- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz #70339072 #9600 üzenetére
Igen minden alkalommal változhat, hogy melyik mag a melegebb...
De ha leragasztod akkor, honnan tudod, hogy az a legjobb pozíció???
Ráadásul utána már nincs variálás, se állítgatás, se paszta csere...
Egyébként még a borda cserénél is változhat a magok közötti különbség....[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
-
kovsol
titán
válasz general #9606 üzenetére
Valószínűleg high meg se kottyanna neki, ha abból indulok ki a TF2-t vitte nálam full hd ban, vagy a starcraft2 mediumon full hd ban ment vele. Anno nagyon sokat játszottam vele és a A64 3000+ 6600GT párossal is futott tökéletesen, szóval mai szemmel nézve kicsi a gépigénye.
May the Force be with you!
-
Werkly
őstag
Az offsetnél a + illetve - mire jó? Nem értek a tuninghoz ezért kérdem.
-
Raidon
őstag
válasz don dante #9599 üzenetére
Akkor azzal ne foglalkozzak hogy a paszta a gyari huton 3a csikban van egymas kozott helyet hagyva? Mikor
Rateszem a procira a hutot akkor mast nem is kell vele csinalnom? Normal esetben ugye a paszta egesz feluletet takar!?"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
don dante
aktív tag
Ahogy ráteszed a gyári hűtőt, a paszta szét fog rajta nyomódni egyenletesen... Tapasztalat, mert amíg a vizes blokkom gariban volt, a gyárit raktam fel, és mikor levettem egyenletesen volt a proci felületén a gyári paszta...
[ Szerkesztve ]
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
dragonfx
veterán
hi
egy 3220.szal meddig lehet szerintetek kihuzni játékok terén?
gt640 vagy ati6770 lenne jobb választás mellé?
számít a ddr3 és a ddr ramos közti különbség?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
i5-3450-nel hogy erem a max 3.5 Ghz Turbo frekvenciat?
Mert Aida64-el ha megstresszelem, csak 3.3 Ghz-re ugrik fel.
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
don dante
aktív tag
válasz Pubszon #9620 üzenetére
Nálam tapasztalat volt, mert az I7 3770-semet linxel hajtva kipörgette... Gondolom nem kell képi demonstrációt, mert a tuninghoz nem nyúlnék, de ha kell akkor csinálok tesztet amin látható, hogy kihajtja alapon a procit és a turbót is a linx...
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
dragonfx
veterán
válasz BomiBoogie #9619 üzenetére
De ha egy ddr5os 6770et rakok melle akkor hd readybe tudok jatszani?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kovsol
titán
válasz dragonfx #9624 üzenetére
HD Ready alatt 1280x720 -t értesz ? Oda már elég lehet egy 6770 1GB gdd5 kártya és használtan már nagyon olcsón megkapod. A 6770 kb a 7750 szintjén mozog, nem olyan rossz kártya az alacsony felbontáshoz. 1080p-re már kevés mondjuk, de te nem úgy akarod használni.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz dragonfx #9628 üzenetére
Megjelenésekor még a 6770/5770 (egy kutya) 9-10% al gyorsabb volt a 7750 nél. Azóta gyorsult mondjuk driverrel, meg újabb játékok jól fekszenek neki, de ha azt nézzük az előbbi két kártyát mennyiért megkapni már használtan, jó vétel lehet, ha nem új kártyában gondolkozik.
-
Macei
tag
a tesztbe olvastam olyat hogy a 3220-3225 nem támogatja a PCI-e 3.0-át.
Félre értettem vagy tényleg így van?
-
Macei
tag
válasz tikshow #9634 üzenetére
hát az alaplap tudja, vidikari tudja,
gondolom jobb teljesítményt tudna leadni a vidikariannak idején úgy válogattam alkatrészeket a gépbe hogy ki tudjam használni, de arról fogalmam sem volt akkor pl hogy procifűggő a ram órajel úgy tudtam hogy azt az fsb határozza meg, meghogy a procitól is függ a single vagy dual channel kezelése.
És eddig a procinak semmi köze nem volt bővítő slotokhoz tudtommal. AGP-nél tuti nem.
-
kovsol
titán
Úgy vannak írva jelenleg a programok, hogy ne terheljék a pic-e slotot, 3.0 szerintem jelenleg ott jöhet jól ahol mondjuk az alaplap két kártya esetén csak 8-8 felállást tud ott akkor pci-e 3.0 val ez megegyezik egy 16-16 pci-e 2.0 nak. Egy kártyás rendszer esetén még csúcs kártya esetén is hangyafasznyi az eltérés a 2.0 és 3.0 között. i3 mellé meg ki fog tenni mondjuk egy gtx690 -t ? hogy keljen az egy kártyás rendszernek is a sávszél ?
-
Macei
tag
csak nehezen dolgozom fel hogy ennyi mindent figyelembe kell venni egy konfig összeállításánál hiszen ez egy 2-3 évvel ezelött nem így volt. Vígasztal h nem vesztettem sokat a 2.0-al, meg az is h ha lesz pici pénzem akkor tudom tovább fejleszteni i7-el meg rammal
Soha nem is akartam és nem is lesz kétkártyás rendszerem, most hd7750 van, eddig nem találtam olyan gammát ami megfogta volna.
-
B4l!nt
aktív tag
Elnézést ha ezek már le vannak írva, eddig ezt a topicon nem igazán figyeltem. Ha A p67-es lapomba teszek egy 3770k-t (legújabb bios-al kompatibilis lesz) akkor milyen hátrányom van egy z77hez képest?
Tuningra milyen hatással lesz? A lap amúgy egy ASRock P67 Extreme6.
Átlagosan mennyit mennek ezek tuningban ha tudom hűteni? -
dragonfx
veterán
pentium g sorzatrol vélemények játékokban?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
biacsia
tag
Üdv mindenkinek!
Melyik az a progi amivel magonként tudom nézni az aktuális órajelet? Láttam valahol egy ilyen print sreeent, de nem emlékszem a névre...
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Johnny001
senior tag
Hi!
3570K
Hosszú távon (24/7) lehet 1,65V-ot adni a memóriáknak? Visszaolvastam, volt mindenféle válasz lehet, de nem javasolt stb. Corsair XMS3 2000Mhz 9-9-9-24 2TMost akkor lehet, vagy nem? Mert most megy 1600-on és megnézném mit tud feljebb, érdemes-e kísérletezgetni, vagy ne foglalkozzak a kérdéssel. Időzítéseket is állítgatnám, csak valószínűleg kéne a nagyobb fesz. Ha sikerülne egy jó beállítás, akkor az úgy is marad.
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest