- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ezek a focisták amúgy tanulják a színészetet?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A csávókam lába mellé rúgnak azt pörög vagy 5-öt. Olyan képet vág, mintha nyílt törése lenne. De arra van ereje, hogy reklamáljon azt arcoskodjon.
Undorító lett a foci. Nem csak a mostani meccsre gondolok, hanem úgy általánosságban.
Csak azt nem értem nem zavarja őket, hogy millió ember látja, hogy mekkora színészek. Nekem lesülne a pofámról a bőr.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
mondomén
őstag
válasz legiaap #75558 üzenetére
sok majom. régen mindenem volt a foci, de ma már nem tudok végig nézni egy meccset sem. alapvetően a játék része, hogy picit dobsz magadon mikor felrúgnak, hogy hatásosabbnak tűnjön, tutira befújják, megadják a tizit stb. de amit manapság művelnek az botrány. megfogja az ellenfél kezét, arcon vágja vele saját magát, aztán meghal a felezőnél. a másik meg harapdál. JÉZUS! csak felhúzom magam, pedig nem is nézem a meccset. ez a gif amúgy tökéletesen lefesti a mai focistákat (lehetne amúgy milliót linkelni ezen kívül is).
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ott a gól!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
Így kellett lennie, a legjobb nyert.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
Heh, szinte csak iphone-t látni mindenhol.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #75569 üzenetére
Tucat telefon
-
SÖ
addikt
Nem értem ezt a Plasztik Jozsit Miért nem fizetett mobil pénztárcából
-
SÖ
addikt
Nem értem ezt a Plasztik Jozsit Miért nem fizetett mobil pénztárcából [link]
Jè dupla
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Továbbra is úgy érzem, hogy nekem előrelépés volt a kisebb tárhelyű, de új borítású 5c telefon az iPhone 5 után.
=
Továbbra is úgy érzem, hogy nekem előrelépés volt a gyengébb motoros, de új kinézetű 1.4 Polo az előző generációs 1.9 Golf után.
amúgy láthatóan kihasználja a telefont ennyi appal (nem).
igazi minőségi blogposzt. legközelebb a ruházata lesz a téma, ahol tételesen leírja, miért szereti a hosszú szárú vastag pamutzoknit és a klasszikus stílusú alsónadrágot a boxer helyett?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Jó reggelt!
-
r3dsnake
nagyúr
A digitől van jobb ajánlat mobilnet kapcsán? 2gb / 1900,- / 128kbps-re lassítás.
3G modemes a notim, és lehet, hogy ésszerűbb volna ebbe is venni egy simet és nem telóról osztani meg azt meríteni.
-
Zjunior
veterán
Ha nincs kedvem dolgozni akkor mi van?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
Valaki megy valamilyen kisebb fesztiválra a nyár folyamán még, most, hogy a nagy fesztek lementek?
-
legenda
50/30 az, és lehet, hogy meg is van, csak sokan g szabványos wifi kapcsolattal tesztelik, azzal meg nem megy sokkal 20 felett, de amikor kábelen rámérnek, már dobja a 50-et.
nálam az első napokban 100/50 lett a 40/20, de a házban csak 100-as szolgáltatós switch van, így csak 94/54 jön, akkor lesz majd bő 100, ha a szolgáltató gigásra cseréli a cuccait, de így sem panaszkodom, bőven sok a jelenlegi sebesség is.-secret-; az egész nyár fesztivááál
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
"Brit tudósok megállapították hogy tíz emberből négy az hat."
-
heidrich
senior tag
válasz r3dsnake #75577 üzenetére
Milyen szolgáltatós vagy? T-nél van társkártya opció (DuoNet Sim kártya) havi 500 Ft-ért amivel meg tudod osztani a meglévő adat keretedet, én most kértem egyet pont az iPadembe.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
B-L-A-C-K
titán
A Digi TopNet-esek örülhetnek, mert a csomagjukat átváltják Diginet 200-ra ami 80/20 helyett 200/50-et jelent..
-
Cyberpunk
félisten
Jártas valaki itt okosórákban, mármint olyanban, ami telefonként is használható? Ezt néztem ki, szerintem veszek is, de nem tudom, hogy van e ennél jobb. [link] Az ok egyszerű, mivel mobilt nem vihetek melóba, de óra nem tilos. Plusz nagyon jól jön a GPS funkciója tekeréshez.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz legiaap #75599 üzenetére
Nem tudom, jó lenne, de nem az a lényeg, ha nem hogy mehet bele SIM kártya. Dobok bele valami feltöltős kártyát, azt készen is vagyunk. A lényeg, hogy elérhető legyek mindig, de mondjuk nem valami fényes üzemidőről írnak.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs