Aktív témák
-
george11
addikt
válasz Szlovi #28450 üzenetére
Tudom, hogy volt, anno én linkeltem Feronak, az meg kitette mindenhova.
Ellenberger ezt nem lehet elégszer megnézni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #28452 üzenetére
-
TeeBee73
veterán
válasz God Vazzeg #28469 üzenetére
Holnap gyere be Gyíkhoz. Annyi a szüzességnek.
MOD: Ez nem bartucc kiskorában?
Nem bírtam kihagyni. Bartucc kolléga, respect![ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #28469 üzenetére
Még engem sem.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Riuko
senior tag
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #28476 üzenetére
Még a modok sem mernek bántani
-
Chaser
legenda
Pistike rajzol egy élethű legyet. Odamegy hozzá a tanárnő, s megpróbálja lecsapni a legyet. Rácsap egyet, de nem sikerül. Rácsap mégegyszer, de most sem. Rácsap harmadjára, eltörik a keze. Igazgató behívatja Pistikét és az apját.
- Tudja, hogy mit csinált a fia?
- Nem tudom.
- Rajzolt egy rohadtul élethű legyet. A tanárnű megpróbálta lecsapni, de eltörött a keze.
- Ez mind semmi! A múltkor a vécéajtóra olyan élethű pinát rajzolt, hogy azóta is szálkás a f@szom!_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
válasz poffsoft #28485 üzenetére
Éppen ezért Hammonnál már csak volt, érted Nem látod benne a rendszert, mi?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
1
De, hogy ne elsőzés legyen belőle, kinek mi a véleménye arról, hogy megint hétfő van ?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
popp
aktív tag
Magas cukorfokú, mézédes Bianka borszőlő eladó Kecskeméten.További felvilágosítást és elérhetőséget (pl. telefonszám) privátban adok.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
Chaser
legenda
Éjszaka egy kamionos dönget az országúton. Lát valami sárgát fényleni, megáll, odamegy. Az a valami azt mondja:
- Én vagyok a kis sárga geci. Ha adsz egy jointot és te is elszívsz egyet, akkor tovább mehetsz.
A kamionos úgy is tesz, aztán megy tovább. Lát valami pirosat az úton, megáll, odamegy.
- Én vagyok a kis piros geci, ha adsz egy üveg whiskyt és megiszod velem tovább mehetsz.
A kamionos odaadja, megisszák, továbbhajt. Lát valami kéket, megáll, odabotorkál és megkérdezi:
- Na te kis kék geci, mit akarsz?
- Forgalmit, vezetői engedélyt, fuvarlevelet._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
De szép bauxit. Honnan van?
MOD: Engem a múltkor azért rángattak be vasárnap, mert egy egér a rack szekrényben megrágta az optikai kábelt, és nem volt hálózat a reptéren.
Chaser, GrandeP: Hogy is volt az az eset, a taliga aprómajommal?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bubi92
őstag
azt mondjátok meg nekem, hogy az miért van, hogy a t-home-os csodarouterbe bedugva a telefonkábelt látja, viszont a saját routerem már nem érzékeli, hogy feldugtam a seggébe valamit? a telefon kábelre lehet valami nagyobbítót kapni, hogy utp- legyen belőle?
-
KTU
addikt
válasz bubi92 #28499 üzenetére
RJ11-ből akarsz RJ45-öt
ha gondolod van fogóm, csak ma nincs bent
szerintem pirelli, mindenegybencsoda
de majd kiderül[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest