Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kesenyi

    tag

    válasz Tüzi #20037 üzenetére

    Pedig nincs, ciklikusan változik a "klìma" 20-30èvente, egy görbèn tökèletesen lerajzolható, hol növekszik hol csökken nem tegnap óta. Igaz ráèpítettek egy iparàgat vèletlenül pènzkiszivattyúzáshoz, mint zöld projekt. :) A rabszolgaság intèzmènye a mai napig fent maradt, csak tökèletesre lett finomìtva, hogy elhitesse veled van beleszólásunk bármibe, szàmít az életed, az érdeked nézik és téged képviselnek a vezetők stb hol ott csak a javaidat akarja tovàbbra is.

    A műanyag mizéria nem az én vagy a te gondod, nem nekünk kell megoldani hanem a kereskedelmi szektorban a giga cégeknek akik ráálltak elárasztani műanyaggal a földet. Pet palack helyett üveg palackok voltak teljesen jó volt. Van lehetősèg nem onnan rendelni, de ettől mèg nem vàltozik meg a kereslet\kìnàlat globálisan.

    Az emberek fele nem azért túlsúlyos mert sokat enne, hanem minőségtelen műkajàkhoz jut hozzá főként, mindenfèle hormon maradvànnyal, növényvédőszerrel tele .Másik tényező meg genetika\betegsèg. Minél egészsègtudatosabban akar valaki étkezni annál mèlyebbre kell nyúlni a zsebèben szinte luxus most még.

Új hozzászólás Aktív témák