-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandS
senior tag
-
bgaborka1
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, pár napja töltés közben valami történt a g3s-emmel, használni akartam, lehúztam töltőről, nem tudtam bekapcsolni a kijelzőt, de a piros led világított. Gondoltam megfagyott, kikaptam az akksit, visszaraktam, de azóta nem tudom bekapcsolni, a szg érzékeli, próbálkoztam flashtool-al, legalább 20féle driverrel, de addig jutok, hogy a v3-as verzióban végigfut a piros csík és ennyi, utána várhatok akármennyit, nem történik semmi, az újabb v5-ös verzióban szintén végigfut a piros csík és utána bezáródik... próbáltam a leírásokat követni, remélem én szúrok el valamit nem a telefon halt meg, amúgy win7 alatt próbálkozom, mindkét usb portnál, két különböző kábellel is ugyanez a helyzet.
-
grizlisandor
veterán
Valami új ROM nem jött?
Úgy érzem csere érett lett az SW10 ROM-om a telefonon. -
drr
őstag
válasz grizlisandor #9512 üzenetére
Én visszaraktam KurtCobain ROM-ját. Gyors, minden működik rajta...
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Valaki próbálta már? kitkat v mi?
http://www.needrom.com/download/miui-rom-3/mobilrol nem müxik a link gomb
[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Van stabil MIUI 4.4-es rom?
-
fuze
őstag
Nálatok sem kompatibilis ez az alkalmazás? Ha valakinek mégis, legyen szíves küldje el az APK-t mert a Play-ről soha nem fog lejönni
adms.hu | UI Designer
-
sexymusprime
tag
Nincsenek tévhiteim, csak kíváncsiságból, van valami újság az akkor egyáltalán nem működő Lollipop ROMmal kapcsolatban? :Đ
-
drk88
senior tag
MIUI 6 (5.3.27)-ot felraktam 4.4.2 alapú, eddigi legjobb romom eddig, később majd rakok képeket fel, hátha vkit érdekel
Van 5.4-es live update de még próbálom állítgatni h telepítse letölti de nem találja utána az sd karin biztos valami mount szarul van belőve.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
-
drk88
senior tag
válasz Terentius #9527 üzenetére
Most tesztelem az app notification dolgok máshogy mennek mert itt a security center belekavar és bekell konfigolni én is most próbálgatom, ramot többet eszik indulás után 350mb szabad van.
SW10-t használtam ha nem tudom megoldani ezeket a problémákat akkor megy vissza
-
drk88
senior tag
nálam a legnagyobb probléma a telóval, hogy csak 1gb ramja van..lassan csere lesz
-
drk88
senior tag
Valaki tudna adni linket az 1Gb-os partició patch-hez? Meg olyan érdeklne hogy utána vissza tudom-e restoreval rakni az előző normal particiós romot az 1 gigásra?
Köszi
-
GrandS
senior tag
-
sexymusprime
tag
válasz sexymusprime #9531 üzenetére
Szóóóval VibeUI v2.0 1501-es verziószámú ROMmal vagyok már egykét hónapja, és röviden összefoglalva: én szeretem, de nem igazán ajánlom másoknak. Vannak kisebb csuklásai, néha újra kell indítani, néha szorulása lesz a 3G-nek, és ki-, majd újra be kell kapcsolni (az adatkapcsolatot), hogy működjön, az utóbbi időben nem igazán ébresztett (ki kellett kapcsolnom minden akkumulátormegtakarítós szolgáltatást, és azóta működik... de vicces volt egyébként, hogy beállítom az ébresztőt 1 percre a jövőbe, bámulom a telefon kijelzőjét, majd egyszer csak kapom az értesítést, hogy Missed Alarm... nem tudom hányszor késtem miatta), illetve a beépített kamera & galéria alkalmazások minden. egyes. alkalommal. azzal fogadnak, hogy "Hé... nem jó a felbontás, úgyhogy valami lehet nem fog működni, k?" . A Developer Options eléggé szegényes volt, szerencsére Xposed-ban találtam egy modot, ami bár Lenovo telefonokhoz készült, működik nálam is.
Cserébe a rendszer csinatos és jól átgondolt, illetve minden színes és csillogós igényemet kielégíti, mint valakinek, aki nem rajong a MIUI-ért. Magyar nyelv nincs, de nekem személy szerint annyira nem is kell, Ultimate Power Saver Mode van, az állandóan elérhető RAM mennyisége szemet gyönyörködtető (bár a memóriatakarító gombocska megöli a homescreen widgetjeimet, és néha a legördíthető beállításosértesítéses screen sem reagál), az akkumulátoridő pedig pont olyan, amilyenhez hozzászoktam.tl;dr: a VibeUI ROM nem tökéletes, de én szívesen majomkodok vele.. más nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz sexymusprime #9538 üzenetére
van újabb verzió és az elvileg bugless
-
tasmilan
újonc
Üdv. A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Jiayu g3t 3 éves, eddig tökéletesen működött de most már teljesen használhatatlan telefonálásra. Engem nem hallanak a másik oldadlon én viszont hallok mindent tér erő van, próbáltam mind két sim slot.ban is. Van valami tippetek mit tudnék tenni, hogy működjön?
-
matthewKER
tag
válasz tasmilan #9546 üzenetére
Én először is megnézném, hogy milyen állapotban van a mikrofon: Tehát valami hangfelvevővel felvennék valamit, hogy visszahallgassam. Nekem is etotalk-s ROM volt eredetileg, de nem volt rajt sokáig.
Ha a mikrofon jó, akkor én nem ajánlom a gyári visszaállítást, mert ez már egy módosított ROM és kitudja, mi lesz a visszaállított gyári állapot. Ha nem akarsz nagy változást, akkor a KurtCobain féle szoftvert rakd fel recoveryből (az etotalk-s recovery nekem nagyon bevált, csak néhány hónapja cseréltem le).
KurtCobain féle ROM: ROM
Ehhez a ROM-hoz van egy apró patch is, ami ahhoz a ROM-hoz készült, amelyből KurtCobain összerakta a ROM-t. Feltöltöttem IDE. Ez rögtön telepíthető recoveryből a ROM után.
Ha még nem csináltál ilyet, akkor:
0. SD-kártyára másold fel a két ZIP fájlt
1. Telefont kikapcsolod
2. Hangerő fel + bekapcsoló gomb hosszan nyomvatartva előhozza a recovery módot (navigálás: fel/le hangerő gombok; kiválasztás: bekapcsológomb)
3. Ha szeretnéd, hogy meglegyen az eredeti ROM is, akkor csinálj egy mentést: Backup & restore -> Backup (SD-kártyára le fogja menteni a teljes rendszert)
4. Vissza a főmenübe: Wipe data/Factory reset, majd Wipe cache partition, majd ezt követően Advanced -> Wipe Dalvik cache
5. Vissza a főmenübe, itt: Install zip from sdcard -> Choose zip from sdcard -> a ROM zip fájlát kiválasztod
6. Miután végzett ugyanez a patch zip fájlával
7. Főmenüben Reboot system now
+1. Egy ideig eltart, amíg először feláll a rendszer[ Szerkesztve ]
-
Vicu21
tag
válasz matthewKER #9547 üzenetére
Szia,
a patch mire jó? én is KC-s romot használok
-
Terentius
őstag
Letöltöttem needromról ezt a VibeUi romot: [link]
Van hozzá ez a két patch:
A rom telepítése után cwmből update zip paranccsal tudom hozzáadni a romhoz?OnePlus 12 16/512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest