- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz ekrisztian #35151 üzenetére
az ilyen lányok általában belül nagyon sérülékenyek, csak keménynek próbálják mutatni magukat... ha előrántaná az ember a brét, szerintem megijedne és besírna
...vagy a mamira gondolsz? lehet h lenyomna airsoftban, mint a bélyeget"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Honda_Fire
tag
válasz GrandeP #35140 üzenetére
Nem a winyko a bűnös ? én is jártam igy, és a winyonál a bootrésznél volt valami gányolás.
Habár az rég volt asszem 40gbos ata winyonál.MÁS:!!!!!!!!
939es procko hütővel kellene bátyámnak mindegy mien sempron stb csak olcso legyen.
3000+ sempron valami hűtővel si tökéles lenne mindenképpen 4k vagy alatta legyen.Szerk : illetve radeon x700 as VGA-t Pci-e 256mb fel tud ajánlani érte.
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
faragojof
őstag
Nem gondoltam volna, hogy a 430-as cerka nem populáris processzor.Van egy Giga GA-73PVM-S2H alaplap, meg egy E5200-as proci. Alaplap procit csak F7-es BIOS-tól támogat. Mondok:- Dobok egy cerkát a lapba, oszt frissítünk bioszt. Lap nem támogat 430-as celeront. Hinnye! Dobok bele egy.. Folyt. köv.
"Formicate Under Command of the King,,
-
mephi666
nagyúr
válasz alázógyík #35155 üzenetére
én is thx... remélem menni fog, mert miután (elvileg tökéletes állapotban) visszakaptam, nem volt nagyon kedvem megbontani a működő rendszert, átépíteni és letesztelni gari van még rajta, az végülis a lényeg... (lingvinben meg nagyon jól kezelik a garis dolgokat, ahogy eddig tapasztaltam)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
faragojof
őstag
válasz faragojof #35154 üzenetére
Folyatás... Tehát tettem bele most egy 945-ös 3,4GHz-es procit, a tesztgépből. (Most jutott eszembe hogy ilyenem is van) Ezt direkt megnéztem a támogatott procik között, és jó... lenne ha nem derült volna ki hogy a frissen felbontott alaplap a hubás.... B@sszus Lehet vennem kéne egy E2140-est is tesztelni, annyira nem akarom elhinni hogy a lap a hunyó Ugyanis mindent rendben csinál: memóriahiánynál sípol, induláskor simán csippant hogy minden klafa. Csak éppen a bioszba már nem tudok belépni, mert a billentyűzetet már nem érzékeli
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
E2140-es procija M0-ás vagy L2-es steppinggel (ezt meg hogy a p....csbe kell írni), nincs valakinek hétvégére legalább egy teszt erejéig? Meghálálnám!
-
faragojof
őstag
-
kalapos
tag
Nem tudtok valami kecsekméti tagot, aki micro SD kártyát árul occsón? 2Gb-os kellene, de éppen 1 Gb-os is jó.
Inviziböl Dzsizusz
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #35159 üzenetére
2160 nem jó? akár tesztre is odaadom ha meglesz, de jobb lenne ha megvennéd 2140-et kérdezd gyíkbácsitól, ami nálam van azt már neki ígértem, felajánlja-e tesztre, ha venni nem akarsz csak arra kell.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #35159 üzenetére
2160 nem jó? akár tesztre is odaadom ha meglesz, de jobb lenne ha megvennéd 2140-et kérdezd gyíkbácsitól, ami nálam van azt már neki ígértem, felajánlja-e tesztre, ha venni nem akarsz csak arra kell.
szerk: 73pvm-s2h biztos támogatja a 4xx sorozatot, nálam 420 és 430 volt benne, hiba a matrixban?
szerk2: navazzz, tényleg szaródik a péhámotor
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz mephi666 #35157 üzenetére
Nagyon jól, jóarcok, volt egy jó tapasztalatom velük úgy szombat 11 után bementunk, nem volt szervizes elrakta a lapot és a ramokat (amiért mentünk) szidták szinte a felmenőit, stb, de lazák voltak, és korrektek
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
mcs
veterán
válasz mephi666 #35157 üzenetére
Lingvinben nekem csak egyszer volt pici nézet eltérésem a vöröses hajú sráccal, legalábbis kicsit ingerült lett, azóta már mérföldekkel higgadtabb. Amúgy korrektek valóban, nem vertek át engem se eddig.
Amelyik helyet talán picit korrektebbnek találom ügyintézés szempontjából, az a Balai, csak most okoztak nekem egy kis csalódást azzal, hogy ugyanazt a 8600GT-t kaptam vissza, és persze, hogy semmit nem csináltak vele 2 és fél héten keresztül a szervízben. Korábban nem ez volt a jellemző rájuk, pedig nem kevésszer kellett vga-t gariztatnom náluk, és most a változatosság kedvéért ismét azt. Na mindegy, csak meglett beszélve velük a csere 4670re, ugyebár 8600GT már nincs raktáron.
Nem csak én unhatom már ezt az állandó szórakozást, hanem ők is a pofámat, de nem tehetek róla, hogy meg vagyok átkozva a kártyákkal, főleg, hogy a 8600GT-n egy büdös mhzet nem emeltem sose... -
mephi666
nagyúr
válasz alázógyík #35173 üzenetére
hát igen... az a göndör hajú, szemüveges srác... nem? még amikor 2.5éve am2-es lapot akartam venni, akkor nagyon tukmálni akart valami integrált vga-s asus-t... elég csúnyán néztem rá és az egyik csaj is beszólt valamit (apropó, a csajok már nem dolgoznak ott? rég láttam őket...), aminek kb ez volt a lényege: "ne erőltesd már azt az agyonintegrált szart" amúgy rendes ő is... pár hete ő intézte a lap gariztatását... az is poén volt... lennvoltam a szervízben... ahogy gyors körbenéztem, láttam vagy 5-6 asus lapot, ami tesztelés alatt volt... kérdezem: "ennyire hullanak most az asusok?" mire a válasz: "nem, csak sokan játszottak a vihar alatt... mi meg jó fejek vagyunk és legariztatjuk a viharverte lapokat is"
#35175: én jártam úgy a másik sráccal, hogy vettem náluk egy 1gb-s samsung ramot... aztán pár héttel később lett még pénzem és dualba szerettem volna 2x1gb-t... samsungjuk nem volt épp, bevették akkori eladási áron (ami magasabb volt kicsit, mint a vételár) a samsungot és 2db goodramot hoztam el helyette mellesleg utólag jöttem rá, hogy a samsung instabil volt a lapomban, mert ha játszottam, kb 20perc után csomó játékban olyan volt, mintha a játék sebességét folyamatosan kb 80% és 120% között mozgatták volna
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mcs
veterán
válasz alázógyík #35173 üzenetére
Az történt, hogy visszavittem egy hibás Samsung 256 megás DDR ramot, és egy SB Live 24-bitet, mert ugrált a hangja az akkori lapomban (Abit KD7-E). Amikor előálltam azzal az ötlettel, hogy a kettőt cseréljék egy darab 512es modulra, feszült ,,nananát" kaptam a fejemre tőle. De mindegy, csak kaptam egy Infineont 5 év garral, ami sokáig szolgált.
szerk.: amúgy igen, ő róla van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #35169 üzenetére
Minden jó ha a vége jó
#35174 mephi666 : Csajok? Én csak egyről tudok, a kis vörös, na nem a hosszú hajú csákó A csajszié meg egy másik srácé a bolt, ő is ritkán szokott már benn lenni, vagy lenn a szervízben nyomul. Az egyik legnormálisabb banda Kecsón, tavaly 2hetente vittem vissza a ramokat, mert nem tetszettek Idén még csak 1x vettem 1-2 hete, azt holnap viszem vissza....
-
mephi666
nagyúr
válasz Chaser #35178 üzenetére
2 sötétbarna (?) hajú csaj volt benn régen elég gyakran... kb 2000-2005ig gyakrabban jártam arra és sűrűn bennvoltak... jól is néztek ki és értettek is a melójukhoz
-
Chaser
legenda
válasz mephi666 #35179 üzenetére
Hát őket nagyon nem láttam Mondjuk kezdetekben jártam oda, meg úgy tavaly óta, a köztes időszak kimaradt. Meg nem mondom hogy hívják a vörös hajú csajt De ő már 99'-ben is vörös volt, mikor az első komolyabb gépemet vettem náluk. Ő szokta lebaxni az eladó srácokat ha lámulnak
-
mephi666
nagyúr
nagyon jó ez a nóta annyira nem hallgattam sokat a bandát, de néhány számuk nagyon fülbemászó... a szólók is nagyon ott vannak benne (dalszöveg)
-
alázógyík
addikt
válasz mephi666 #35182 üzenetére
Nekem a hosszú vöröshajú csóka akart rámbeszélni egy 400-as Codagányt, mert a gépem "nem igényli" a jobbat. Ez régen volt, de azért nem egy PII, 300MHz-es gép alá kellett.
Ekkor vettem PESTEN egy 450-es Coolinket, 2K-val többé.Mistrálban is volt 1 jó esetem, még mielőtt Dzsórdzsi ott művészkedett volna.
Mikor megjelentek a SATA-s HDD-k, bementem kérni 1et. Mondták is kapásból, hogy Satas nincs, csak Maxtor van. Zsííír! -
mephi666
nagyúr
válasz alázógyík #35184 üzenetére
ez is jó "poén" én mistralból asszem csak aerocool phantom coolert vettem (fop32-met cseréltem le, mert amúgy se kellett a brutál légmozgás, de kis csend nem ártott volna), de ott a hiba esélye elég kicsi volt... viszont róluk főleg csak rosszat hallottam... sógorom mondta, hogy kellett őket b@szogatni izomból, mert nem szerették gariztatni a dolgokat... kiskereskedő volt és inkább a többi helyről szerezte be az árut pesten...
nekem lassan 2.5 éve ugyanaz a 350es chieftec tápom van, amit még faragojof-tól vettem a zónából jó ez... nem szívesen cserélném le... de ha cserélem, chieftec lesz az utód is... még nem is 12centis venti van benne, de teljesen néma így is... nem bánom h kb 8500at adtam érte anno... jah és mellesleg kb 2008 márciustól novemberig nonstop ment a nyaralást leszámítva... kapta a terhelést rendesen... azóta is kb napi minimum 15 órát simán megy
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #35184 üzenetére
Hát igen, a maxtor már nem is igazán vinyó kategória a daimondmax 8-as széria óta
A lingós srácokat én is bírom, nekem soha nem volt bajom velük. Máskor is pl egyik srác Dj-skedett, és kellett neki két hangkártya, de nem tudta hogy működnek-e együtt. Mondták elviszed, leteszteled, nem jó visszahozod. Kevés boltban van már sztem igy. A csajos korszakról lemaradtam
mephi666: én is nyúzom a Chaser-től való PNF-et, ő mondta hogy örök élet, úgy is használom, sokat meg a gép. Ezt a számukat ismertem először, ugyebár NFS most wanted...
Avenged Sevenfold - Blinded In Chains(NFSU, és NFS MW azért tömve van sztem jó zenékkel, kinek mi tetszik de nekem bejön belőlük jópár, a stílus is)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
mephi666
nagyúr
válasz bartucc #35186 üzenetére
félegyházán volt még a Somogyi Nándi, aki többet megtett az ügyfelekért, mint a város összes többi boltosa összesen ő tényleg gari lejárta után is legariztatott simán vinyókat... szerették is sokan ezért
egyébként kereskedelemben melózom és undorító, ha csomó boltban azt sem teszik meg az ügyfélért, ami a bolt kötelessége lenne... (pl mustár/kékhal/stb) és csomó vásárló nem is ismeri a jogait és ilyen miatt bukik is akár nagyot... a lingvinben meg nagyon jól csinálják, mert alapból teljesítik az összes kötelességüket, emellett meg bevállalnak olyan dolgokat, ami nem lenne nekik kötelező, de hosszú távon megtérül (pl a hozzáállásuk miatt visszajárnak a vevők) nem pedig arra mennek, hogy eladják a sz@rt is, lehúzzák a vevőt és utána tesznek rá magasról... csomó bolt így csinálja és utána sorban beintenek a vevők... a becsület olyan dolog szerintem, hogy csak 1szer lehet eljátszani...
-
distvan1
tag
És ez mellett nem is a legdrágább sz.gépes bolt kecskeméten a Lingvin...
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
Chaser
legenda
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
aXXon
őstag
Nincs valakinek 1 darab bazi olcsó görgős optikai egere eladósorban?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
mephi666
nagyúr
axxon, te nem axton vagy véletlenül?
amúgy van a cuccaim között görgős optikai egér, csak wireless meg bill is van mellé...
-
fero02
nagyúr
-
aXXon
őstag
válasz mephi666 #35192 üzenetére
Nem az vagyok, akkor az lenne odaírva. De ha a félegyházi Axtonra gondolsz, akkor ismerem, bár nem láttam évek óta, de anno jó cimborám volt. Ha tudsz hozzá bármi elérhetőséget, akkor privi
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
mephi666
nagyúr
iwiw-en fennvan még asszem... ennyit tudok... de most alvadok... holnap irány győr...
-
distvan1
tag
1.
Ez elég könnyen mentSzeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
Norb3rto
őstag
2.
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest