-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
-
grizlisandor
veterán
válasz KurtCobain #8801 üzenetére
Igen, megvolt mind3.
A legrosszabb, hogy el se alszik ez a sz**. Gondolkozok rajta, hogy kibaszom, elég fejfájást okoz ez nekem mára.
-
KurtCobain
őstag
válasz grizlisandor #8802 üzenetére
Más próbálta a ROM-ot? Ha nem, akkor egy kicsit később felrakom.
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
grizlisandor
veterán
válasz KurtCobain #8803 üzenetére
A du battery is kiakadt, mert fél órája 14 percet ír ki hátramaradt töltésidőnek... xd
-
KurtCobain
őstag
válasz grizlisandor #8804 üzenetére
Tényleg nem jó. Holnap csinálok egy másikat.
Nem teszteltem, mert olyanhoz nem nyúltam, amitől ezt csinálhatná. Holnapit le is tesztelem.Bocsi. Meg azoktól is akik letöltötték.
A DU battery meg azért nem megy, mert kell egy külön plugin vagy playről vagy xposed modul, ami engedélyezi a programnak hogy olvassa az akku statot. KitKat újítás....
Mmm'kay?
-
Riverboy
tag
Sziasztok
Nem tudom lenne rá érdeklődés de szervezek egy csoportos rendelést és akár aki szeretne G3S, G3T telefont is lehetne nagy valószínűséggel, de G4S és G5S van..
olcsóbban kijönne a teló mintha külön pl minideal-ről rendelnénk.
Remélem nem baj, hogy ide írtam és akit érdekel az írjon.
Üdv, Máté -
Bembee12
aktív tag
válasz Riverboy #8806 üzenetére
Ha lenne G3T akkor szólj. Illetve egy körülbelüli árat is.
[ Szerkesztve ]
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
grizlisandor
veterán
válasz KurtCobain #8805 üzenetére
A baj nem itt kezdődik. Ment vissza a JY-G3S leWa UI ROM by frakk (14.04.14) ami eddig is volt.
A szöveg bevitelénél valahol ki lehet kapcsolni, hogy ne rezegjen? Egyszerűen idegesít, hogy választom ki a karaktereket jönnek apró rezzenések.
Valamiért még mindig fen áll a problémám, hogy nem tudok másolni a memóriakártyára, ami a telefonban van; mert kifagy a program akármivel másolom. Hiába formázom, állítgatom, hogy minek ismerje fel a gép egyszerűen nem sikerül. Belerakom a memóriakártyát az USB-s átalakítóba ott meg szépen másol. Kicsit nagyon idegesítő, hogy ha másolni akarok a kártyára, szét kell szedni a telefont.
(#8807) Bembee12: Aláírásban árulod a G3T-t és rendelni szeretnél?
-
Indy1
tag
Kepernyocsere kerdes:
Hany fok Celsius ra Kell a holegfuvot beallitani, a levalasztas celjara? -
törölt tag
válasz grizlisandor #8810 üzenetére
Azt hiszem ez lesz az:
Beállítások/Nyelv és bevitel/kiválasztott billentyűzet mellett a csúszka ikon/Rezgés billentyű megnyomása esetén pipa ki -
ÁrPi2
senior tag
válasz KurtCobain #8805 üzenetére
HaHa este sikerült letölteni hibátlanul , demost korahajnalban bekukantottam még ide mielőtt felrakom ,
-
KurtCobain
őstag
SW_10 Lite új verzió.
Ez már működik.Bocs az előzőért.
Mmm'kay?
-
imisz
tag
Üdv. A kollégám G3T -je lemerült tegnap estére de már hiába dugta töltőre mert se kép se hang. Úgy néz ki nem veszi a töltést. A led fel sem villan, bekapcsolni sem lehet. Találkozott már valaki hasonlóval?
Soooo cooool....
-
drk88
senior tag
válasz KurtCobain #8814 üzenetére
köszi fel is raktam
-
drk88
senior tag
A launchernek a beállításait hol találom? mert rányomok a opcio gombra az asztalon wallpapers widget settings és ott a rendes settings menü jön be. Máskor itt szokott lenni egy ilyen felfele mutato kis nyil és ott bejött a launcher settingse. El akarom tüntetni a google keresőt meg stb..
-
KurtCobain
őstag
Nincs mit.
Nem tudom hol vannak a beállításai, én nem használok gyári launchert. Kereső sávot a gyáriban nem lehet eltüntetni.
Apex-et, vagy a Nova-t ajánlom.(#8818) imisz:
Gépre dugva pittyeg a gép (usb csatlakozási hang)? Esetleg a bekapcs gombot is nyomogatni kell. Ha pittyeg, akkor nagy valószínűséggel akku.
Ismerősi körben nincs másik G3?[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
drk88
senior tag
válasz KurtCobain #8821 üzenetére
okés köszi másikon én is Nova-t használtam. Azt hittem van annyi inteligencia a sima launcherben is h azt betudjam állitani melyik legyen a default home screen. Tévedtem
-
drk88
senior tag
válasz KurtCobain #8823 üzenetére
Nagyon jó ez a rom, még1x köszi! Gyors mint atom.
-
drr
őstag
válasz KurtCobain #8825 üzenetére
Nálam az időjárás widget nem talált várost... Pedig engedélyezve volt, hogy hozzáférjen a saját helyemhez... Vagy béna vagyok?
-
imisz
tag
válasz KurtCobain #8821 üzenetére
Nos annyi a történet, hogy az eredeti gyári töltője és egy másik kipróbált másik töltő (1A) valamint az 1A szivargyújtó töltő sem ad le annyi feszkót ami kell neki hogy felvegye a töltést. Itthon rádugtam a 2A-es LG töltőmre és láss csodát 20 mp-múlva csodálatosan világított a töltés jelző led. Jó lesz ezt észben tartani....
Egyébként semmit sem csinált USB-re dugva a géppel sem. Ezerféleképpen próbáltam elindítani, de úgy látszik kell az Amper.....Soooo cooool....
-
Bembee12
aktív tag
válasz grizlisandor #8810 üzenetére
Nem magamnak venném, hanem egyik haveromnak...Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
qad
senior tag
válasz KurtCobain #8825 üzenetére
Akksi idő is jobb lett? közelít a spanyol rom felé vagy ez is zabálja az aksit mint a többi?
-
KurtCobain
őstag
Nem használom, manuálisan megadva sem jó?
(#8827) imisz:
Örülök, hogy működik.(#8829) qad:
Még a múlt héten írtam, hogy 7 óra felett tudott kijelzőidőt, ~2 nap alatt. Az azért egész jó. De lehet, hogy csak jól álltak a bolygók, csillagok.
Azóta olyan 5-6 óra között, de az nem tiszta mérés volt, volt pár újraindítás, a Lite ROM tesztelése, stb.
Már van olyan jó akkuidőben, stabilitásban és gyorsaságban, mint a 4.2.Mmm'kay?
-
qad
senior tag
válasz KurtCobain #8830 üzenetére
Köszi, akkor ennek adok még 1 esélyt mert már a tizen.... rom után kezdem már unni a tesztelgetést D
-
Bembee12
aktív tag
Sziasztok
Ha veszek kijelzőt (nem éríntőt), akkor azt hol cserélik ki?Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Kukkerem
csendes tag
Ez a leghasználhatóbb ROM amit volt alkalmam kiróbálni!
Nincs teleszemetelve (igaz 5 perc alatt ezt megtettem utólag...), nem zabálja az aksit, minden működik alatta.
Nem győzök hálálkodni, egyszerűen csodálatos!
Köszi az élményt! -
benjoe1
aktív tag
A lengyel jiayu oldalon ez a legfrissebb ROM: G3T ROM 20140520-132607
Flashtool verzió, nem tudom van-e benne magyar nyelv.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
lesoma
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy MIUI V5-ben, android 4.2.1 alatt lehet valamilyen úton-módon IOS emojikat varázsolni? Mert nem minden karaktert támogat a MIUI és emoji switchert csak 4.4+-ra lehet rakni..
Szóval valakinek valami ötlet? -
matthewKER
tag
válasz Bembee12 #8832 üzenetére
Hozott alkatrészből nem dolgoznak a szervízek, maximum garancia nélkül, így akár büntetlenül tönkre is tehetik szervízelés közben. Ha csak nincs egy jó ismerősöd egy szervízben, akkor ez nem igazán járható út.
Én pont tegnap vettem át javított G3T-met. Kijelzőcserének indult (18900+áfa), de végül üveget is cserélni kellett (illetve megragasztattam az alsó-felső díszelemeket). Sajnos az üveg megrendelése nagyon elhúzódott (közel 2 hónap), cserében olcsóbban kaptam az üveget. Így a végösszeg 20200Ft+áfa lett. Itt javították: www.display.hu -
Bembee12
aktív tag
válasz matthewKER #8839 üzenetére
Akkor marad a házilagos, mert a kijelzőm már megvan. Még nem csináltam ilyet. Remélem nem kell hozzá semmi extra, és menni fog.
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
kispal87
aktív tag
KurtCobain
SW 10 Lite "romodat" feltettem, nem rossz, de mintha nem működne a fényszenzor. Beállítottam automatikusra a kijelző fényerejét, de szerintem azóta sem mozdult el a legalacsonyabb állásról.
Neked működik rendesen? -
grizlisandor
veterán
Hivatalosan is a f*z kivan ezzel a telefonnal...
Szombaton a gyors merülése után, romot cseréltem, feltöltöttem csutkára, bírta is szépen.
Tegnapelőtt este lefekvés előtt megnéztem 13% volt az aksi, mondom ráérek ezt holnap tölteni, hát nem, mert tegnap reggel nem ébresztett...
Fel töltőre, minden szép és jó, csak ma nyomogattam egy kicsit a mobilnettel, kiléptem mindenből. Eltelt pár óra és hozzáértem a telefon műbőr tokjához és meleg volt. Na gyerünk ki az aksi, meg a sim-ek a memóriakártyával.Sajnos még nem volt kedvem/időm belakni a ROM-ot, így nincs kéznél "Wakeup triggers"-se...
-
KurtCobain
őstag
válasz kispal87 #8841 üzenetére
Nálam működik, de tény hogy elég takarékos.
Meg nem nagyon van köztes állás, vagy sötét, vagy világos... gravityboxban van állítási lehetőség, de nem tudom mit és hogy, én nem használom automatán.Én meg a gravityboxos értesítősávon végighúzós megoldást használom.
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
matthewKER
tag
válasz KurtCobain #8845 üzenetére
Valóban működik, kb. 3 fokozata van
Egyébként találtam még egy hibát. Titanium Backup nem menti le a programokat (csak látszólag), csak egy properties fájlt ment le, és újraindítva a programot látszik, hogy nincs mentés.
A Root Browser és a Root Explorer sem tud vájkálni a rendszermappákban. Egyedül az ES File Explorer működik root módban system mappáknál.
A többi root-igényes dolog megy, még a Titanium Backupban is.
Próbáltam a módosítatlan SW10-ben is, ugyanez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
-
matthewKER
tag
válasz KurtCobain #8848 üzenetére
Rendesen lementi az APK-t is? Látszólag nekem is megy, aztán utána az SD-n csak egy properties fájl van, és a TB sem jelzi a mentést. A system/app-ba megy a másolás RE-vel?
Ha megy fura, mert a te féle ROM-odról (JYG3QC_v1-KC) váltottam SW10-re és eddig nem volt gondom (RE-t meg is vettem anno).
Esetleg kernel különbség (kernelt nem cseréltem, amióta megvan: 3.4.67 jiayu@ubuntu #1)? -
KurtCobain
őstag
válasz matthewKER #8849 üzenetére
Mindkettőre igen.
Érdekes..
A kernel a ROM-ban van, váltáskor az is cserélődik.Többiek. Nálatok is ezt csinálja az SW10?
Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest