-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Ezeknek a portolt KitKat ROM-oknak mind ugyanaz a hibájuk, ami bosszantó:
- FM rádió
- Youtube
- Launcherben létrehozott mappa/oldal újraindítás után eltűnik
- tárcsázóban a számokon cirill betűk.Akkuidőben nem láttam jelentős "megtakarítást" egy jól "belőtt" 4.2-höz képest, az Autokiller Memory Pro és a Swapit Expander "duóval" 4.2 alatt is 450-550 MB szabad memória van folyamatosan.
Igazából nem látom értelmét feltenni, mert nem nyújt többet hétköznapi júzernek, mint a 4.2.
Persze próbálja ki mindenki, és döntse el maga"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Vamp
senior tag
válasz PirosHello #8551 üzenetére
Mire jo a 400 mega szabad memoria 4.2-n, es felfele?
[ Szerkesztve ]
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, ex-Jiayu G3S tulajként érkeztem, és tudom hogy itt van 1-2 hozzáértő emberke. Szóval, birtokomba került egy Jiayu G4S, és az Istenért sem tudom root-olni, vagy egy CWM-et varázsolni rá. Jelenleg valami magyar+kínai nyelvű ROM van rajta, root nélkül, de SuperSU-val. Érdekes. Tud nekem valaki segíteni, hogy varázsoljak rá egy normális magyar romot? Bocsi az offért, ill hogy nem a saját topicomba írok.
Oneplus 8T 8/256
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8555 üzenetére
Itt nézz körül, minden van rootok, romok stb: Jiayu G4S
Rootra SuperSU 2.01 vagy KingUser 3.40 v57. ajánlanak.
Itt pedig vannak Recoveryk és Romok is: [link]
Vagy itt:[link]
Megtudod nézni, hogy melyikben van magyar nyelv?
.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8557 üzenetére
4.4 kitkat?
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8557 üzenetére
Ahogy nézem ugyanaz a helyzet mint a G3S esetében.
Ott van a 4pda-n.
Első a root KingUser 3.40 v57
Ezután flashtool vagy mobiluncle segítségével az sd gyökeréből felteszed a recovery.img -t
Ezek közül választhatsz a KK-hez TWRP-kell ahogy nézem.
CWM 5.5.0.4
TWRP 2.7.1.0
TWRP 2.7.1.0 (KK)
TWRP 2.7.1.0 (KK) a SevenMaxs
PhilZ Touch Recovery 6.56.2 (a CWM 6.0.5.0)
Majd jöhetnek a romok:
Hivatalos vagy nem hivatalos formában, attól függ milyen kell. -
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8559 üzenetére
Most nézem itt van minden a téma összefoglalóban:
[Jiayu G4S]
Root, reco, rom minden. -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz #18193920 #8561 üzenetére
Hát mrfrakk úr, régen is sokat segítettél, most sem kell csalódnom. Egyszerűen akkor láma vagyok Már root-olva volt a teló, csak valamiért a beállítások-biztonság alatt ki volt kapcsolva. Így ugye nem érzékelte a SuperSU. Minden gondon megoldódott ezzel kapcsolatban. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy időt nem sajnálva azonnal segítettél.
Oneplus 8T 8/256
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8562 üzenetére
Nem kerül nekem semmibe és örülök ha tudok segíteni.
-
GrandS
senior tag
válasz ruszi_tomi #8564 üzenetére
Nem eszik azt olyan forrón. A recovery nem jön be (bekapcs + vol+ )? Jó rom-ot választottál? Lényeges a pontos típus a G4-nél!!!
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8564 üzenetére
Kétféle van:
4 GB (G4SL)
16 GB (G4S)Ha nem jön be a recovery töltő + power + hangerő fel együttesével,
akkor marad a gyári flashtoolos rom:Driverek+ flashtool itt:[link]
Gyári rom FT: [Jiayu G4S Advanced (2GB/16GB)]
Gyári rom FT:[Jiayu G4SL Standard (1GB/4GB)]
Majd ezek után a recovery és az új rom, ami jó a készülékhez.
Ha megmondod melyik tetszik, megmondom van-e benne magyar nyelv.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ruszi_tomi #8567 üzenetére
Azért mondtam ha kiválasztod a romot, belenézek.
Ha magyar oké, ha mégsem az akkor jBart-tal magyarítom és átküldöm, ha gondolod. -
törölt tag
-
dodorip
csendes tag
Hy!! tudnátok ajánlani 4g képes dual simes kínai telót ami nincs csillagászati áron?G3sről váltanék.
Kösz! -
Vamp
senior tag
Valakinek mond ez bővebbet? A probléma továbbra is fennáll, MINDENT újratettem Flashtoollal...
-
robi59
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve van egy G3S-em. Nagyon meg voltam vele elégedve, de egy pár hónapja elkezdett szívatni a deep sleeppel. Az utóbbi időben már gyakorlatilag használhatatlanná tette a telefont. Eleinte Frakk minimál romjával csinálta, visszacseréltem a spanyolra, de semmi változás.
Az összefoglalóból kipróbáltam a Wifi lockos progit, és számtalanszor próbálkoztam aksi formázással is. Sajnos már óránként képes elsötétülni...
Milyen megoldást javasolnátok? Egy új akku segítene? Lenne esetleg valakinek egy eladó? Vagy tud esetleg valaki megbízható akku forrást? Gyárilag a 2750 mAh-s van benne.Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
qad
senior tag
Az én G3ST-en a programok akadtak össsze és azért csinálta. Meg nem mondom már melyel voltak, de onnan jöttem rá hogy előtte nem volt gond és hirtelen naponta 4x-5x úgy maradt. Szépen elkezdtem visszatörlögetni a progikat és megszünt.
Ha van rá módod mentsd le a jól belakott rendszered és próbálj meg 1 vadi újat húzni. Nálam TWRP-vel minden törlés bármelyik rom telepítése előtt, a telepítés után felajánl a wipot és úgy szúz rom lesz fent. Ha nem törölsz és wipolsz minden fentmaradhat a deep sleep. Nem tudom mennyi időnként jöttt neked elő, de használd valamennyi ideig szűz rommal. Ha nem lesz DP-ed akkor a progik akadtak össze, utána meg egyenként telepítsd őket és mindig jegyezd meg melyik volt az utolsó hogy ha DP-el akkor törölni tudd.
Kíváncsi vagyok megoldja-e neked is.
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Bátyám G3T-je megadta magát. Háttérvilágítás van csak, semmi kijelzés nincs. Párszor visszajött a kép, de azóta semmi. Mi lehet a gond?
Hardveres vagy szoftveres lehet a probléma?Köszi!
-
DJ Diablo
tag
Flashtool-lal feltettem egy gyári romot. (Nem volt egyszerű, csak úgy indult el ha akksi benn volt) A helyzet változatlan. Egyébként a hibajelenség ez.
A video megjegyzésében alaplapot írnak. Ez nem lenne olyan jó hír.....
Ötlet? -
robi59
csendes tag
Köszönöm, akkor felrakok egy tiszta rendszert, aztán meglátom, hogy reagál.
Akkor aksiba ne is gondolkodjak ? Nekem nagyon aksiszagú a dolog.
Skypeot én is olvastam, hogy a hiba forrása lehet, de nem volt feltéve egyik esetben sem.
Köszönöm a válaszokat, majd jelentkezek mit sikerült kihozni belőle!
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Öcsémnek tönkrement a G3s típusú telefonja. Érdeklődnék hogy milyen megoldással lehet a lehető leggyorsabban a garanciális ügyintézést lebonyolítani. Az a probléma hogy nincs a kijelzőn semmi csak a háttérvilágítás működik. Magyarországon a classmobil le tudja bonyolítani? Van valakinek tapasztalata?
-
drk88
senior tag
Szerintem igen, de nincs az 1 hónap ha pl. dhl-el küldöd, nekem annó 2 telefon érkezett 4 nap alatt itt volt DHL-el 20$ volt pluszba 3-4 munkanapot írnak a DHL-re. Én azért gondolom így mert arra is él a garancia ha sérült lesz a telefon mig megérkezik, aztán lehet rosszul gondolom
-
DJ Diablo
tag
Ez a teló is garis, csak az a baj hogy ez átcsúszott annak idején és ha visszafele jönne gariztatásból, akkor tuti megfognák és most meg kellene fizetni az áfát. Ebből a lóvéból és a visszaposta díjából (mert ugye ezt te fizeted) kb. meg lehet csinálni itthon és nem kell hónapokat várni és veszekedni a kínaival. Főleg ali esetén. A garit a vásárlástól számolják. A szállítási idő is beletartozik.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #8593 üzenetére
Ma csinált a telefon egy érdekes dolgot. Egy SMS-t elküldtem, a címzett jelezte, hogy először is megértette, minek küldtem el 5x. Nálam minden normálisan ment végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest