Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Vesa #18255 üzenetére

    "A tiéd pl. tökéletes, de nem értikk, hogy a jobbra rendezést semmi nem magyarázza meg."

    nem arról van szó, hogy "nem értjük meg". a címlap olvasható, ha tudja az ember, hogy mi hol van (amihez nyilván kell némi idő, amíg berögzül), tökéletesen olvasható. de azt látjuk, hogy egyelőre ez sokakat és nagyon zavar. tényleg szokatlan, tényleg nem ebben a szellemben rendeztük az elmúlt 10+ évben, a userek meg megszokták, hogy "bal oldalt listában a hírek, jobbra meg nem nézek, bármi is van ott".

    az új elrendezés más logikát követ, mert lehet olvasni a híreket sorban ugyanúgy, de közben az ember szeme jobban látja a bal oldali dolgokat is (ami alapvetően szintén tartalom, sőt, abból is a legerősebbnek gondolt cikkek a lapcsalád összes oldaláról), mazsolázik.

    ha ezt megfordítjuk, akkor a bal hasáb szűk lesz (mert a jobb hasábot "végre" ki akarja zárni a megszokott user-szem), ha a bal hasábot hízlaljuk, akkor a jobb hasáb is egy sima lista lesz, ráadásul hasonló arányokkal, mint fölötte az 1+2 cikkes rész. mivel lista, nyilván olvasható, de könyörgöm, hogy néz már az ki? (tudom, magas labda. azért ez a nyolcadik ph-arculatunk, de mindegy)

    az is gond, hogy a két dolog együtt változott, nem csak a megszokott elrendezés, hanem az is, hogy a ph címlapon hangsúlyosabban megjelentek a lapcsalád egyéb cikkei.

    itt tartunk most. a látszattal ellentétben nem vagyunk se vakok, se hülyék, se bunkók, se semmi, de sokkal több szempontnak kell az arculatot megfeleltetni, mint amit a hardcore userek maguk számára fontosnak tartanak. nekünk meg is kell élni, hogy mást ne mondjak, és itt néha van ellentmondás a "legyen minden egy sima lista és tök egyszerű" résszel.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák