Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz BorisAn #25193 üzenetére
Nekem is lesz hamarosan egy interjúm, bár már egyre kevésbé van hozzá kedvem. Úgy indult a sztori, hogy fejvadász megkeresett, beszéltünk, meló/cég nagyjából szimpi, én szimpi, elmondtam a bérigényemet (X) is. Később keresett a fejvadász, hogy egyeztetett a céggel és ők az adott pozira ~0,6X-et szántak, de amúgy szívesen beszélgetnének velem (biztos unatkoznak). Itt lemondtam a dolgot, nem láttam értelmét. Később újra keresett a fejvadász, hogy átgondolták a cégnél a dolgot és továbbra is szívesen beszélnének velem. Nem túl motiváltan, de végül belementem, hogy interjúzzunk egyet, habár a leírt események kb 1 hónap alatt zajlottak le, szóval ez is elég negatív élmény. Erős fenntartásaim vannak, tulajdonképpen úgy fogom fel, hogy gyakorlom kicsit az interjúzást (több, mint egy éve nem voltam). Kikötöttem, hogy X-ből nem engedek, de biztos vagyok benne, hogy ennél kisebb lesz az ajánlat, ha lesz...
.
-
-Skylake-
addikt
válasz BorisAn #26424 üzenetére
"ha persze feltesszük a képességeik összemérhetőek, ami nem látom miért ne állhatna fent)"
Mert nem dolgozol indiaiakkal azért nem látod. Nem összemérhető, sőt, továbbmegyek , 99% hátráltatják a munkát, logika NULLA de úgy értsd , hogy nulla, hogy nulla. Ha egy frissítés után egy gomb balról a jobb oldalra kerül, akkor elakadnak mert nem ott van a gomb ahol kéne, és neked kell segíteni. Konkrét biorobotok, adsz nekik egy 13 pontból álló listát, ide kattints, ezt írd be, ez jön ki, ezt nyomd meg, ide küld el , betanulják és erre képesek. Ha egy frissítés miatt megváltozik a gomb helye, megáll a 6. pontnál a listában és ő hivatalosan elakadt.
India olyan mértékben a legalja, hogy arra nincsenek szavak. Legalja. Egy forintot nem ér a munkájuk.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
CyberPunk666
senior tag
Az indai (IT) bér is hatalmasat emelkedett az elmúlt években, alacsonyabb bázisról, de jóval nagyobb mértékben, mint az itthoni.
Aki eladható munkát végez, az kb mindenhol erősen felzárkozó bért kap. Amit itt említesz, hogy egyre többen kapnak itthon egyre nyugatibb bért, az indiában is ugyanígy történik.Meg ott még sokkal nagyobb az agyelszívás, a jó fejlesztő indait onnan lehet felismerni, hogy már németországban vagy angliában él... (némi kis túlzással)
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
magyarként milyen előnyünk van egy indiaival vagy afrikaival szemben?
ha ezt nekunk kell elmagyarazni neked, akkor az mar reg rossz..
vagy az is lehet, hogy egesz eletedben egy csaladi farmon dolgoztal ahol semmifele ;idegennel' nem sikerult egyutt dolgozni?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz BorisAn #27030 üzenetére
Az lenne amit ok preferaltak: deel.com-on keresztuli alkalmazas. Most segitek nekik abban hogy milyenek a tipikus fizuk mo-n. Kaptak tolem Hays Salary Guide-ot es megirtam hogy adjanak hozza +10-20%-ot hogy realis kepet kapjanak. Ha valoban nemet es magyar ber koze akarnak beloni, akkor a brutto 2.2M amit minimumnak megadtam nekik, realis kene legyen.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest