Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
válasz Chaser #45905 üzenetére
Na ez ismerős Felhívott az unokatesóm még szombaton, mikor már vidéken voltam, hogy háááát az van, hogy kiesett pár billentyű a notijukból, tudok-e rá valakit. Mondom persze, most nem vagyok Kecskeméten, hétfő este, vagy kedd délután át tudok szaladni, mert a hétfőt már így is túlszerveztem. A válasz : oké! Később újra hív, azt mondja nem is indul el a gép, valamit kiír, de ő nem ért hozzá. Mondom se gáz, ránézünk, aztán mondom, hogy hova vigyétek, ha nagy a gáz. Huuu az jó lenne, mert nagyon kellenének róla az adatok, könyvelés, meg miegymás.... Mondom oké, addig ne piszkáljátok! (egyébként mint kiderült valami felbaszta magát gépezés közben és rábaszott egy párat tenyérrel ez okozta mindkét hibát)
Ma hív újra, hogy az van, hogy a barátnője elvitte valami spanjához, aki megpróbálta formázni, de nem sikerült mondom az fasza, erősen reménykedj abban, hogy tényleg nem sikerült, mert mondom akkor kampó az adataidnak Hát ő ezt nem tudta, meg a srác sem mondta, de ugye tudunk valamit csinálni? Úgyhogy ez van, megyek majd hozzájuk, aztán ha nagy a gáz, beküldöm Gyíkhoz őket, akinek ezúton üzenem, hogy ne legyen szégyenlős a számlázásnál
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
-
akom
őstag
Srácok!
Kellene nekem olyan program, amivel sárga csekket tudok nyomtatni.
Arra gondolok, amivel ki tudom tölteni a sárga csekkeket, és a nyomtató rányomja a kitöltendő dolgokat.Illetve keresnék ugyan ilyet, csak boríték nyomtatására.
-
aXXon
őstag
válasz fero02 #46007 üzenetére
Itt most nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy valaki megkér valamire, aztán nem követi a direktíváidat és ezzel neked, illetve magának okoz kellemetlenséget. Mint fentebb a Chaser által vázolt szitu.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
chipi-85
senior tag
Nézem a Jack és Jill-t.... hát ritka sz*r egy film, egyedül Jill Erick Cartmen hangja ami feldobja, amúg egy nulla, pedig bírom Adam Sandlert...
-
fero02
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
Notebook szagértők. Aztat mondjátok meg, hogy miért melegszik a notim alja az utóbbi időben irreálisan. Alapjáraton 80°C körüli értékek vannak.
Igen, rendszeresen takarítom, pormentes, gap pad és paszta is fasza mindenhol.
Igen, tápot cseréltem, lábam tiszta.Nincs semmi BIOS beállítás ahogy néztem a hűtő szabályzására vonatkozóan, és az Acer sem adott hozzá ilyen programot, szóval automatikusan kellene mennie, de nem pörög fel.
BIOS is nemrég lett frissítveMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
daninet
veterán
válasz fero02 #46020 üzenetére
süt az alja, régen nem volt ilyen, most nem birom az ölembe venni. De ez független a BIOS-tól, pont azért frissítettem hátha jobb lesz
Az a fura, hogy nem pörög fel a venti, hanem konstans egy sebességen jár. Régen mintha lett volna neki hangos üzeme, de a helyzet az, hogy hűtőpadon használom mióta az eszemet tudom, ezért el is felejtettem milyen a hangja mikor zúg
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz tibibi #46022 üzenetére
egyébkéntis érik a cserére, kevés lett nekem ez a core2
Amúgy, hogy lekopogjam, sok szart mondanak Acerről, de ez valami jó széria lehetett, egyetlen baja a fényes műanyag borítása, semmi más nem romlik rajta, most lesz 4 éves.
vettem gappad-et, igaz nem mai, de az nem szárad ki stb. elvileg. No majd holnap szétszedem.
Komolyan azt is el tudom képzelni, hogy ezek a hőcsövek szimplán kieresztik a gázt egy idő után[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz daninet #46023 üzenetére
Hogy a bánatba eresztené ki a gázt a cső?
Ha meg mégis, akkor nem évek alatt, hanem percek alatt történne meg.
Újrapasztázás kéne neki, mert az eredeti nyilván kiszáradt, és egy guriga g@cit sem ér már."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
Szlovi
senior tag
Jóccaka,szép álmok
-
faragojof
őstag
válasz Szlovi #46003 üzenetére
Jóhegge'ht!
Szlovi! De diplomatikus vagy! Egy képpel mindenkinek örömet okozol. Cirmiiii-nek cicáskép, nekem tetkós csaj, a többinek meg csöcsmegpícs... Asszem egyedül Grande meg Gyík nem talál semmi néznivalót rajta...
george11: Végül is nem indultam haza, helyette előre ittunk a medvék bőrére. Egyébként meg tréfa volt, sör nélkül nem mennék pályinkát kóstolni.
"Formicate Under Command of the King,,
-
GrandeP
addikt
EEELLLSSSŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Akinek kell az msot csapjon le rá , de qrva gyorsan... [link]
-
Mozsa
tag
süss fel nap
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #46047 üzenetére
Soha nem is volt, csak garminon meg mion.. és nem is kell h legyen rajta.
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #46049 üzenetére
Árulnak olyat is amin igo alapú szoft van, ~38k-ért, ugyanaz az 500mhz/128m ram/4g rom vas.
szerk: csizs: lehetett volna új hirdetést csinálni neki, akkor nem zavarnak bele a totál eltérő hsz-ek...
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest