-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #53012 üzenetére
"Aztán megint felfelé görgetsz, es ujra előjön. Hidd el, nem véletlenül idegesít engem se. Szeretem látni, hogy relatíve nagy a kijelző. Zavaró, es kész."
Mondjuk nem tudom, ki szokott fölfele görgetés közben netezni, mivel minden cikk föntről lefelé íródik, amikor meg lefele görgetsz, akkor nincs ott az állapotsáv...
"Megis fektetett téglalap a legtöbb monitor, es az iPad-et es úgy használja az ember. Ha nem vagyok épp rohanásban, általában fektetett nézetben netezek. "
De azért van egy kis különbség a monitor és a telefon kijelzőjének mérete között...
"Nézz meg egy origot, indexet, mennyivel természetesebben néz ki úgy."
Számomra semmivel nem természetesebbek így, ráadásul az indexnek pl van saját appja is, ami jobb is, mint a weboldal szerintem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Öregszem
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs