Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hardzsi2

    aktív tag

    válasz lezso6 #18044 üzenetére

    Hosszú évek óta a Prohardver nálam a nyitóoldal és napi szinten olvasom a cikkeiteket, tehát törzsolvasótoknak tekintem magam.

    Nem szeretném megbántani az oldal fejlesztőit és dizájnereit, mert megértem, hogy az oldal megújításával a célotok a friss/üde és modern megjelenés kialakítása volt, hogy az oldal ne csak informatív, hanem vonzó köntösben tálalt is legyen.

    Sajnos azonban azt látom, hogy ezzel az 1. verzióval (remélem, még alakul majd) eléggé mellélőttetek. Sosem szabadna elfelejtenetek, hogy Ti vagytok az olvasóitokért és nem fordítva, az olvasók pedig akkor látogatják az oldalt (és nézik meg a Ti fenntartásotokért mostanra már eléggé túltolt reklámokat is), ha az számukra felhasználóbarát, könnyen befogadható.

    Az eddigi visszajelzésekből, kommentekből számomra úgy tűnik, hogy elég sokaknak van baja az új megjelenésetekkel és ebbe a nagynak tűnő (de lehet, hogy kicsi, csak nagyon hangos) csoportba én is beletartozom.

    Hogy a kértek szerint javító kritikát is megfogalmazzak, véleményem szerint a Mobilaréna a tartalmat egészen elfogadható módon tálalja, és ha a Prohardver is így tagolná (tehát a cikkeket bal oldalra helyezve), feltehetően megszűnne a panaszok java része.
    Ez nem stílusbeli kérdés, hogy oda pakolom a tartalmat az oldalon, ahová nekem a legszimpatikusabb, hanem vannak erre vonatkozó, sok év alatt kialakult, gyakorlatban vizsgázott és bevált irányelvek a (web)dizájn területén, amelyek betartása ezt elősegíti, ezek megszegése (ill. a felhasználói visszajelzések negligálása) pedig csak ront rajta.

    Javaslom ezért még, hogy az érintett dizájner csapat ilyen szemmel is tekintsen át egy (vagy több) dizájn útmutatót, és fogadjátok meg az abban foglaltakat mindannyiunk javára.
    Íme egy példa: Milyen egy jó weboldal? Miként épül fel, és milyen aloldalakra figyelj? - Olvass tovább a következő címen: https://webshark.hu/hirek/milyen-egy-jo-weboldal/

    flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)

Új hozzászólás Aktív témák