Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SoundON

    tag

    válasz jana86 #79775 üzenetére

    Kedves jana86 és Szabász!

    Légyszi figyelmesen olvassátok a hozzászólásokat.
    Az előző hozzászólásomat is, amiben benne van a legfontosabb is, ami nélkül értelmezhetetlen az egész.
    Azoktól kérdeztem recepteket, akik ezt a kiindulási pontot, tehát ezt a linket ismerik.
    De hogy minden érdeklődő képbe tudjon kerülni, az előző hozzászólásba is beraktam ezt a linket, csak el kell olvasni:

    https://baristahustle.com/blog/diy-water-recipes-the-world-in-two-bottles/

    Ebben benne van az is, ami leírja hogy hogyan készül a "Mg" magnéziumos oldat, meg a puffer "buffer" oldat.

    Ezekből az oldatokból dogozunk.
    Ezeket adjuk grammonként az RO vagy NORDA vagy VOSS vagy bármilyen vizekhez.
    Minden 1gramm a "buffer" és a "Mg" oldatokból is nagyjából ezen anyagok 1mg/L hozzáadását jelentik.

    És itt akkor megint bátorítanék mindenkit hogy írja meg milyen kávéhoz milyen arányú oldatos vizet használtok.

Új hozzászólás Aktív témák