- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
Aktív témák
-
aXXon
őstag
-
gabe_
őstag
A lingvinnel énis meg vagyok elégedve, évek óta náluk frissítem a konfigom nagyrészét, mindig korrektek voltak, és occók.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Ramius
őstag
mégmindig kellene vga
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
aXXon
őstag
Nincs valakinek eladósorban elektromos hűtőtáskája??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz george11 #35204 üzenetére
Mondjuk nem tudom miért is feltételeztem, hogy szombaton fél 8kor már nyitva lenne...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz Ramius #35208 üzenetére
Igen, erre jómagam is rátaláltam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, így legalább tudjuk, hogy boltban mennyibe kerül. Ennél olcsóbban szeretnék vásárolni, ezért ide írtam.
De mégegyszer köszönöm a figyelmességed
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Chaser
legenda
Én ma egy kicsit kivertem náluk a biztit pontosabban az egyik srácnál, de végül megoldódott A Tamás gyerek egy konstruktív megoldással állt elő a kollegájának, de azt inkább nem részletezném Azt mondják már nem dolgozik ott a csaj.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
mcs
veterán
Óóóó, ez a 4670 nagyon kajak cucc.
Új játékokban nagyot alkot kategóriájához mérten.
A ventiről nem mondom, hogy halk, érezni rajta a 100%os fordulatot, de azért nem is porszívó. Halkabb, mint az Inno 8600.[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
Csak szólok, hogy a Gyíkok mestere szombaton nem dolgozik. Úgy tudom.... Másodszor. Nem tudom eldönteni hogy reggel fél négykor bort reggeliztem, vagy 9-kor vodkát... Átkozott egy nap... Azt viszont tudom, hogy pálinkát vacsorázok... Nincs itt egy hányósszmájli?
Mephisokhatos:A zene jó volt. Akkor már ezt is halgassátok sok szeretettel...Devildriver
GrandeP: Állat hogy a csajok milyen komolyan veszik magukat!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Router
őstag
Nincsen valakinek induktivitásmérős multimétere?
www.reballing.hu/forum
-
SG3rg0
őstag
KASPERSKY
Kaspersky Internet Security 2009 1éves licensz 1 PC-hez ELADÓ ár: 4000ft
Kaspersky Internet Security 2009 1éves licensz 3 PC-hez ELADÓ ár: 6000ft
Kaspersky Anti Virus 2009 1éves licensz 1 PC-hez ELADÓ ár: 3000ft
Kaspersky Anti Virus 2009 1éves licensz 3 PC-hez ELADÓ ár: 5500ft
TELJESEN LEGÁLIS!
Vásárlás menete: Vásárlás után küldöm az aktivációs kódot, amit csak be kell regisztrálni!Érdeklődni priviben!
Kivel érdemes topicot tessék megnézni! -
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
laci80
tag
Üdv Mindenkinek!
Van valakinek egy DVD-írója eladó??
"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
mcs
veterán
Gigabyte.
Amúgy rohadtul tetszik, nagyon-nagyon fürge a maga kategóriájában. Megnéztem vele jó pár játékot, és azt kell mondjam, le vagyok nyűgözve.
Ráadásul a hőmérséklete is korrekt, üresben 41, terhelve max 65 fok.
Kiegészítő tápkábel sem kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
PEPE85
senior tag
Három törp (focis, törpilla és ügyi) eladó vagy dulifulira cserélhető, hátha érdekelnek valakit a Spar-os törpök.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
bartucc
addikt
Nekem ugyanilyen van a 95GT-n (hétfőtől már csak volt, ha összejön az üzlet Chaser kollegával ), 2d-ben hangos. Játék alatt nem zavar, de ha filmet nézek, pl este, hogy ne legyen túl hangos, vagy letöltés miatt megy a gép, akkor nagyon hangos viszonlag.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
-
aXXon
őstag
válasz Chaser #35227 üzenetére
Laci80 üzeni, hogy IDE-s kellene neki, de azért köszi (telefonon beszéltem vele éppen)
-
mcs
veterán
válasz bartucc #35229 üzenetére
Pff, ennyi év után most először látom tökéletesen futni a Cod2-t DX9ben...
Amúgy nyugodtan vehetsz 4670et te is, csak arra számíts, hogy régi játékokra mégkevésbé van optimalizálva a Catalyst, mint a Forceware. Pl. az Underground 2, és az UT2004 sokkal magabiztosabban mentek 8600GTvel, mint most (utóbbi valami hülye oknál fogva akadozik ugyanúgy, mint anno gef 8al, és a 177 előtti driverekkel). Tipikus mai idők kártyája, hogy a két cpu magot használó, shaderintenzív játékokban mutatja ki a foga fehérjét, de ott rendkívüli módon.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Énis gigát akartam, de épp nem volt a lingóban, így lett msi egy párszázzal drágábban. Hát, nemsok mindent csomagoltak hozzá, de maga a kártya nagyon korrekt. Meglepően nehéz, szerintem réz, vagy legalábbis rézmagos lehet a borda rajta. (üresen 33fok, játék alatt 39-43fok a gpu. Mondjuk raktam mellé egy 9 és egy 8centis 1500rpm-es artic cooling ventillátort is, hogy jobb legyen a ház szellőzése...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
vikcsi
senior tag
Én is beírom már...
nekem asus 4670-es van, 5v-on megy a ventije...
szobában kb 25 fok van, vga 33fok körül mozog alapon, terhelve viszont 50felé kacsintgat, huzamosabb játék után 63-at is mutatott már max. a gpu-z...
viszont hangja nuku
nekem fölötte egy 900-on pörgő 12cm-es venti van...és csak elfelejtetem, de itt van: cuccaim, csemegézzetek...
mennyiségi kedvezmény még mindig van, merjetek nagyot alkudni...[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
A kollega 10k-s oem e2140-éről jut eszembe...
e2160 gyári hűtővel / 3cm magas a borda, gőzöm nincs hogy ez a normál vagy fél magas / 10.5k. Megbízható tagtól, 9x333-on használta._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mcs
veterán
A Gigához is csak szükséges dolgokat adnak.
Használati útmutatót, driver cd-t, és dvi->analóg monitor átalakítót.
Mondjuk ami meglepett, az az analóg monitorcsatlakozó, pedig a legtöbb kártyára már nem is tesznek. A 8600GT-n is két dvi volt, oszt szevasz.szerk.:bocsi a priviért, tök véletlenül mentem rá.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
1
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
első
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
3.
Pöppet bebasztam.
-
fero02
nagyúr
Reggeli 1.
-
ekrisztian
őstag
Hi skacok!
Van egy E36 os BMW-m bontásra, 320i..ha kell valakinek belőle cumó szójatok.
-
fero02
nagyúr
válasz ekrisztian #35249 üzenetére
Nofene! Mi lett vele, h bontásra ítéltetett szegényke?
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest