Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
Már beszélgettünk itt erről többször, de ez is egy nagy előny nálam, hogy nem kell ezekkel a dolgokkal foglalkozni. Kávé-zsíroldó, vízkőoldó mind el van felejtve. Minden, mindig tökéletesen tiszta. A pulton egyébként is ott van a BWT kancsó aminél biztos lehet jobb vizet keverni, de nagy átlagban nagyon jól teljesít. Persze vannak más hátrányai az ilyen kis nyitott karos gépeknek, de nagyon élhetőek. Ha többnyire egyedül kávézol akkor Flair szerintem, viszont ha gyakran kellene két kávé akkor a nagyobb mennyiség, dupla kifolyó miatt a Robot a jobb választás, bár a kar nyoma még mindig benne van a tenyeremben.
-
bbuffy
senior tag
Komoly irányváltás.
Gondolom paralel lesz a két gép, es lesz idő átgondolni. Én a mindennapokra tuti nem kötnék ki csak egy nyitott manuál karosnál. Főleg ha beesik pár vendég, bar nem tudom a mastergaggia mennyire szereti a zsinórban kávézást.Nálam most volt egymás mellett a pulton Classic es Silvia. Igy rajöttem hogy ha kicsit is szamit a külcsiny és az anyagfelhasznalás, soha nem lehet a Gaggia végállomás semmilyen tuninggal, nálam. Ég és föld kb.
Ehhez muszáj egymás mellé rakni a kettőt. Sokkoló volt
Egyéni veleményként kéretik kezelni. Mint ahogy azt is hogy nekem az ideális gép még mindig egy Giotto Cronometro roto.😂[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kupon kunyeráló
- Elden Ring
- Spórolós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest