Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • djculture

  félisten

  Rangokat hagyjuk szerintem, ez az újféle kiemelt rangok is tetszenek.

  [ Szerkesztve ]

 • imibogyo

  veterán

  Egy nagytakarítás szerintem is ráférne az oldalra. Ez elsősorban a hirdetésekre igaz természetesen (tudom, jön az új HA, de akkor is). Szerintem meg kellene lépni egy olyat, mint a nagyobb adatbázisok szoktak (például mi is), hogy egyszerűen az egy hónapnál hosszabb ideje inaktív hirdetések (se új hsz., se up, se edit) mehetnek a kukába. Akinek esetleg fontos, az majd visszarakja, bár egy hónap tétlenség után ezt erősen kétlem. :N És ez mehetne automatikusan is, még komoly emberi erőforrást sem igényelne.

  Nagyon hasznos lenne egy olyan funkció is, hogy aki több, mint két hete nem hajlandó privátra válaszolni azt jelenthessem. Ha a "központi megkeresésre" sem reagál akkor pedig törölni. Rengeteg (értsd legalább 50 ilyen) felhasználóval találkoztam az elmúlt egy hónapban, aki egyszerűen semmire, akár 10 privátra sem reagál (kétlem, hogy a 50-ből egy sem tudott volna gépközelben lenni), mondjuk nem mind saját tapasztalat, de a közvetlen közelemből is többen jelezték ezt. Nagyon dühítő.

  Szerintem ezekből a dolgokból nem kell lelki problémát csinálni. Nálunk is így működik kb. 4 hónapja, eddig 4, azaz négy "panasz" érkezett be, hogy "ezt most miért...", őket szépen visszaállítottuk, viszont cserébe megszabadultunk kb. 600 "felesleges" felhasználótól. ;)

  [ Szerkesztve ]

  Eladó lakás a József Attila lakótelepen (3. emelet - 52 m2 - 1,5 szobás (különnyíló) - lodgia - azonnal költözhető) - iá.: 32m Ft

Hozzászólok Aktív témák