvéd tervvel, eph-val, beüzemeléssel járt. Elég sok ajánlatot kértem mire választottunk, ha kell tudok adni privátban kontaktot. Sikerült találni olyan embert, aki minden szakit leszervezett, nekem elég volt vele beszélni.
-
bandi0000
nagyúr
Lehet nem voltam egyértelmű, de vegyestüzelésű van, ha jól tudom ahhoz nem kell engedély
Gázt elengedtem már, jelenlegi túl szar, új meg túl nagy macera, valszeg kiegészítőnek majd H óra + fűtő klíma lesz
-
bandi0000
nagyúr
Nincs valakinek véletlen valami érintős telója, ami rossz/régi kukázná?
Nyilván nem ingyen kérem, viszont nem akarok drágát venni, mert beszámmítatnám egy újabb készülékbe
-
tibibi
őstag
Lassan itt az anyák napja [vegyetek] tartós és szép virágot !
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Néhány éve ajánlottátok kecskeméten a Séfműhelyt, mint hamurgerező lehetőséget. Nagyon bejött akkor, a mai napig az egyik legjobb burger élményem. Most újra a városban leszek egy napot, és már előre készültem rá, de megdöbbenve látom, hogy már nincs állandó kínálatban. Ha jól látom, csak néha van burger péntek amikor újra lehet vásárolni. Természetesen én hétfőn megyek...
Tudtok valami alternatívát ajánlani helyette? Főleg a belváros környéke lenne ideális. Előre is köszönöm a javaslatokat. -
bandi0000
nagyúr
válasz Bobby G. #109612 üzenetére
Hàt elvilrg a vàgódeszkát mondjàk még, de én màr lemondtam az igazi jó àr/érték arànyúról
Mulkor ettem egy fícsért helyen 4k/burger volt nem volt nagy, nyers zöldség volt benne(pl nem hagymalekvár) szal csalódtam
eddig jót szegeden a baans kitchenbe, meg valahol miskolcon ettem
-
313313
addikt
válasz Bobby G. #109612 üzenetére
Pizza Sprint most rakta fel a hamburgert a kínálatára, kéttemplom köz.
Kenyeres birtok hamburgerezője a volt Dómusz parkolóban.Egyiket se próbáltam, a pizza sprint mediterrán ételei ízlettek.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
Hogy szépen záruljon ez a hét.
Mercigyárnál mi újság? Lesz megállapodás? -
daninet
veterán
van valakinek szerszáma kis fogaskerék lehúzáshoz? 5 percre zavarnék és otthagynék egy sört ajcsiba
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
trebrona
nagyúr
Teljesen jól működik iPhone-on, én is használom a sajátomon, bár én a munkám miatt, tudjam melyik projekten mikor voltam pontosan. Itt egy példa a hosszú hétvégéről: [link]
Ezek pedig a meglátogatott helyek: [link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
daninet
veterán
válasz WunderKinder #109618 üzenetére
Mint a képen kb. 9mm a fogaskerék átmérője 2mm tengely
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
Van valaki kecsón aki tápegység javítással foglalkozik?
Lett 2 delikvens."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz daninet #109632 üzenetére
Igen. ATX. Pontos típust most nem tudok írni, majd reggel, ha hazaértem. (Egy 500W-os Kolink Enclave, meg valami nJoy 500-as.)
Igaz, lett helyette egy BQ! Sytem Power 400W-os modell, de nem akarom kidobni őket, ha javíthatók.
MOD: Ja, és tegnap az egyik 34"-os monitor is elkezdett "csíkozni" horizontálisan.
Ha már lúd...[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
válasz TeeBee73 #109634 üzenetére
Nem éri meg javítani őket. Ezek a kapcsolóüzemű tápok tudnak összetettek lenni elektronikai szempontból, a gyártó nem publikálja a kapcsolási rajzot, így bárki akinek javítania kellene vissza kell fejtse a működését abból amit lát, hogy megállapíthassa mi a gond. Ezt fizesd ki egy elektromérnökek óradíjban. Aztán pedig megkockáztatod-e hogy ha bármi nyűgje lesz nem viszi magával a PC többi részét.
Fogyasztói társadalom, baccad ki a kukába.
-
Zeki
nagyúr
Humanoid robotok a kecskeméti Merciben.
link -
addikt
van valakinek cimbije aki okosba tud autót fújni? egy elem kéne jóárasítva
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
daninet
veterán
válasz f4lcon #109638 üzenetére
"standard" ár 30k-50k/elem körül van (mérettől függően) plusz a karosszériásnak egy 20as hogy leszedi, de ha nagyon árérzékeny a dolog megnézel két ChrisFix videót a youtubeon aztán veszel alapozót meg festéket, lakkot aztán lefújod. Én múlt nyáron fényeztem először autóalkatrészt magamnak maszekban és elég prémium lett. Igaz nem gyönygház volt hanem egy fényes fehér szín.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Stylewars_kp #109643 üzenetére
betöltik a kikevert színt kannába, ha nem nagy a felület nem kell kompresszor
[link]Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
addikt
válasz bandi0000 #109640 üzenetére
kifejtenéd kérlek ezt a Lajost, de úgy, hogy bevándorlók is értsék, ne csak őslakosok? Lajosmizsén lehet ez a fényező? a cég neve bagaméri? (az nem fagyis?)
#109639 Devid_81 nem megfújni, lefújni!
#109641 daninet köszi, de ennyire nem bízom magamban, hogy youtube videó alapján autót fényezzek
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bandi0000
nagyúr
válasz f4lcon #109645 üzenetére
Igen bocsesz, telefonról mindig tömören írok dolgokat
Szóval Lojosmizse főútján van: [Bagaméri]
Nem mondom, hogy olcsóbb mintha tiki tiki festékkel csinálod (Dobozos bolti), de nem rossz áron dolgoznak és egészen szépen is
Gombinyó: Így van, nekem az ingerküszöbömet lépte át az ajánlat, így nem is próbáltam
-
Stylewars_kp
őstag
-
daninet
veterán
válasz Stylewars_kp #109648 üzenetére
Én pár éve tanultam meg fújni kannással előtte nekem is volt mindenféle gondom, szarul csináltam megfolyt stb.
Vannak trükkjei pl rázni kell a kannát 5 percig mielőtt használod, Széles mozdulatokkal fújod és nem a felület felett indítod a fújást stb.
Hogy ne legyen narancsos vissza kell vizessel csiszolni 2x is majd ráfújni újra.Nem mondom, hogy egyszerű de teljesen kivitelezhető.
Gyöngyház fényűt még nem csináltam.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest