Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    válasz Parci #18260 üzenetére

    az új elrendezés más logikát követ, mert lehet olvasni a híreket sorban ugyanúgy, de közben az ember szeme jobban látja a bal oldali dolgokat is (ami alapvetően szintén tartalom, sőt, abból is a legerősebbnek gondolt cikkek a lapcsalád összes oldaláról), mazsolázik.

    Itt van a probléma, mert baromi idegesítő, hogy konkrétan koncentrálnom kell arra, hogy a jobboldali szöveget olvassam, miközben a baloldali hatalmas képözön tolakodik a látóterembe.
    Plusz további idegesítő dolog, hogy így a hírek képei a jobb szélre kerültek, amit általában nem a hír olvasása közben/végén akarsz megnézni, hanem az elején, mert az is információhordozó. Azt nem tudom, hogy előzőleg ez így volt-e, de a jelenlegi kinézettel zavaró.

    "ha ezt megfordítjuk, akkor a bal hasáb szűk lesz (mert a jobb hasábot "végre" ki akarja zárni a megszokott user-szem), ha a bal hasábot hízlaljuk, akkor a jobb hasáb is egy sima lista lesz, ráadásul hasonló arányokkal, mint fölötte az 1+2 cikkes rész. mivel lista, nyilván olvasható, de könyörgöm, hogy néz már az ki? (tudom, magas labda. azért ez a nyolcadik ph-arculatunk, de mindegy)"

    Egyáltalán nem zárja ki a "user-szem" a jobb oldalt, mivel ugyanúgy megmarad a nagyképes formátum, felesben is jól elkülönül a két egység és akár lehet az arányokkal is játszani.
    SUPREME7 scriptje inkább a hírekre koncentrál, de ha lesz kedvem hozzá, átvariálom olyanra ami nekem jó.

    Értem én, hogy nektek fontosabbak a cikkajánlók mint a hírek és ezekre szeretnétek a hangsúlyt helyezni.
    Ehhez elég lett volna kommunikálni, hogy nektek ez a fontos.
    Mivel ez nem történt meg, így elsőnek jön az értetlenkedés aztán/és a fikázás, legalább egy kört megspóroltatok volna egy bejelentéssel.

    Mondjuk így, hogy van ez a script mindenki win-win helyzetbe került :P :D

Új hozzászólás Aktív témák