Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Labyrinth működik jól, orientáció továbbra sem
Egyébként ha jól tudom kétféle érzékelő is van benne nem? Egy 3 irányú gyorsulásmére meg egy másik.Még egy kérdés mellékesen: ha home gombbal kilépek valamiből, akkor ugye vissza tudok lépni dupla home kattal, alias multitasking. ezek a programok idő után maguktól bezáródnak? Vagy nekem kell valahogy?
-
Revolit
senior tag
válasz mondomén #11052 üzenetére
Igen, azt már láttam Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:s
Meg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített -
Revolit
senior tag
válasz Revolit #11053 üzenetére
Lejárt szerkesztési idő...
Most újra megpróbáltam a külföldi mac fórumon olvasott ötletet, (lock orientation -> turn off -> turn on -> unlcok orientation) és működik.... érdekes mit ne mondjak. Azért most kicsit elbizonytalanodtam, van valami módszer, hogy megbizonyosodjak, hogy mindkét szenzor működik (giroszkóp is gyorsulásmérő is?) mert úgy tudom hogy orientáció bármelyiket használhatja.
-
zs0ltii86
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem az alábbi dologban.
Angliában dolgozom egy szállodában és találtam egy Apple Ipod Touch 2G 8Gb-st és mivel 3 hónap után sem jött érte a tulaj így megkaptam én.De amikor bekapcsolom akkor valamilyen kódot kér a készülék,mintha levédte volna egy pinkóddal a készüléket.Ezt valahogy fel lehet oldani,hogy tudjam használni?Vagy tegyem ki a polcra dísznek?
Köszi a segítséget előre is!
Üdv Zsolti -
vbksharee
csendes tag
válasz MoRtoN Seven #11047 üzenetére
akkor valoszinu h hardveres a problema?
-
Revolit
senior tag
válasz zs0ltii86 #11058 üzenetére
Feltelepíted legújabb iTunes szoftvert (googleba beír: iTunes, első találat jó is lesz) Elindítod, csatlakoztatod iPodot, iTunes felismeri, azt hiszem egy Apple acc kelleni fog, de ki is írja, regisztrál, majd ahol van az iPod "főoldala" ott lesz egy restore opció, megkérdezi vagy 3x hogy biztos, igen, letölti legfrisebb iOS-t és újratelepíti. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, nem otthon vagyok, de azért remélem ez alapján már sikerülni fog
-
drstupid
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 1. generáció touch milyen árban kapható? találhatok 15 ezer körül annyit szánnék rá köszönöm!
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
Cool Face
aktív tag
iOS 4.3 Elérhető!!!
[ Szerkesztve ]
-
druidaerik
csendes tag
sziasztok en most kaptam egy ipod touch 16gb asat es nem tudom hogy kell rá teni zenéket és videokat tudna valaki segiteni ebbe?
-
Revoltek
aktív tag
Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
drstupid
tag
-
bigmasterg
addikt
Lehet, hogy nem teljesen ide való kérdés, de szolgáltató által tiltott iphone, ipod touch-ként ugye használható?
Tehát ha használtan, ilyet olcsóbban tudnék szerezni, mint egy touch-ot, akkor 'érdemes' beruházni rá? -
lall3R
csendes tag
Haligali! megmondja valaki hogy rakok uj szoftvert meg ingyen töltögetős installous meg cydy-at az iPodomra? esetleg ha van valahol egy részletes leírás belinkelhetitek! előre is köszönöm!!!
peace -
drstupid
tag
válasz bigmasterg #11067 üzenetére
Igen én is ugy tudom hogy lehet használni
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ha adott egy iPod touch, 4.2.1 van rajta, de szeretném 4.1 el telepíteni ezt hogyan tehetem meg?
Ez csak akkor lehetséges, ha el volt mentve 4.1 alatt az össze ShSH fájl?
ÜDv -
mondomén
őstag
Sziasztok!
Megvettem a touch-ot (4g). Szép meg jó, de 20 perc játék után a háta felső részén tojást lehetne sütni. Másnak is felmelegszik vagy csak nálam produkálja ezt? Azon is gondolkodtam, hogy arra felé van a kamera is, abban nem tehet kárt a meleg? -
Revoltek
aktív tag
Beírom még egyszer hátha reagál rá valaki valamit: Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
Jim-Y
veterán
Siasztok, most vettem át az iTouch 4G-met és ötleteket várok, hogy van e olyan dolog amit egyből meg kéne csinálnom rajta? vagy itt nincsenek ilyenek? hogy kezdjek neki a használatának? (nem röhögni, ezek igenis komoly kérdések )
-
Revoltek
aktív tag
Figyelj kolléga! Kiválasztasz egy szimpatikus amerikai várost és azt adod meg, és akkor nem kell megadni bankszámlát. Google -> Megkeresed a város zip kódját és azt is beírod és ennyi. Ja meg valami álnevet. Ha meg nincs a kártyádon pénz akkor JB-zd és ha majd lesz pénzed restore és regelsz egy másik felhasználónevet európait és megadod a bankszámlád és veszel progikat.
-
-
Cool Face
aktív tag
válasz PredatorNo1 #11077 üzenetére
Jövőhéten viszem vissza...már tönkretettem
-
e30st
tag
válasz mondomén #11086 üzenetére
Úgy kell free accot csinálni, hogy eleve az amerikai storeban regisztrálsz, mert máskpp nem enged. de a legjobb ha beírod youtubba hogy how to create itunes account without credit card.
ja egyébként ha nagyon nem megy, akkor itt egy account, már legalább 20-an használjuk a suliból, használjátok ti is nyugodtan, és terjesszétek ha akarjátok. fizetős appot nem fogtok tudni venni vele, inkább meg se próbáljátok, free appok letöltésére tökéletes.
email: sylvestercrotty@gmail.com
password: iPhone123 -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, sikerült free accoutot csinálnom, köszi az ötleteket üdv
-
Blaise7
tag
Hali!
Történt egy kis baleset és a Touch találkozott egy kis tusfürdővel. Egyelőre a Sleep gomb és a wifi szállt el. Mennyi az esélye, hogy megcsinálják garisan?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Blaise7 #11096 üzenetére
Hi
Ha hagyod kiszáradni, vagy inkább gyorsan kiszárítod, kb. mostani kezdettel, rakd a radiátorra vagy valahova, ahol egy 40-50 fokot kap maximum, vagy fújasd hősugárzóval. Ha simán hagyod kiszáradni, akkor oxidálódás látszódni fog, bár lehet már most is késő.
Így lehet rá esély!ÜDv
-
Lacazr93
senior tag
Egy idő után minden feladja majd benne a szolgálatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest